Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

10% van 20 klanten beveelt Youfone aan.
85% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Martin Pieterse 20-9-2021 - 14:50

    400 mb buiten je bundel kost je gelijk 43 euro, lekker makkelijk verdien model van youfone. Extra data erbij kopen is ook geen mogelijkheid

    • Geen
    • Geen

    Reacties

    Youfone Webcare 21-9-2021 - 09:31
    Beste Martin Pieterse,

    Bedankt voor je bericht.

    Om kosten buiten de bundel te voorkomen, geven we meerdere malen tijdens het bestelproces het advies om je dataplafond aan te zetten. Ditzelfde advies wordt nog een keer gegeven in de brief waarbij je simkaart wordt geleverd.

    Daarbij zijn alle tarieven volledig inzichtelijk op onze website. Met deze tarieven ga je ook akkoord tijdens het bevestigen van je bestelling. Het klopt dat je geen extra data bij kunt kopen, zonder actief dataplafond. Ook hierom geven we het advies meerdere malen.

    Groet, Laura
    1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Robbert Geradts 30-8-2021 - 09:29

    Probeer nu al 2 dagen te bellen met ze, letterlijk nu opgeteld over 2 dagen 3 uur aan de lijn gehangen en niemand die opneemt! Ja 1 keer, wordt ik gelijk weggedrukt. Nu maar een mail gestuurd die binnen 5 dagen wordt behandeld ( hoop je). Ondertussen kan je dus al meer dan een week een nieuw nummer niet gebruiken.

    Reacties

    Youfone Webcare 31-8-2021 - 09:09
    Beste Robbert,

    Dank voor je feedback!
    Helaas was er een kortstondige storing, excuses.

    Groet,
    Sven
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 4
    Bereik/dekking: 4
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    D.J.M Roffel 14-8-2021 - 09:43

    Ik heb zodra ik mijn huis verlaat geen internet meer, ik wil dit zeer snel geregeld zijn het ligt nl. aan de mast die hier in Denekamp staat, heb hier al vaker over geklaagd anders zie ik mij genoodzaakt een andere provider te zoeken

    • Niets
    • Andere zendendmast plaatsen

    Reacties

    Youfone Webcare 16-8-2021 - 08:28
    Beste meneer/mevrouw Roffel,

    Bedankt voor je bericht.
    Graag helpen we je verder, dit is echter via bellen.com niet mogelijk.
    Benader ons even via 088-2229222 of support@youfone.nl.

    Groet,
    Sven
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    F. Lindenaar 21-7-2021 - 15:08

    Telefoonabonnement bestelt met nummerbehoud. Na 14 dagen (= einde bedenktijd)-zonder vooraankondiging- blijkt men problemen te hebben om het nummerbehoud over te zetten en ontvang ik een nieuw telefoonnummer. Gebeld met klantenservice en men zou per e-mail met een oplossing komen, hetgeen niet gebeurde. Nogmaals tot viermaal toe pogingen gedaan om met klantenservice in contact te komen, maar iedere keer werd de verbinding verbroken.
    Nadien bestelling geannuleerd, nu eist Youfone alsnog doorgang contract.
    Pas op, geen zaken mee doen!!

    Reacties

    F. Lindenaar 22-7-2021 - 16:31
    Omdat Youfone er niet in slaagde het nummerbehoud te regelen, heb ik bij een andere provider (Hollands Nieuwe) een abonnement genomen. Daar was het nummerbehoud binnen een dag geregeld.
    Kortom Youfone schiet tekort, als ze al moeite hebben genomen, informeert de klant niet zodat deze geen maatregelen kan treffen.
    Kortom een wanprestatie en wentelt dit vervolgens af op de klant wegens "eigen risico".
    Youfone Webcare 22-7-2021 - 09:08
    Beste F.Lindenaar,

    Hartelijk dank voor je feedback.

    Bij het gebruik maken van nummerbehoud is de vrijheid van het nummer van essentieel belang. Is je nummer niet vrij, dan kunnen we deze niet overnemen, komen we hier achter na de 14 dagen termijn dan is dit helaas echt je eigen risico.

    Groet,
    Sven
    3
    Prijsstelling: 3
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 6
    Online dienstverlening: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: 2
    Hein Ferman 15-7-2021 - 17:22

    Datalimiet overschreden, zeer laag melding van gekregen en toen die Youfone stoffeerder. €10 per 100 MB .€ 89 bijbetalen.

    • Ze maken met deze handelswijze duidelijk dat ik niet met hun in ze wil. Dus in zekere zin bieden ze helderheid.
    • Houd op met sneu geld te trekken. 10 euro per 100 MB is recht veel te veel geld. Diefstal.

    Reacties

    Youfone Webcare 19-7-2021 - 11:14
    Hallo Hein,

    Bedankt voor je bericht.

    Helaas kan ik dit niet met je bespreken via dit medium. Ik wil je dan ook adviseren om hierover contact op te nemen met de klantenservice.

    Groet, Laura
    3
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 3
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Jacqueline Dammers 1-7-2021 - 08:03

    Schrijf je een review reageren ze met bel dat en dat nummer.....doe ik al 5 dagen lang 2 keer per dag!!!!!!!
    Niemand die helpt of mij belt met een oplossing!!!
    Je ziet ook dat ze de review niet een lezen, want dit staat er al allemaal in!!!!!!

    • Helemaal niet 1
    • BEL de klant met problemen en los het op!!!!!!!!

    Reacties

    Youfone Webcare 2-7-2021 - 09:02
    Hoi Jacqueline,

    Dank voor je feedback!

    Groet,
    Sven
    3
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Facturering: 3
    Jacqueline Dammers 30-6-2021 - 17:01

    Ben al 6 dagen klant en kan nog steeds geen tv kijken!!!!!!!
    Bel 2 maal daags....heb al 15 nieuwe wachtwoorden aangemaakt...internet en myyoufone werken....maar GEEN TV!!!!
    En NIEMAND die iets hieraan doet!!!!!!
    Heb het systeem al 5 keer gereset, al 5 keer helmaal opnieuw geinstaleerd....NIKS
    Sturen nog geen monteur, bellen niet NIKS....al 6 dagen lang!!!!!

    • NIET 1
    • ALLES...eerlijk en behulpzaam zijn!!!
    • PROBLEMEN OPLOSSEN!!!!!!!!

    Reacties

    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:09
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!
    Youfone Webcare 1-7-2021 - 07:47
    Beste Jacqueline,

    Mijn excuses voor je ongemak maar ik kan je hier niet helpen.
    Bel even onze klantenservice, 088-2229222.

    Groet,
    Sven
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:13
    Flauwe reaktie. .,...ik bel dat nummer nu al de 8 ste dag 2 a 3 keer per dag!!!!!!!
    En daar zeggen ze ook steeds we kunnen niks doen.~
    De technische dienst moet het doen
    1 keer per dag krijg ik een mail vd technische dienst...altijd rond 15 uur...met onzin!!!!!!!!
    Dingen die ik al lang 10 keer gedaan heb!!!!!
    Na 8 dagen niet 1 stap verder en helemaal GEEB HULP!!!!!!
    Jacqueline Dammers 2-7-2021 - 09:10
    Ik bel daar al 7 dagen minimaal 2 a 3 keer per dag!!!!
    Er gebeurt NIKS!!!!!!!
    Flauwe reaktie,,,,en als ik op dat nummer bel zeggen ze hetzelfde, wij kunnen niks doen we moeten het doorzetten....en van de technische dienst krijg ik 1 maal per dag om 15 uur een mail met onzin!!!!
    ER GEBEURT NIKS!!!!!!
    NU al 8 dagen!!!!!!!!
    9
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 9
    Klantenservice: 8
    Klachtenafhandeling: 8
    Facturering: 9
    Ik raad Youfone aan
    John 5-6-2021 - 20:02

    Uitstekende prijs kwaliteits verhouding.Heel blij mee

    Reacties

    Youfone Webcare 7-6-2021 - 09:46
    Hoi John,

    Hartelijk dank voor je review!

    Groet,
    Sven
    4
    Klantenservice: 4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    MK 23-5-2021 - 16:03

    Abonnement afgesloten na telefonisch contact. Aangegeven niet zeker te weten of de belminuten toereikend zouden zijn. Verkoper gaf aan altijd te kunnen verhogen, zonder bijkomende kosten. Via de klantenservice na een paar maanden aangevraagd de bundel te verhogen, waarbij de medewerker aangeeft dat dit geen extra kosten met zich meebrengt, staat in de bevestigingsmail toch een heel ander verhaal. Bij navraag (en weer een half uur wachten) op de klantenservice zegt de volgende medewerker doodleuk dat de eerder genoemde prijs niet klopt. Ondeskundig of liegende medewerkers? Ik weet niet welke van de twee erger is...

    • Prijs/kwaliteit is prima, mits je niets wilt wijzigen.
    • Verkopers/klantenservicemedewerkers liegen je voor.

    Reacties

    Youfone Webcare 25-5-2021 - 09:22
    Beste MK,

    Bedankt voor je feedback.
    Onze acties en bijbehorende tarieven wijzigen voortdurend. Tegenwoordig is het mogelijk om het abonnement iedere maand bij te stellen, zowel naar boven als beneden. Je betaalt dan een klein bedrag meer dan het op dat moment geadverteerde actietarief.

    Groet, Lotte
    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    rbrt 16-4-2021 - 08:43

    Op nieuw abonnement van 1Gb zelfs binnen de databundel al extra kosten berekend van € 76,-. Géén idee waarvoor of waarom dit berekend is en via de site krijg je ook al geen duidelijkheid. Blijkbaar wordt dit bedrag vaker aan klanten berekend zonder dat dit terecht is. En zie er dat dan maar eens rechtgezet te krijgen.

    • geen
    • eerlijk handelen

    Reacties

    Youfone Webcare 19-4-2021 - 08:36
    Beste Rbrt,

    Bedankt voor je bericht.

    We berekenen geen extra kosten binnen de bundel. Bel even met de klantenservice dan bekijken we samen met je de factuur door.

    Groet,
    Sven

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie