Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

10% van 20 klanten beveelt Youfone aan.
85% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Brigitte 22-12-2017 - 21:53

    GEEN AANRADER!
    wij hebben bij youfone een alles in een pakket.
    De televisie stoort, blijft heel vaak haperen of stopt er mee.
    Boven geen WiFi bereik waardoor we boven geen tv kunnen kijken en op de telefoon op ons eigen internet zitten. Al 3 maanden bezig met klantenservice. Eindelijk iemand die me begreep en me van alles beloofde. Week later nog niks gebeurd, nogmaals gebeld en hun gaven aan dat er niks was beloofd en dat er niks ging gebeuren.
    Dus bij deze, nooit bij youfone gaan want ze beloven van alles maar doen helemaal niks.
    Maar wel moeten betalen voor alles terwijl zeker de helft het bijna niet doet

    Reacties

    Youfone Webcare 2-1-2018 - 12:07
    Hi Brigitte, bedankt voor je feedback! Bij blijvende problemen kun je het beste even met de klantenservice bellen, excuses voor je ongemak! Groet, Bart
    1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Les 20-12-2017 - 16:23

    Slecht slecht slecht!!!

    Reacties

    dailyphotopress 30-12-2017 - 12:20
    Inderdaad youfone belazerd de boel keer op keer .
    Ik heb zelfs zeer slechte ervaringen met dit bedrijf omdat ze de eerste maand al direct begonnen te intimideren pmdat de factuur niet voldaan was en dat gaat dan zo"AANMANING" nu moet ik daarom lachen maar even vriendelijk vragen waarom en wat er aan de hand is is kennlijk niet van toepassing,
    e vraag is ddn waaro ook dat is simpel te beantwoorden >
    als fotojournalist eb voormalig privé rechercheur heb ik een onderzoek ingesteld naar dit bedrijf en het bleek dat hun administratie gedaan wordt door een nog al duister bedrijf genaamd "Direct pay"in Barendrecht die er niet voor terug deinst om mensen te intimideren is ook al diverse keren om deze manier van incasso's doen op de TV geweest>

    Bij mijn vriendin ging het nog even ruiger die had 10 maanden gebeld en werd afgesloten omdat ze neit betaald zou hebben let wel wel 10 maanden kunnen bellen maar niet afgesloten worden als je neit betaald dus ook hier weer de nodige intimidatie en ja ze gaan voor een 10 cent naar de recht banik en hopen dan maar dat men niet komt opdagen want als de klant naar de rechtbank komt verliezen ze keker op keer zo verdienen ze hun geld bij YOUFONE en direct pay met die voor hun wekt alleen bij mij hadden ze dus pech van wegen mijn beroep

    ik zou iedereen willen aanraden deze provider zo snel mogelijk voorbij te lopen als ze op deze manier zaken blijven doen
    Youfone Webcare 3-1-2018 - 11:29
    Beste Les,
    Jammer om te lezen dat je ontevreden bent. Ik zou je willen vragen om ons een bericht te sturen via de website of MyYoufone, zodat wij hopelijk het een en ander voor je kunnen nakijken. Groet, Anne
    Youfone Webcare 3-1-2018 - 11:32
    Beste Dailyphotopress,

    Dank voor je bericht en tevens vervelend om te horen. Graag kijk ik het voor je na. Zou je ons een bericht willen sturen of contact op kunnen nemen met onze klantenservice? Groet, Anne
    Youfone Webcare 22-12-2017 - 10:43
    Beste Les,

    Bedankt voor je feedback!

    Groet, Quinn
    3
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 5
    Facturering: 5
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Jaap Heida 13-12-2017 - 21:09

    Zeer slechte service en niet bereidwillig fouten toe te geven. Geen compensatie en volledige stilte als er een oplossing moet komen.

    • Geen
    • Alles

    Reacties

    Jaap Heida 15-12-2017 - 08:55
    Heb al zo enorm vaak de klantenservice moeten bellen, maar iedere keer zonder nuttig antwoord of een reactie van 'we moeten maar even de factuur afwachten'. Daar kan ik als klant niets mee en heb dan ook geen enkel vertrouwen in deze helpdesk. Ik ga z.s.m. over naar een andere provider. Echtgenote en kennissen gaan ook weer terug naar andere providers.
    Youfone Webcare 15-12-2017 - 08:50
    Beste Jaap, bedank voor je feedback! Helaas kan ik je probleem hier niet verhelpen, kun je onze klantenservice een bericht geven? We helpen je dan graag verder. Groet, Quinn
    5
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 2
    Online dienstverlening: 5
    Klachtenafhandeling: 2
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 8
    Bob van den Berg 13-12-2017 - 20:56

    Fantastische ervaring toen ik klant werd, ging super soepel, maar wat een gezeik na een half jaar. Heb enorm bij moeten betalen omdat ik over mijn plafond ging terwijl hun app zei dat ik keurig onder mijn limiet bleef. De antwoorden van de klantenservice daarover waren op te huilen. Ben nu twee maanden geen klant meer en krijg nog steeds maandelijks een factuur (van 0 euro wel te verstaan), waarom is mij een raadsel...

    • Netwerk van KPN

    Reacties

    Youfone Webcare 15-12-2017 - 08:49
    Beste Bob, bedankt voor je feedback. Helaas kan ik hier geen oplossing bieden, mijn advies is om contact op te nemen met onze klantenservice. Excuses voor je ongemak! Groet, Quinn
    10
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 10
    Ik raad Youfone aan
    S. Mulder 6-12-2017 - 21:23

    Zitten 0900 nummers ook in de bundel van onbeperkt bellen met 3 G ?
    [ Ik heb de bundel van 1250 Mb en onbeperkt bellen voor €10.]

    • tot nu toe zeer tevreden ook bellen in en uit Italie jl. onbeperkt en €0,00.

    Reacties

    Youfone Webcare 12-12-2017 - 15:09
    Beste meneer/mevrouw Mulder, additionele kosten vallen niet binnen je Onbeperkt bundel. Als je dus per minuut of gesprek moet bijbetalen bij het bellen met een nummer, betaal je dit zelf los bovenop je abonnement. Groet, Quinn
    2
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 4
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Sam 4-12-2017 - 08:17

    Misleiding bij de onbeperkt data bundels.
    Onbeperkt 4g stopt bij 15GB en wordt daarna vertraagd.
    Dus zo onbeperkt is deze niet!

    Reacties

    Youfone Webcare 12-12-2017 - 15:08
    Beste Sam, bedankt voor je feedback. De bundels met Onbeperkt zijn inclusief een Fair use policy, zodoende noemen we ze ook 'Onbeperkt met FUP', om verwarring te voorkomen. Vanaf 15 GB zal je zodoende vertraagd worden in de snelheid, internet blijft echter beschikbaar. Groet, Quinn
    1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    C 29-11-2017 - 11:26

    Let op deze provider kent geen plafond. Ze hanteren een eigen administratie aan verbruik. Let op absoluut niet aan beginnen!!

    • geen

    Reacties

    Youfone Webcare 29-11-2017 - 13:07
    Beste C, het is mogelijk om kosteloze plafonds in te stellen en zo je verbruik te begrenzen. Groet, Quinn
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Facturering: 1
    T 23-11-2017 - 10:25

    Mijn vader is onlangs verhuisd naar een zorginstelling. Hij wilde zijn vaste lijn meenemen. Op 23 oktober voor het eerst gebeld, het zou 3 november in orde zijn. Nu, na 1 maand nog geen aansluiting, ondanks vele telefonische beloften.

    Reacties

    Youfone Webcare 29-11-2017 - 13:04
    Beste meneer/mevrouw T, vervelend om te vernemen dat het nog niet naar wens verholpen is. Kun je hierover contact met ons zoeken? Helaas kan ik je hier niet verder helpen. Groet, Quinn
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Ilse 19-11-2017 - 13:32

    0,10 cent betalen per MB buiten je bundel, belachelijk! Slecht dat je niet automatisch een bericht krijgt als je over bundel zit. Overigens, bij mijn vorige provider ging ik nooit over mijn bundel heen en nu zit ik op de helft vd maand er al over.. slechte provider!

    • Geen.

    Reacties

    Youfone Webcare 20-11-2017 - 15:42
    Hi Ilse, je kunt bij ons kosteloos een dataplafond instellen. Zo krijg je netjes op tijd berichten en blokkeren we je zonder bijkomende kosten. Groet, Quinn
    2
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 6
    Bestelproces: 5
    leider nie Wieder 16-11-2017 - 11:48

    Blijf bij deze provider je verbruik monitoren, je krijgt opeens te makne met een enorm hoog (data) verbruik. was normaal 600 mb per maand, en nu in een keer 7000MB en 3400MB per maand incl. dikke rekening en Youfone legt de oorzaak bij het toestel. Data wordt s'nachts verbruikt op 1 uur tijd verbruikt en Volgens Youfone ligt dat niet aan hun

    • Geen
    • Eerder waarschuwing bij extreem data verbruik.

    Reacties

    Youfone Webcare 20-11-2017 - 15:41
    Bedankt voor je feedback! Je kunt via de specificatie je verbruik nauwlettend volgen iedere maand, dan kun je per datum en tijdstip precies terugzien wat je aan MB's verbruikt hebt. Ook adviseer ik om te kijken naar het kosteloze dataplafond. Groet, Quinn

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie