Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

10% van 20 klanten beveelt Youfone aan.
85% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    4
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 6
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 6
    Klantenservice: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 4
    youfoneklant 23-12-2015 - 11:31

    Ik raad alle Youfone-klanten aan om contact te zoeken met hun ergste vijand. Begraaf de strijdbijl! En mocht dit niet lukken, dan kun je altijd nog Youfone aanraden!

    • Gratis klantenservice! Ze bieden geen service, maar je kunt wel kosteloos je frustratie kwijt!
    • Hun webcare team is zeer meelevend (Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent). Ik krijg er een warm gevoel van..
    • Behalve medeleven tonen, ook de klant tegemoet komen?
    • Klantbehoud net zo'n hoge prioriteit geven als nieuwe klanten lokken?

    Reacties

    Youfone Webcare 23-12-2015 - 12:54
    Geachte heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht.

    Wij willen u graag verder helpen om na te gaan of wij uw probleem op kunnen lossen.
    Helaas beschikken wij niet over uw contactgegevens, vandaar dat wij u willen vragen om via uw My Youfone account een bericht in te sturen.


    Wij wensen u een fijne dag toe.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    9
    Klachtenafhandeling: 9
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 9
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 7
    Facturering: 9
    Ik raad Youfone aan
    Cees en Jolanda van Houten 22-12-2015 - 11:51

    Soepele probleemloze overgang, alles automatisch goed zonder zorgen. Klanten service prima, direct toegankelijk en zeer professioneel beantwoording bij vraag over Internet instelling. Alles werkt prima verder. Zeer nette prijs stelling . Web site prima. Werk zelf nu 1,5 jaar met Youfone, mijn vrouw onlangs over gezet. Aanrader.

    • . Zie boven, alles in orde, no worries.
    • . Professioneel goed.
    • . Prima klantenservice.
    • . scherpe nette prijs stelling ( goedkoop ).
    • . Niets, alles OK

    Reacties

    Youfone Webcare 22-12-2015 - 15:11
    Geachte heer en mevrouw van Houten,

    Hartelijk bedankt voor uw bericht.
    Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent en ook uw vrouw binnenkort gebruik zal gaan maken van Youfone.

    Wij wensen u beide een fijne dag toe.

    Met vriendelijke groet,
    Team Youfone
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Piet 9-12-2015 - 13:39

    Walgelijk bedrijf! Zelden ben ik zo slecht behandeld door een bedrijf. Mijn facturen bevatten keer op keer fouten en ondanks beloftes van Youfone wordt dit niet gecompenseerd op nieuwe facturen. Het is absurd dat dit bedrijf nog bestaat. Alleen mijn ergste vijand kan ik Youfone aanraden.

    • helemaal niets!
    • alles!
    • klantenservice, om te huilen zo slecht
    • interne administratie een grote rotzooi
    • fouten zullen nooit worden erkend
    • zou ze het liefst een 0 geven

    Reacties

    Youfone Webcare 9-12-2015 - 17:13
    Geachte heer,

    Dat is vervelend om te horen. Graag kijken wij uw facturen na en helpen wij u verder. Helaas beschikken wij hier niet over uw gegevens. Wij willen u daarom vragen om een ticket in te sturen via My Youfone of om toch telefonisch contact met ons op te nemen.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    Leo Kloos 11-12-2015 - 12:51
    Helemaal mee eens. Klantenservice lost geen enkel problem op. Verkeerde bedragen op de facturen en onbeperkt internet is helemaal geen onbeperkt internet.
    Dit bedrijf verdient geen plaats op de markt.
    8
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 8
    Klantenservice: 7
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 8
    Ik raad Youfone aan
    Marijke 9-12-2015 - 13:01

    Heb youfone aan al mn vrienden en kennissen aangeraden, de dekking isgoed en de kosten zijn laag. Wat wil je nog meer? Met de vriendenactie krijgen ik en mijn vrienden bovendien nog korting ook !

    • Dekking
    • Kosten
    • Uitleg overzicht verbruik in my youfone

    Reacties

    Youfone Webcare 9-12-2015 - 17:12
    Geachte mevrouw,

    Wat goed om te horen! Bedankt voor uw bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    9
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 9
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: 8
    Klantenservice: 8
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    Ik raad Youfone aan
    Annemijn 9-12-2015 - 09:49

    Heb eigenlijk nog nooit problemen gehad bij youfone. Als ik vragen heb worden ze altijd netjes beantwoord en heb ik vriendelijke mensen aan de telefoon. Bijvoorbeeld toen ik een vraag had over de 10tje vriendje actie. Nu mijn moeder ook bij youfone zit hebben we beide 10euro korting gekregen. Verder zijn mijn kosten altijd laag en zeker komende maand met 10euro korting!!

    • Leuke acties
    • Altijd bereik
    • Vriendelijk

    Reacties

    Youfone Webcare 9-12-2015 - 17:12
    Geachte mevrouw,

    Wat ontzettend fijn om te horen en bedankt voor uw bericht. Indien wij in de toekomst nog een keer kunnen helpen horen wij het uiteraard graag.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 2
    Bestelproces: 3
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    A de Jonge 8-12-2015 - 14:04

    Opgezegd 1 maand te vroeg wordt de simkaart door youfone geblokkeerd. Kan geen contact krijgen. Alles one line gezet en waarempel youfone belde!!! Maar ik moet de laatste maand betalen terwijl youfone zelf de simkaart geblokkeerd heeft. Te gek voor woorden. Ook waren er elke maand mb s verdwenen ....geen uitleg en geen contact. En sinds opzeggen 2 maand geen internet buiten de deur. Geen contact kunnen krijgen met youfone. Je krijgt alleen geautomatiseerd berichtje ....er wordt contact met u op opgenonen.....maar niks....vreselijk slecht...echte AFRADER


    • NIKS
    • CONTACT

    Reacties

    Youfone Webcare 8-12-2015 - 17:38
    Geachte heer/mevrouw de Jonge,

    Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent.
    Wij willen u vragen toch via uw My Youfone account een bericht in te sturen zodat wij u hier verder mee kunnen helpen, hier beschikken wij helaas niet over uw gegevens. Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    8
    Prijsstelling: 9
    Klachtenafhandeling: 7
    Klantenservice: 7
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 10
    Online dienstverlening: 8
    Ik raad Youfone aan
    Sandra 8-12-2015 - 09:28

    Heb een goede ervaring bij Youfone. Vind het fijn dat ik een dataplafond in kan stellen en data bij kan kopen als ik dan nodig heb. Dus heb dan nooit extra kosten omdat ik dat plafond in gesteld heb.

    • Zelf kunnen instellen van plafond
    • Overstap ging makkelijk
    • Bereik
    • Tot nu toe niks

    Reacties

    Youfone Webcare 8-12-2015 - 17:37
    Geachte mevrouw,

    Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Youfone abonnement. Bedankt voor uw bericht!

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    5
    Bereik/dekking: 3
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 3
    Facturering: 7
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 7
    Online dienstverlening: 3
    C. Waltmans 7-12-2015 - 14:21

    Slechte afhandeling van mijn klacht. Aanpassing van contract bij onvrede over een deel hiervan is blijkbaar niet mogelijk.

    • Prijs
    • Klantenservice en klachtenafhandeling
    • Data afronding van 100KB

    Reacties

    Youfone Webcare 8-12-2015 - 17:37
    Geachte heer/mevrouw Waltmans,

    Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent, onze excuses hiervoor.
    Wij willen u vragen tóch via uw My Youfone account een bericht in te sturen zodat wij u hier verder mee kunnen helpen, hier beschikken wij helaas niet over uw gegevens.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    2
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 3
    Facturering: 3
    Bestelproces: 7
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    A de Jonge 7-12-2015 - 11:50

    Je krijgt op geen enkele manier contact met youfone. Mijn simkaart is gewoon geblokkeerd!!!! Dus geen telefoon maar wel rekening. Mail gestuurd alles geprobeerd. Niks!!!!! Dus mensen neem NOOIT youfone

    • Niks
    • Contact!!! Betere klantvriendelijkheid!!!! Nu echt alles waardeloos!!!!!!

    Reacties

    Youfone Webcare 8-12-2015 - 17:36
    Geachte heer/mevrouw de Jonge,

    Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent.
    Wij willen u vragen toch via uw My Youfone account een bericht in te sturen zodat wij u hier verder mee kunnen helpen, hier beschikken wij helaas niet over uw gegevens. Onze excuses voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    2
    Facturering: 2
    Bereik/dekking: 6
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 2
    Prijsstelling: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Rutten 4-12-2015 - 13:05

    Onze dochter ging voor haar en haar man nieuw abonnement afsluiten.wij ook want t-mobile helaas geen bereik meer.konden we vanaf zonder moeilijkheden.toen begin het gedoe.hoe vaak we hebben moeten bellen mijn dochter was eerder afgesloten.dus geen telefoon meer.haar man iedere internet op waaraan kun je niet nakijken.dan te zwijgen over onze abonementen.mijn man heeft 1,5 week geen telefoon gehad hij reis veel en vroeg dus hij had niks.
    Youre fone zei dat ze alles zoudde doen he.walgelijk eentje was er goed die probeerde werkelijk alles dat was Carolien maar de rest nou praat me er niet van.toen zoudde ze het geregeld hebben nog niks.
    Heel triest.ook had mijn dochter gelezen om weer van youre fone af gekomen koste 25,00 ook niet meer te vinden.Ik zal van de rest van de klantenservice geen namen noemen.maar heb mijn gesprekken ook opgenomen.voor ons een uitstraling van de maaskantjes dat zijn ze ook in werkelijkheid met service.

    • Carolien dat was het enige
    • Alles alles

    Reacties

    Youfone Webcare 8-12-2015 - 17:35
    Geachte heer/mevrouw,

    Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent.
    Wij willen u vragen via uw My Youfone account een bericht in te sturen zodat wij u hier verder mee kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie