Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

10% van 20 klanten beveelt Youfone aan.
85% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    6
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: 10
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 4
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: 2
    Tim 30-12-2014 - 23:10

    Lange tijd zonder problemen maar tot mijn verbazing ontving ik een sms dat mijn bundel bijna verbruikt is. In 2013 heb ik een abonnement afgesloten met onbeperkt internet. Nu blijkt ineens dat ik een datalimiet heb van 2500MB per maand. Dit is nooit zo met mij besproken en lijkt een eenzijdige wijziging van Youfone. Ook nooit een bericht ontvangen dat de voorwaarden zouden worden gewijzigd. Had ik zo'n bericht wel ontvangen, dan had ik mijn abonnement laten beëindigen. Want het is namelijk wettelijk mogelijk om je abonnement te stoppen als de voorwaarden veranderen en je daarmee niet akkoord wilt gaan. Dus ik snap wel dat ze je daar niet over inlichten. Want dan gaat iedereen natuurlijk weg. Via juridischloket.nl vind ik hierover het volgende:

    Wanneer moet de verkoper of leverancier mij de algemene voorwaarden geven?

    Als u een aankoop doet, moet de verkoper of leverancier u een 'redelijke mogelijkheid' geven om de algemene voorwaarden in te zien. Dus:

    Vóór of bij het sluiten van de koopovereenkomst.
    Als u iets koopt via internet moet u de mogelijkheid kunnen krijgen om de algemene voorwaarden op te slaan of (per e-mail) toegestuurd te krijgen.
    Bij telefonische koop moet u de algemene voorwaarden tijdig per post, fax of e-mail toegestuurd kunnen krijgen.
    Is overhandigen of toesturen niet mogelijk, dan moet de verkoper aan u melden dat de algemene voorwaarden in de winkel, bij de Kamer van Koophandel of bij de griffie van een rechtbank kunnen worden ingezien. Bovendien moet hij dan melden dat de algemene voorwaarden op verzoek gratis worden opgestuurd.

    Krijgt u niet tijdig de algemene voorwaarden te zien, of vergeet of weigert de verkoper ze te geven? Dan kunt u ze meestal vernietigen.

    De laatste voorwaarden zijn van juni 2014. Hier ben ik nooit over geinformeerd.

    • Netwerk
    • Prijs
    • Communicatie over wijzigingen
    • Bereikbaarheid klantenservice

    Reacties

    Youfone Webcare 31-12-2014 - 12:02
    Geachte heer,

    Dat is vervelend om te horen. Wij kijken het graag voor u na echter beschikken wij hier niet over uw gegevens. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    Sandra 24-12-2014 - 14:46

    Ik ben helemaal tevreden met Youfone!!! Ze zijn goedkoop, makkelijk en overzichtelijk

    • Voor een lage prijs kan ik net zoveel bellen als ik wil

    Reacties

    Youfone Webcare 31-12-2014 - 11:53
    Geachte mevrouw,

    Fijn om te horen! Bedankt voor uw bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Omar 23-12-2014 - 19:37

    Zodra ik hier vanaf kan stop ik gelijk. Elke keer als ik de klantenservice bel wacht ik ongeveer 45 min. Ik bel ze namelijk om kwart over 5. En om 6 uur word ik er zonder pardon uit gegooid. En als ik eindelijk iemand te pakken krijg en ik hier van iets zeg dan is dit heel vreemd en gebeurd dit normaal gesproken nooit. De gemiddelde wachttijd bedraagt voor mij ongeveer 30 minuten. De ene maand krijg ik geen minuten en is mijn rekening toren hoog. En de andere maand is het weer feest doordat door een "technische fout" alle gesprekken van een minuut dubbel zijn geteld. Ik moet ook nog eens zelf achter mijn geld aan want wanneer een medewerker zegt dat die dit voor u gaat regelen, bent u 3 weken verder en er is nog niks gebeurd na 20 telefoontjes. Al met al niet doen als je geen hoofdpijn wil.

    • Geen
    • Alles

    Reacties

    Youfone Webcare 24-12-2014 - 11:16
    Geachte heer,

    Dat is vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak. Wij kijken het graag voor u na. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice, dit kan per mail of telefonisch.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    8
    Klachtenafhandeling: 8
    Klantenservice: 8
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 9
    Facturering: 8
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 8
    Ik raad Youfone aan
    Rick 23-12-2014 - 16:45

    Veel goedkoper dan mijn vorige aanbieder. Eerste maand merkte dat ik een te kleine bundel had afgesloten, maar ik kon dit kosteloos ophogen de volgende maand. Een mooie kostenbesparing!

    Reacties

    Youfone Webcare 24-12-2014 - 11:15
    Geachte heer,

    Fijn om te horen! Bedankt voor uw bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Facturering: 9
    Klantenservice: 9
    Prijsstelling: 9
    Ik raad Youfone aan
    Khalid Karidi 23-12-2014 - 16:28

    Top bereik en goedkoop

    • Goedkoop
    • echt aan te raden mijn omgeving sluit dit inmiddels ook al af!!
    • Bereik is zeer goede
    • nvt

    Reacties

    Youfone Webcare 24-12-2014 - 11:14
    Geachte heer Karidi,

    Bedankt voor uw compliment! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement. Indien wij iets voor u kunnen doen horen wij het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    8
    Klachtenafhandeling: 8
    Bestelproces: 9
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 10
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 8
    Ik raad Youfone aan
    Eline 23-12-2014 - 15:50

    Ik krijg altijd een sms als ik bijna mijn bundel heb bereikt. Als je het verbruik af en toe bekijkt, kan er ook niks mis gaan met hoge rekeningen

    • Goedkoop en bereik
    • Buiten bundel tarief ook goedkoper

    Reacties

    Youfone Webcare 24-12-2014 - 11:13
    Geachte mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement bij Youfone.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    5
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 7
    Facturering: 5
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    C v Rijsewijk 21-12-2014 - 12:09

    Vervelende vragen aan Youfone worden niet beantwoord: bijv, WAAROM WORDT DE DATA BUNDEL INEENS AFGEROND OP 0,2Mb SINDS SEPTEMBER voorheen was dat nog 0,1 Mb en dat nis al heel erg hoog! EN MIJN CONTRACT IS OOK NIET GEWIJZIGD

    • n.v.t.

    Reacties

    Youfone Webcare 24-12-2014 - 11:12
    Geachte heer/mevrouw Rijsewijk,

    Dat is vervelend om te horen. Graag kijken wij het voor u na, echter hebben wij wel uw gegevens nodig. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    10
    Prijsstelling: 10
    Online dienstverlening: 10
    Klantenservice: 10
    Facturering: 10
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Ik raad Youfone aan
    Eric van Slogteren 18-12-2014 - 19:07

    €10 per maand voor 250 minuten en sms plus 500 kb wifi, was binnen 2 dagen aangesloten met simkaart. Blij dat ik het gedaan heb. Tot zo ver goeie.

    • Simkaart was binnen 2 dagen thuisbezorgd
    • geen extra rare kosten (let je op t-mobile)

    Reacties

    Youfone Webcare 19-12-2014 - 11:17
    Geachte heer van Slogteren,

    Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement bij Youfone! Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    10
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 10
    Online dienstverlening: 10
    Bereik/dekking: 10
    Ik raad Youfone aan
    familie de Vries 18-12-2014 - 19:05

    Jaren klant, nooit problemen en nooit teveel betaald. Kan iedereen deze provider aanraden, zelfs voor een paar euro per maand al 250 minuten/sms, gehele familie is hier zeer tevreden mee!

    groetjes, familie de Vries

    • Kosten laag
    • Service hoog
    • Netwerk goed

    Reacties

    Youfone Webcare 19-12-2014 - 11:16
    Geachte heer/mevrouw de Vries,

    Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnementen bij Youfone!

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    S. 17-12-2014 - 19:28

    Ik heb totaal geen connecties c.q. verplichtingen bij You Fone. Ook nooit gehad. Kom er vanavond achter dat er een incasso gepland staat en dat er al 2 incasso's gedaan zijn in okt. en nov.. Ook in augustus al gebeurd, waar contact over is geweest via Klachtenkompas.nl.
    Schande dat het opnieuw is gebeurd! Heb nu bij mijn bank het nummer laten blokkeren.

    Reacties

    Youfone Webcare 18-12-2014 - 11:01
    Geachte heer/mevrouw,

    Dat is vervelend om te horen. Neem graag contact op met onze klantenservice zodat wij dit voor u kunnen nakijken.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie