Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

4% van 24 klanten beveelt Youfone aan.
92% niet en 4% misschien

Klantervaringen over Youfone

  Ron 26-12-2012 - 11:45

  Beste mensen,

  Gezien de vele klachten voer Youfone, dien hier een klacht in.
  Van consuwijzer heb ik begrepen dat tientallen klachten al voldoende zijn om deze door te zetten naar de toezichthouder😉

  De toezichthouder gaat echter niet uit zichzelf op deze forums kijken. Zodoende heb ik ze erop gewezen dat Internet vol staat met duizenden klachten over Youfone.

  Ron 26-12-2012 - 11:41

  Tevens probeerde ik onderstaande klacht op uw Youfone Facebook pagina te melden maar daar werd mijn klacht tot 3 keer toe verwijderd waarna ik geblokkeerd werd van de Youfone Facebook pagina toen ik het een 4de keer probeerde te melden.
  Op Internet kom ik tevens zeer veel klachten over Youfone tegen zoals op de site van bellen.com. Veel mensen klagen over rekeningen van Youfone die niet kloppen. Extreem hoge, onverklaarbare rekeningen die Youfone bij veel klanten in rekening brengt.
  Ik heb overigens van meer mensen vernomen dat Youfone op de Youfone Facebook op die wijze te werk gaat, niet bepaald netjes van Youfone.
  Om hoge kosten te voorkomen controleer ik regelmatig de Youfone online ”lopende kosten” pagina. Ook deze maand weer en toen ik tegen mijn verbruik aanzat van 750 belminuten bij Youfone stopte ik met bellen met mijn Youfone sim only kaart. Een paar dagen later zat ik alsnog op 40 euro extra verbruik bij Youfone.
  Dit vind ik onacceptabel van Youfone. Op deze wijze jaagt u mensen op hoge kosten.
  Ik wil dat u als Youfone dit uitzoekt en kijkt of er een fout is gemaakt bij Youfone. Doet u dit niet ga ik een melding maken bij de toezichthouder over Youfone en kijken hoe ik de volgende keer kan aantonen dat het systeem van Youfone niet elke 24 uur wordt ververst. (Dit zou elke 24 uiur gebeuren zoals u op de pagina ”lopende kosten”’ van Youfone aangeeft.) Ik zit in de online marketing dus maakt Youfone deze ”fout” vaker dan zal ik dit gaan aantonen.
  Ik beloof u dat als dit niet netjes wordt opgepakt ik deze klacht jegens Youfone op nog andere wijzen zal doorzetten en de bevoegde instanties zal verzoeken uit te zoeken hoe ik u kan controleren dat de pagina ”lopende kosten” van Youfone up to date zijn.
  U verstuurt daarbij pas een waarschuwing sms als je 100 euro over je tegoed zit bij Youfone, dat is te idioot voor woorden. Hoe kan een bedrijf als Youfone dat verkopen?
  Ik beloof u dat ik dit niet zal accepteren Youfone tot u met een passende oplossing komt.
  Als u zich niet aan de geldende regels houdt zal ik het contract juridisch laten ontbinden conform de eigen algemene voorwaarden van Youfone. Hierin staat dat als 1 van de partijen zich niet aan hun verplichtingen voldoen, dat het Youfone abonnement per direct opgezegd kan worden.
  Ik hoop dat dit alles duidelijk is Youfone.

  L. Udding 22-12-2012 - 19:54

  Geachte meneer/mevrouw, Graag wil ik een vraag stellen over mijn account op MyYoufone. Ik heb een Blackberry abonnement lopen bij Youfone sinds oktober 2011. Een maand na het aanschaffen van mijn abonnement heb ik gebeld naar de klantenservice om te vragen naar mijn wachtwoord voor MyYoufone. Mij werd toen verteld dat Youfone nog geen MyYoufone voor Blackberry had aangemaakt, maar dat deze in februari 2011 op de site vermeld zou staan. Echter, in februari heb ik geen mail ontvangen over mijn wachtwoord en werd mijn nummer ook niet herkend wanneer ik probeerde in te loggen. Aangezien ik nu mijn rekeningnummer moet wijzigen en ik het gemakkelijker vind om mijn facturen bij te houden via een MyYoufone account, wil ik u vriendelijk verzoeken hier nog eens naar te kijken. Als u mij een mail wilt sturen, stuur ik daarin mijn gegevens over mijn registratie bij Youfone.M.v.g.
  Lotte Hendriks

  Kilroy 15-12-2012 - 17:26

  De aanvraag van mijn vader verloopt tot nu toe soepel datum nummerbehoud is bekend en de simkaart is ook keurig binnengekomen. Dat is even wat anders dan toen ik een aanvraag deed nu is kijken of de overstap ook goed verloopt so far so good 🙂

  jan van de bill 14-12-2012 - 13:30

  IK heb zojuist gesproken met een medewerker van Youfone die mij bedreigde met juridische stappen omdat ik mijn abonnement wilde beeindigen en ik niet haar naam op internet mocht vermelden ze wilde nergens aan meewerken , kortom een gebroeiieerde verhouding voor ik uberhaupt klant was, Waarom zouden ze mij dan ergens aan willen houden zijn ze dan zo kneuterig?ADVIES: NOOIT met dit bedrijf zaken willen doen echt asociaal hoe ze daar met mensen omgaan.

  Opmerking van de redactie 14-12-2012 - 15:23
  Geen namen van medewerkers vermelden, s.v.p.
  Bjorn 12-12-2012 - 20:19

  @KilroyIk weet genoeg. Bedankt voor de vele reacties!Groet,Bjorn

  Frank 12-12-2012 - 12:21

  Ik ben 2 weken geleden naar youfone overgestapt. Voor die tijd bij Simyo kwam ik nooit over de 400MB limiet en nu staat bij youfone met 500 MB limiet, de internetrekening buiten de bundel al op bijna 20 euro. Hier klopt dus iets niet. Ik heb youfone verzocht dit uit te zoeken en mij een gespecificeerde rekening te sturen betreffende internetkosten gemaakt over de korte periode dat ik klant van ze ben geworden.
  Ik hoop dat ze snel en adequaat reageren en geef ze het voordeel van de twijfel. Ik zal mijn ervaringen, positiefen/of negatief hier bijhouden zodat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen.

  Laten we verder zakelijk en netjes blijven op dit (en op andere) forums.

  Kilroy 9-12-2012 - 18:49

  @Bjorn,Ik bel met Youfone en deze gebruikt het Kpn netwerk in combi met mijn Htc zie ik geen R staan bij mijn bereik behalve als ik in het buitenland ben natuurlijk.Ik weet niet met wie je belt en met welk toestel maar ik weet dat bijvoorbeeld Tele 2 op het netwerk ven T-mobile in combi met een samsung toestel wel een R geeft deze ziet dus niet dat T-mobile het thuisnetwerk is van Tele 2 en zegt dus dat je aan het roamen bent terwijl dat niet zo is.

  Bjorn 7-12-2012 - 15:09

  @KilroyZie jij een R naast je signaalsterkte staan?(Zou jij een screenshot kunnen maken van je homescreen en je lockcreen? En die link plaatsen?Wanneer je dit te veel moeite vind, moet je het niet doen.No hard feelings.)

  Kilroy 5-12-2012 - 19:28

  @Bjorn,

  Hoe je ziet of je aan het roamen bent??

  Ik weet niet waar je zit in NL

  Als het gaat om de Belgische Netwerken kan je de volgende zien in het display van je telefoon naast je eigen provider naam

  1. Proximus
  2. Mobistar
  3. Base

  De kans is vrij groot dat je Base in je display erbij ziet staan, Base is namelijk het netwerk van Kpn in Belgie

  Als het om Duitse Netwerken kan je de volgende zien in het display van je telefoon naast je eigen provider naam

  1. T-Mobile D
  2. Vodafone de
  3. O2-de
  4.E-plus

  De kans is vrij groot dat je E-plus in je display ziet staat. E-plus is namelijk het netwerk van Kpn in Duitsland.

  Mocht je niet willen dat hij onnodig roamt je tel zoek dan handmatig naar het kpnnetwerk en zo blijft hij op kpn nadeel is wel dat je als je naar het buitenland gaat je elke keer bij het aanzetten of binnengaan van het land zelf moet zoeken naar een gsmnetwerk

  Succes 😉

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie