Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

10% van 20 klanten beveelt Youfone aan.
85% niet en 5% misschien

Klantervaringen over Youfone

    BMWMaX 22-12-2009 - 17:17

    Hier wel een rekening maar inderdaad niets gecrediteerd

    fenix 22-12-2009 - 11:31

    Is er bij jullie al een bedrag "gecrediteerd"? Bij mij nog niet. Ik had eigenlijk verwacht dat de 2,50 op de rekening van december in mindering gebracht zou worden. Die rekening is net binnen, maar daar staat het niet op.

    BMWMaX 4-12-2009 - 15:10

    Vandaag ook bericht ontvangen:
    "De administratiekosten worden in rekening gebracht wanneer er minder dan €10 verbruikt is. Deze regeling geldt alleen voor klanten die na 27 april klant zijn geworden bij Youfone. Waarschijnlijk heeft de administratie hier een fout in gemaakt, aangezien u al voor die datum klant bent geworden bij Youfone. We gaan het bedrag voor u crediteren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Youfone"

    Ik ben dus ook benieuwd. Inmiddels was ik al druk zoekende naar een laternatief.

    fenix 4-12-2009 - 12:43

    Zojuist wel een reactie gehad dat het bedrag gecrediteerd gaat worden. Dus ik ben benieuwd...

    fenix 4-12-2009 - 11:19

    Ik heb ook nog geen reactie, terwijl mijn mail zaterdag al verstuurd was. Zojuist dus maar een herinnering gestuurd. Ik heb gezegd dat als ik geen reactie krijg, ik ga storneren en zelf het juiste bedrag overmaak.

    bas de vendt 3-12-2009 - 18:42

    bmwmax,

    Heb precies hetzelfde gedaan, zondag heb ik een mail gestuurt
    nog steeds geen reactie, ze denken "stik maar, wij zijn toch
    het goedkoopst, rot maar lekker op", een nieuw abonnement
    afsluiten, bellen bellen ze nog dezelfde dag op, anders kan je
    doodvallen, zucht het had zo mooi kunnen zijn.........

    BMWMaX 3-12-2009 - 01:33

    Hier dus hetzelfde geval. Als oude klant zou er niets veranderen en heb ze dus een boze mail gestuurd waarin ik aangeef dat ik van niets weet en dat ze mij op de hoogte hadden moeten brengen.

    Het begon al met zo k*t 0900 nummer. Ik heb het oude nummer nog in mijn telefoon staan. Mogelijk werkt dit niet eens meer.

    bas de vendt 29-11-2009 - 20:23

    Ik had precies hetzelfde, ben al een tijdje klant van youfone
    en idd net als jullie was ik ook geschroken, in het contract
    staat dat ze altijd de algemene voorwaarden eenzijdig
    mogen veranderen, dus je ziet het ook hier wordt je in de
    zeik genomen door youfone, dus als je net onder het
    bedrag zit, krijg je toch 2,50 adminstratie kosten, is youfone
    dan nog zo goedkoop??

    fenix 29-11-2009 - 15:49

    Cyberpunk, ik heb hetzelfde. Voor 3 euro gebeld en ineens 2,50 kosten erbij. Het lijkt me dat dit niet zomaar mag. Een provider moet een tariefswijziging minimaal 4 weken van tevoren schriftelijk aankondigen. Dit hebben ze helemaal niet aangekondigd.Het lijkt me gewoon een fout van Youfone. Ik heb ze een mail gestuurd waarin ik ze (dringend) vraag om een nieuwe factuur. Ik ben benieuwd naar de reactie.

    cyberpunk 29-11-2009 - 15:43

    In april 2009 contract afgesloten. Tot op heden nooit de 2,50 moeten betalen.
    Nu met mijn factuur van november die op 0 euro stond wordt er ineene de 2,50 ingehouden.
    Mag dat zo maar ??

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie