Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 25 klanten beveelt Youfone aan.
96% niet en 4% misschien

Klantervaringen over Youfone

  Rob 6-11-2008 - 21:04

  Vandaag bij thuiskomst verrast door een mega bos bloemen, aangeboden door YouFone voor alle ongemak van de nog niet compleet werkende aansluiting. Ik heb in het verleden aardig wat meegemaakt aan ellende bij providers van telefoon, internet en televisie, maar een geste als deze vind ik bijzonder. Het kost veel providers al moeite om excuses te maken, laat staan dat ze zouden overwegen iemand op deze manier te benaderen. Ook positieve zaken mogen gemeld worden. Ik houd vertrouwen in een goede afloop. Wordt vervolgd.

  Rob 6-11-2008 - 09:01

  Hierbij de beloofde update. Mijn problemen zijn nog niet opgelost en ik ben bang dat ze er ook niet snel uit zullen komen. Ik vermoed dat de techniek ze in de steek laat, met name bij klanten die hun nummer hebben geporteerd. Vorige week benaderd door een medewerker die vroeg of ze mijn 1e beoordeling hier mogen gebruiken als testimonial op de website. Omdat er werd aangegeven dat mijn problemen snel opgelost zouden zijn, heb ik ja gezegd. Begrijp me goed, ik sta niet negatief tegenover alle goedbedoelde klantvriendelijkheid. Echter nu het stil blijft na mijn laatste 2 verzoeken om een reactie, vraag ik me af of ik een incident ben of dat het product toch iets te snel in de markt is gezet. Hopelijk op korte termijn hier een beter bericht van mij, maar ik kom er zeker op terug.

  Rob 29-10-2008 - 11:16

  :D
  Op 20 oktober geporteerd van Simyo naar YouFone 10. Administratief vlot verwerkt. Technische aanloopprobleempjes die op dit moment nog niet helemaal opgelost zijn. Daar staat tegenover dat zowel Customer Care als de technische dienst mij tot nu toe snel, persoonlijk, servicegericht en vriendelijk benaderd hebben. Ik voed ze met info en daar zeggen ze erg veel van te leren en blij mee te zijn. Ik vertrouw op een goede afloop en zal me weer melden als er een interessante update is. Kortom, momenteel nog tevreden en blij met deze goedkopere aanbieder.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie