Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Bedankt voor het plaatsen van je ervaring

Je hebt al eerder je emailadres bevestigd. Je ervaring zal na 24 uur getoond worden.

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

17% van 18 klanten beveelt Youfone aan.
78% niet en 6% misschien

Klantervaringen over Youfone

    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    rbrt 16-4-2021 - 08:43

    Op nieuw abonnement van 1Gb zelfs binnen de databundel al extra kosten berekend van € 76,-. Géén idee waarvoor of waarom dit berekend is en via de site krijg je ook al geen duidelijkheid. Blijkbaar wordt dit bedrag vaker aan klanten berekend zonder dat dit terecht is. En zie er dat dan maar eens rechtgezet te krijgen.

    • geen
    • eerlijk handelen

    Reacties

    Youfone Webcare 19-4-2021 - 08:36
    Beste Rbrt,

    Bedankt voor je bericht.

    We berekenen geen extra kosten binnen de bundel. Bel even met de klantenservice dan bekijken we samen met je de factuur door.

    Groet,
    Sven
    4
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 3
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Bereik/dekking: 7
    Online dienstverlening: 1
    Lp 13-3-2021 - 23:28

    Bereik en prijs zijn goed, Alles er om heen zoals service is beneden slecht.. al lijkt dat woord niet te bestaan bij Youfone.

    Ik als klant moet het maar zelf uitzoeken, de problemen die er zijn heb ik pech mee en gaan ze niks aan doen. Puntje bij paaltje moet ik er maar mee dealen en heb ik pech. Als het zo moet gaan heb ik er als klant geen zin meer in, gelukkig maandelijks opzegbaar genomen.
    Wou jullie de kans geven na alle reviews hier te lezen en me langer verbinden aan jullie, maar als het al zo begint hou ik mijn hart vast hoe het verder gaat.

    Vaak gehoord dat je telefonisch moet bellen, maar ze zijn in die maand tijd nooit normaal bereikbaar. Je kan bellen wat je wil, maar ik denk dat er eerder contact met aliens gelegd kan woorden dan de Telefonische klantenservice van Youfone.

    Ik schrijf eigenlijk nooit slechte reviews omdat ik er altijd wel uitkom met een bedrijf, maar Youfone geeft mij de reden het wel te doen. Ik ga als klant ook weg, als het zo moet is de vertrouwen voor een langere periode al weg..

    • Prijs
    • Dekking
    • Een klantenservice introduceren, wat er nu is mag geen naam hebben.
    • Brakke website
    • Medewerkers, denken niet mee en kunnen niks en het is al heel snel jouw probleem.
    • Als management misschien niet zoveel outsource?

    Reacties

    Youfone Webcare 19-3-2021 - 08:25
    Beste LP,

    Bedankt voor je feedback, dit stellen we zeker op prijs.
    Onze excuses voor de drukte, we doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk te verhelpen.

    Groet,
    Sven
    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 4
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 6
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Willem 5-3-2021 - 12:20

    Ik moet Youfone sterk afraden! Dit bedrijf zou eigenlijk niet mogen bestaan in de huidige tijd van klantgerichtheid.

    Aansluiten en dergelijke gaat redelijk vlot maar als je contact met ze wilt is het totaal onmogelijk. Meer dan 20 minuten aan de telefoon laten zitten en geen enkele reactie op mails die je stuurt. De ge-automatiseerde processen lopen gewoon door, ongeacht of het allemaal klopt of niet.

    Heel ver weg van blijven als je niet in de problemen wilt komen!

    • Goedkoop
    • Zo ongeveer alles - totaal onbereikbaar, niet van deze tijd.
    • Klant is een nummer en een cashmachine, moet vooral geen vragen stellen

    Reacties

    Youfone Webcare 8-3-2021 - 08:56
    Hoi Willem,

    Bedankt voor je feedback!
    Jammer dat je dit als zodanig ervaart.

    Benader even de klantenservice met je klacht.

    Groet,
    Sven
    Willem 8-3-2021 - 18:06
    Dag Sven,

    Grappig dat je verwijst naar de klantenservice. Als je de klachten leest dan zou je kunnen constateren dat de klachtenafdeling en klantenservice totaal onbereikbaar zijn.

    Verder is het mogelijk interessant voor wie dit leest om te weten dat ik zeker vier reviews heb gelezen die allemaal (heel toevallig?) 76 euro extra hebben moeten betalen voor extra datagebruik. Het lijkt een patroon te zijn, je kunt niet aantonen dat het onjuist is, niemand die reageert maar je wordt wel gedreigd afgesloten te raken als je niet betaald (wat toch gebeurt overigens als je wel - onder protest - betaald hebt). En je betaalt maar om dat je er heel zeker van kunt zijn dat als je afgesloten raakt je helemaal van de regen in de drukte terecht komt.

    Dus nogmaals mensen - dit is geen bedrijf waar je zaken mee wilt doen als consument!
    6
    Prijsstelling: 7
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 4
    Facturering: 7
    Klantenservice: 4
    Online dienstverlening: 7
    Bereik/dekking: 7
    Niels 24-2-2021 - 12:12

    Over het algemeen tevreden. Maar vanochtend viel de verbinding uit (alles al geprobeerd qua resetten e.d.) maar ik krijg de klantenservice maar niet aan de lijn. Waardeloos zo onbereikbaar als ze zijn. Account op twitter is ook suspended, chat op de website staat uit, gewoon geen contact mogelijk!!

    Reacties

    Youfone Webcare 25-2-2021 - 10:06
    Beste Niels,

    Bedankt voor je bericht.

    Helaas is het momenteel erg druk op al onze kanalen. Hierdoor kan het voorkomen dat je langer wacht dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

    Groet, Laura
    4
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 5
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 3
    Ik raad Youfone aan
    Wilfred Jacobs 15-2-2021 - 17:52

    Supportafdeling waardeloos en onbeschoft
    Het netwerk en de prijs is prima. De support afdeling is een ramp en men komt niet na wat men beloofd. Je krijgt alleen standaard antwoorden en emails. Zelfs na een uitspraak van de geschillencommissie weigeren ze nog om het contract aan te passen. Als je belt en een leidinggevende wilt spreken moet je zelf een email sturen. Is dat klantvriendelijk? Gewoon schandalig.

    • Bestellen gaat prima online
    • Prijssetting is concurrerend
    • Telefoon bereik is goed
    • Klantenservice telefonisch amper bereikbaar
    • Onmachtige medewerkers op support afdeling, mogen alleen standaard antwoorden en emails geven.
    • Zelfs uitspraak van de geschillencommissie legt Youfone naast zich neer. Toppunt van niet vanuit de klant denken

    Reacties

    Youfone Webcare 17-2-2021 - 17:20
    Beste Wilfred,

    Bedankt voor je feedback.

    Jammer om te horen dat je ervaring met Youfone niet als prettig is ervaren.
    Begrijpende uit de communicatie welke je had plaatsgevonden via onze support afdeling is je klacht uiteindelijk afgehandeld. De feedback zullen wij meenemen om onze klantenservice in de toekomst te verbeteren.

    Groet,

    Bruno
    4
    Facturering: 8
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Marcel 16-1-2021 - 20:01

    Let op vriendendienst link geeft geen korting
    Ik heb gebruik gemaakt van de vriendendienst link van youfone. Hierdoor ontvang je €15 en de nieuwe klant ook. Ik heb twee nieuwe klanten bij youfone ondergebracht. De aanvraag is gelukt, Echter de korting wordt niet gegeven, omdat ik de link niet gebruikt zou hebben. Telefonisch wordt mij verteld dat het de goede link is, maar dat ze me handmatig de korting niet kunnen verwerken. In een mail wordt me nu €5 aangeboden. Een bijzonder onvriendelijk gebaar. Als je €5 kunt aanbieden, dan kun je ook €15 aanbieden. Bijzonder ontevreden over youfone.

    • Klantendienst is wel begripvol. Youfone als bedrijf onredelijk bij het binnenhalen van nieuwe klanten.

    Reacties

    Marcel 19-1-2021 - 23:03
    Helaas leest en luistert youfone niet goed. Ik heb de link WEL gebruikt, maar het heeft niet gewerkt. Ik heb bewust de bestelling geannuleerd om vervolgens via de link korting te krijgen. Ik heb de moeite toch niet voor niks gedaan. Daarom blijf ik van mening dat youfone alleen nieuwe klanten wil en vervolgens niet meer naar haar bestaande klanten omkijkt, maar wegzet als, dan had u de link maar moeten gebruiken. DIE HEB IK GEBRUIKT.
    Youfone Webcare 18-1-2021 - 09:16
    Beste Marcel,

    Hartelijk dank voor je bericht!
    Onze vriendendienstkorting werkt via een vastgestelde link. Wanneer je deze link gebruikt, koppelt ons systeem je bestelling automatisch, maar gebruik je de link niet dan krijg je inderdaad geen korting.

    Groet,
    Sven
    marcel 21-1-2021 - 10:20
    Dag Sven. Ik heb de link gebruikt, want ik heb de bestelling daarmee geplaatst. Het heeft geen korting gegeven. Jullie bieden wel 5 euro als compensatie. Dan kun je ook 15 euro bieden. Let wel ook de twee nieuwe klanten zijn nu de dupe. Zij hebben ook geen welkomstbedrag gekregen. Zij zijn heel ontevreden en kijken mij daarop aan. Met dank voor jullie onbegripvolle en onredelijke houding!
    We praten over 60 euro die een bedrijf als youfone achter houdt omdat ik de link niet gebruikt zou hebben. Ik hoop dat ik duidelijk gemaakt heb dat ik die link wel gebruikt heb. De telefonisten hebben beaamt dat ik de goede link gebruikt heb. Daarom des te vreemder deze starre houding. Zou graag zien dat er menselijker gereageerd wordt.
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Koos B 17-12-2020 - 11:19

    Al sinds 12 okober jl bezig om mijn glasvezelaansluiting werkend te krijgen, geen medewerking van Youfone. Geen reactie op mails (telefonisch zijn ze zelfs bijna niet te bereiken). Ondertussen wel twee facturen gekregen ondanks dat er geen diensten zijn verleend. Opzegging contract wordt "door een andere afdeling behandeld" en "u hoort nog wel van ons"...

    Ondertussen de modem ongebruikt retour gestuurd en zit te wachten op ontbinding van contract, desondanks vanmorgen een "laatste aanmaning" voor de eerste factuur ontvangen.

    Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld, nu wachten op formele aanmaning/deurwaarder - dan maar de beuk erin. Advocaat geeft aan dat hij "er erg veel zin in heeft" 😊

    • Geen
    • Euhhhh, opheffen van dit bedrijf???

    Reacties

    Koos B 21-12-2020 - 11:06
    Sven....
    Dat is een gepasseerd station, wil nu nog maar één ding.... Van Youfone af en wel zo snel mogelijk.
    Youfone Webcare 21-12-2020 - 11:02
    Hoi Koos,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Benader even de klantenservice hiervoor ,we helpen je graag!

    Groet,
    Sven
    6
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: 5
    Klantenservice: 6
    Bereik/dekking: 7
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 7
    J vd Meijden 8-12-2020 - 19:40

    TV: op twee kastjes in twee huizen niet bruibaar ivm regelmatig bevriezen beeld.
    Mobiel: rekening van +€90 vanwege 900mb boven bundel verbruikt (had plafond uitgezet via SMS en blijkbaar geen waarschuwing. 3GB = €8... 0,9Gb = 90. Jarenlang ver onder bundel gebleven. Grote teleurstelling.

    • OK prijs zolang je binnen bundel blijft.
    • TV.
    • Waarschuwingen.

    Reacties

    Youfone Webcare 11-12-2020 - 09:35
    Beste meneer/mevrouw vd Meijden,

    Bedankt voor je klacht!
    Erg vervelend om te horen dat je klachten blijven ervaren, bel ons via 088-2229222, of 1200 met je Youfone mobiel, dan helpen we je graag.

    Groet,
    Sven
    4
    Klantenservice: 4
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 6
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Berry 28-11-2020 - 12:45

    Belachelijke bedragen buiten de bundel voor MB’s. Nooit boven de bundel geweest in 12 maanden en nu 776 buiten de bundel en een rekening van 77,60 euro !!
    Dit voor een abonnement van 13 euro per maand.
    Het lijkt op pest gedrag omdat ik blijkbaar overstap ??

    • GEEN !!!! Niet naar youfone gaan!!
    • GEEN

    Reacties

    J vd Meijden 8-12-2020 - 19:42
    Ik had precies hetzelfde (+€90 in één maand voor minder dan 1GB). Zelfs jaren ver binnen bundel gebleven.
    Ik stap snel over naar een normale provider!
    Youfone Webcare 30-11-2020 - 09:14
    Beste Berry,

    Bedankt voor je feedback!
    Als je een internetbundel gebruikt en meer MB's gebruikt dan in je bundel zitten, betaal je 10 cent per MB over je bundel.
    Om dit te voorkomen adviseren wij een dataplafond.

    Groet,
    Sven
    1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 2
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    said Ahdidouch 20-11-2020 - 16:41

    nooit dat zou ik de andere niet aan doen

    • geen enkele plus punt
    • nou verbeterpunten veel zijn er veel
    • om op te noemen

    Reacties

    Youfone Webcare 23-11-2020 - 08:42
    Beste Said,

    Bedankt voor je feedback!

    Groet,
    Sven

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie