Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

19% van 16 klanten beveelt Youfone aan.
75% niet en 6% misschien

Klantervaringen over Youfone

    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Koos B 17-12-2020 - 11:19

    Al sinds 12 okober jl bezig om mijn glasvezelaansluiting werkend te krijgen, geen medewerking van Youfone. Geen reactie op mails (telefonisch zijn ze zelfs bijna niet te bereiken). Ondertussen wel twee facturen gekregen ondanks dat er geen diensten zijn verleend. Opzegging contract wordt "door een andere afdeling behandeld" en "u hoort nog wel van ons"...

    Ondertussen de modem ongebruikt retour gestuurd en zit te wachten op ontbinding van contract, desondanks vanmorgen een "laatste aanmaning" voor de eerste factuur ontvangen.

    Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld, nu wachten op formele aanmaning/deurwaarder - dan maar de beuk erin. Advocaat geeft aan dat hij "er erg veel zin in heeft" 😊

    • Geen
    • Euhhhh, opheffen van dit bedrijf???

    Reacties

    Koos B 21-12-2020 - 11:06
    Sven....
    Dat is een gepasseerd station, wil nu nog maar één ding.... Van Youfone af en wel zo snel mogelijk.
    Youfone Webcare 21-12-2020 - 11:02
    Hoi Koos,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Benader even de klantenservice hiervoor ,we helpen je graag!

    Groet,
    Sven
    6
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: 5
    Klantenservice: 6
    Bereik/dekking: 7
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 7
    J vd Meijden 8-12-2020 - 19:40

    TV: op twee kastjes in twee huizen niet bruibaar ivm regelmatig bevriezen beeld.
    Mobiel: rekening van +€90 vanwege 900mb boven bundel verbruikt (had plafond uitgezet via SMS en blijkbaar geen waarschuwing. 3GB = €8... 0,9Gb = 90. Jarenlang ver onder bundel gebleven. Grote teleurstelling.

    • OK prijs zolang je binnen bundel blijft.
    • TV.
    • Waarschuwingen.

    Reacties

    Youfone Webcare 11-12-2020 - 09:35
    Beste meneer/mevrouw vd Meijden,

    Bedankt voor je klacht!
    Erg vervelend om te horen dat je klachten blijven ervaren, bel ons via 088-2229222, of 1200 met je Youfone mobiel, dan helpen we je graag.

    Groet,
    Sven
    4
    Klantenservice: 4
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 6
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Berry 28-11-2020 - 12:45

    Belachelijke bedragen buiten de bundel voor MB’s. Nooit boven de bundel geweest in 12 maanden en nu 776 buiten de bundel en een rekening van 77,60 euro !!
    Dit voor een abonnement van 13 euro per maand.
    Het lijkt op pest gedrag omdat ik blijkbaar overstap ??

    • GEEN !!!! Niet naar youfone gaan!!
    • GEEN

    Reacties

    J vd Meijden 8-12-2020 - 19:42
    Ik had precies hetzelfde (+€90 in één maand voor minder dan 1GB). Zelfs jaren ver binnen bundel gebleven.
    Ik stap snel over naar een normale provider!
    Youfone Webcare 30-11-2020 - 09:14
    Beste Berry,

    Bedankt voor je feedback!
    Als je een internetbundel gebruikt en meer MB's gebruikt dan in je bundel zitten, betaal je 10 cent per MB over je bundel.
    Om dit te voorkomen adviseren wij een dataplafond.

    Groet,
    Sven
    1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 2
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    said Ahdidouch 20-11-2020 - 16:41

    nooit dat zou ik de andere niet aan doen

    • geen enkele plus punt
    • nou verbeterpunten veel zijn er veel
    • om op te noemen

    Reacties

    Youfone Webcare 23-11-2020 - 08:42
    Beste Said,

    Bedankt voor je feedback!

    Groet,
    Sven
    2
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 4
    Bereik/dekking: 3
    Facturering: n.v.t.
    Meneer klaagt nooit 19-11-2020 - 11:41

    Een overstap naar youfone is de grooste fout in je leven. 1.beeld en geluid lopen niet synchroon
    2.de technische dienst geeft zelf aan dat het kastje van slecht kwaliteit is met een slechte processor, dus de mogelijkheden zijn extreem beperkt. Vroeger was dat anders.
    3.klantenservice asociaal, weten niets over installatie, niet op 1 lijn, zal hier maar niets over zeggen. 4.een opname kan niet direct of halverwege bekeken worden, pas een half uur later. 5. Bij uitzending terugkijken en doorspoelen kan je niet het beeld versneld zien, heel irritant met reclames.
    6. Dit was het even, 600euro verspilt, dus denk goed na. Nu maar extra ziggo aangeschaft, we kunnen weer relaxed tv kijken.

    Reacties

    Youfone Webcare 20-11-2020 - 08:14
    Beste meneer,

    Bedankt voor je klacht.
    We nemen je klacht zeer serieus, kun je ons mailen op support@youfone.nl met een kopie van je klacht?
    Dan zoeken we dit voor je uit.
    Je mag verwijzen naar Sven van de klachtenafdeling.

    Groet,
    Sven
    1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bettie 1-11-2020 - 21:18

    Op 24 juni klant geworden, alleen maar ellende. Voor belangrijke mensen om me heen met een Vodafone nummer niet te bereiken. Na vele uren wachten aan de telefoon en mailtjes met orders om dingen te doen ( sim kaart in andere telefoons, de nummers doorgegeven aan Youfone) nemen ze te laat contact op. Moet alles weer opnieuw. Dit weiger ik. Alles moet wel drie of vier keer gecheckt worden. Net of ze je niet geloven. Heb al vele malen gezegd dat deze mensen mij NIET kunnen bellen. Het maakt niet uit WAAR ZIJ ZIJN, HOE LAAT, WAAR IK BEN. Daar wordt niet naar geluisterd. Ik ben er nu helemaal klaar mee.

    • GEEN
    • ALLES

    Reacties

    Michiel 7-11-2020 - 09:46
    Bedankt voor je review, ik zat te overwegen naar deze provider over te stappen, maar dat gaat nu niet meer gebeuren. Dan maar een paar euro meer betalen om het risico op dit soort ellende te voorkomen.
    Youfone Webcare 2-11-2020 - 12:36
    Hi Bettie,

    Bedankt voor je bericht,

    Vervelend om te horen dat je er niet uit komt. Helaas kan ik je via deze website niet helpen. Het beste kun je de situatie voorleggen aan support@youfone.nl. We kunnen dit dan binnen 3 tot 5 werkdagen voor je oplossen.

    Groet, Laura
    Bettie 2-11-2020 - 22:21
    Dat is nu juist het probleem. Jij leest ook niet. Ik heb al uren aan telefoon en de mail gezeten. Jullie lossen het niet op. Alles wat mij gevraagd is te doen heb ik gedaan. En steeds wordt hetzelfde weer gevraagd. 😡 Ik heb reeds een nieuwe simkaart gehad (kadjing weer €15 ) werkt ook niet!!! Mooi dat ik niet bereikbaar ben daar heb ik een mobiele telefoon voor!!!
    Bettie 16-11-2020 - 16:34
    Hallo Laura wat kunnen 3tot vijf dagen lang duren hè? Jullie komen steeds weer met nieuwe smoesjes. Ojé de gegevens zijn te oud, oeps het formulier moet plotseling in pdf teruggestuurd worden en als klap op de vuurpijl moet ik het HELE formulier weer invullen want....... Ze weten niet wat het antwoord NEE betekent als antwoord op de vraag: is het netwerk handmatig ingesteld op KPN. Nou sorry mijn telefoon doet dat automatisch en als het handmatig instel komt hij ook weer op KPN te staan. En...... Dan doet hij het nóg niet. Ijs en nu is verdorie ook het formulier weer te oud. (meer dan 48 uur )

    Jonge jonge wat een bedrijf.
    4
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 2
    Facturering: 6
    Online dienstverlening: 4
    Klachtenafhandeling: 2
    Bereik/dekking: 8
    Bestelproces: 7
    Arjen Vaalburg 3-8-2020 - 19:39

    Abonnement voor mijn dochtertje, die al na 10 dagen door de data heen dreigde te gaan. Na 10 dagen het data-plafond aangezet, waarvoor je moet bijbetalen. Vreemd, maar goed.

    Vervolgens blijkt het pas de volgende maand in te gaan, je hebt er dan dus geen grip meer op... . Zal wel in de kleine lettertjes gestaan hebben.

    Vervolgens 750 MB overschreden, waar #Youfone maar liefst. 75 euro voor rekent. Dat is dus 100 euro voor 1 Gb (!). Zal ook wel in de kleine letters gestaan hebben. We leven alleen in een tijdperk van Gb's, niet Mb's, zo zouden ze nog meer kunnen verdienen door de meekosten per bit of byte aan te geven...

    Interessant verdienmodel, maar uit de jaren 80. Dit kan een moderne provider niet maken. Klantenservice geeft nul op rekest. ook uit je jaren 80. Prijsstelling is misleidend helaas.

    • Bereik (KPN)
    • Laag maandtarief
    • Faire prijsstelling
    • Transparantie over bijkomende kosten
    • Bel of dataplafond als service aanbieden, niet als verdienmodel
    • Schakelingen per dag of real time

    Reacties

    Youfone Webcare 4-8-2020 - 08:53
    Beste Arjen,

    Bedankt voor je bericht.

    Wij adviseren onze klanten in het bestelproces en erna een dataplafond in te stellen om deze kosten te voorkomen.
    Doe je dit niet dan ben je inderdaad onbeschermd en kun je kosten maken helaas.

    Groet,
    Sven
    8
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 7
    Online dienstverlening: 9
    Klachtenafhandeling: 8
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Ik raad Youfone aan
    Jan 20-7-2020 - 19:07

    Toffe provider met abonnementen voor een betaalbare prijs. Jammer is wel dat de onbeperkte internetbundels er niet zijn.
    Verder is de klantenservice niet zoals bij de grotere providers (kpn en ziggo)

    Mocht je je willen aanmelden en nog korting willen, dan kan je mijn link nog gebruiken.
    https://www.youfone.nl/vriendendeals/?v=b78toI6OvXNZVSprfgG

    • - Prijs
    • - Dekking is optimaal
    • - Klantenservice kan beter. Lage responsetijd
    • - geen onbeperkt internet.

    Reacties

    Youfone Webcare 21-7-2020 - 08:37
    Hoi Jan,

    Hartelijk dank voor je review!
    Fijn om te horen dat je tevreden bent!

    Groet,
    Sven
    7
    Klachtenafhandeling: 6
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 8
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 6
    Bereik/dekking: 8
    Ik raad Youfone aan
    Stephan 1-6-2020 - 21:29

    Een erg toffe provider mocht je niet te veel willen betalen voor een goed abonnement. Elke provider heeft zo zijn plus en minpunten maar deze heeft meer plusjes als minnetjes 😉

    • - Goede dekking (kpn netwerk)
    • - Youcoins en vriendendienst
    • - Dataplafond beschermt tegen onverwacht hoge kosten
    • - Belplafond zorgt dat je maar 10 euro buiten de bundel kan gaan
    • - Een belplafond op 0 euro zou tof zijn
    • - Betere klachtafhandeling en klantenservice
    • - Onbeperkte internetbundels aanbieden

    Reacties

    Youfone Webcare 2-6-2020 - 09:30
    Beste Stephan,

    Hartelijk dank voor je review!
    We gaan je feedback meenemen in de verbetering van deze processen!

    Groet,
    Sven
    1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Sharon Kok 30-5-2020 - 02:26

    Helaas vind ik ze echt niet goed. Probeer al weken iemand van hogerop te spreken aangezien ik niet verder kom met klantenservice. Ik heb een geldige klacht en er wordt niks meegedaan! 

    Ik word opgelicht, uitgelachen en belachelijk gemaakt en dit vinden jullie allemaal normaal!

    Ben zeer ontevreden over hun, vooral hun klantenservice en de gang van zaken!

    Zij mogen mij vertellen hoe kan ik over mijn bundel gaan als ik hele dag aan het werk ben en de telefoon niet gebruik?
    Hoe kan ik over de bundel heen gaan als data uitstaat?

    Ik vind het verontwaardigd en dan nog het feit dat ik word uitgelachen en gedaan word alsof meneer mij niet verstaat. Terwijl ik wel degelijk hoor dat die mij kan verstaan, dat die mij belachelijk is aan het maken.

    Ik sta echt versteld van hoe zij met klanten omgaan en dan ook nog allemaal normaal vinden.
    Ik ben online eens gaan kijken, maar ook daar meer klachten te vinden dan dat je lief is. Wanneer gaan ze er eens wat aan doen?

    Oh wacht ze zijn liever klanten kwijt dan rijk!

    • geen
    • ALLES

    Reacties

    Youfone Webcare 2-6-2020 - 09:26
    Beste Sharon,

    Hartelijk dank voor je klacht!

    Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt, mijn oprechte excuses hiervoor.
    Helaas kan ik je klacht niet via hier behandelen, voel je vrij om deze in te dienen via support@youfone.nl.

    Groet,
    Roos

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie