Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

17%
van 104 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
5% misschien 78% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 6
    • Klantenservice: 3
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Als nieuwe klant werd ik gelijk de eerste maand geconfronteerd met een enorm hoge factuur. Ik had een bundel bestelt die past bij mijn normale verbruik en er was sprake van een onverwachte piek in dataverbruik. Ik werd veel te laat toen het bedrag al sterk was opgelopen per sms geïnformeerd dat er kosten waren voor dataverbruik buiten bundel.
    De prijs per Mb buiten bundel is zeer hoog. Ik heb een 6Gb databundel voor €18 en het verbruik de eerste maand was onverwachts 10Gb maar de kosten waren gestegen naar €134
    Altijd als je de klantenservice belt krijg je het standaard bandje dat het druk is met lange wachttijd en of je een andere keer wilt terugbellen. De agent bood een coulance aan van €20. Onbegrijpelijk want dan zijn mijn kosten nog steeds €114. Biedt dan liever geen coulance want dit aanbieden leidt tot teleurstelling en dat een klant zich niet serieus genomen voelt. De agent kan weinig betekenen en verwijst naar zijn manager die vervolgens uiteraard niet aan de telefoon komt. Zelden heb ik zo'n slechte klantervaring gehad.
    Verbeterpunten
    • Stel standaard een dataplafond in bij nieuwe klanten of zorg ervoor dat dit veel beter en duidelijker geadviseerd wordt
    • Informeer VOORAF als de bundel op dreigt te raken.
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-9-2019 om 09:24
    Beste Cvf,

    Bedankt voor je bericht, vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt!

    Helaas kan ik je inhoudelijk niet van een ander antwoord voorzien, zonder dataplafond krijg je inderdaad geen bericht. Deze dien je dan ook zelf in te stellen.

    Met vriendelijke groet,
    Bart
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 6
    • Facturering: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 4
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 3
    Aanrader? Nee
    Lijnes op 25-8-2019 om 13:25
    Slecht bedrijf - lijkt goedkoop maar vervolgens betaal je voor allerlei logische diensten. Klantenservice is belabberd en facturen onoverzichtelijk.
    Verbeterpunten
    • Slechte app die vaak onbereikbaar is
    • Dataplafond kost geld om in te stellen
    • Slechte klantenservice
    • 2 klantnummers
    Reacties
    Youfone Webcare op 26-8-2019 om 08:35
    Beste Lijnes,

    Hartelijk dank voor je feedback, dit stellen we zeer op prijs.
    Onze excuses voor je ongemak.

    Groet,
    Quinn
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 8
    • Facturering: 6
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 8
    Aanrader? Misschien
    Super provider als het gaat om dienstverlening. Bereik is goed en ze bieden goede abonnementen. Maar de klantenservice is botweg gezegd ruk. Meerdere keren geprobeerd te bellen en daarbij ruim 15 minuten in de wacht met de continue boodschap dat iedereen in gesprek heeft en excuus dat het langer duurt dan normaal. Incidenteel geloof ik dit direct, maar als ik meerdere keren per week op verschillende tijden bel wekt het toch wel de indruk dat ze zich liever verstoppen achter de mail, dan mensen netjes te woord te staan. Uiteindelijk gemaild en na een eerste vage reactie was de tweede reactie, omdat ik om verduidelijking vroeg enorm klant onvriendelijk en bot.
    Pluspunten
    • Bereik
    • Prijs / kwaliteitverhouding
    Verbeterpunten
    • De klantenservice
    • Vriendelijkheid van de medewerkers
    Reacties
    Youfone Webcare op 26-8-2019 om 08:34
    Beste Rob,

    Hartelijk dank voor je bericht.

    Het beeld dat je bij de klantenservice schetst is niet het beeld dat we willen afgeven, daarom wil ik graag onderzoeken en controleren wat er mis is gegaan.

    Kun je mij voorzien van een e-mail? Mail support@youfone.nl en kopieer je klacht even. Dan bekijk ik deze voor je.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 3
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 3
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Gebruiker op 16-8-2019 om 19:34
    Deze zomer volkomen onverwacht geen belbereik gehad in België, Frankrijk, Spanje en Portugal. Hiervoor jarenlang prima. Keurig 4G maar verder "Alleen noodoproepen". Support via de website onmogelijk. Ja daar sta je dan, hier heb ik dus niet voor betaald. Zij hun buitenlandse partners blijkbaar ook niet. Wat een baggertent.
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-8-2019 om 09:24
    Beste Gebruiker,

    Hartelijk dank voor je feedback.
    Gebruik binnen de EU moet zonder problemen mogelijk zijn, is dit bij jou niet het geval dan kan het zijn dat er een functie verkeerd afgesteld staat of dat er iets anders misgaat op het netwerk. In overleg met de klantenservice kun je dit controleren en verhelpen, neem dus even contact met ons op dan helpen we je graag.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klantenservice: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Ik had deze pagina met reviews eerder moeten bezoeken. Dan had ik geweten dat een hoop mensen teleurgesteld zijn in Youfone waar het gaat om de klant beschermen tegen hoge belkosten buiten de bundel. Die bescherming heb je buiten de EU wettelijk, maar er binnen NIET. Dan moet je een dienst aanschaffen voor 0,50€ per maand. Peanuts als je een keer buiten de bundel bent geschoten. Sec genomen hebben ze gelijk, maar het voelt toch niet goed Youfone.
    Pluspunten
    • Nette servicemedewerkers
    Verbeterpunten
    • Eerlijk zijn
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-8-2019 om 08:27
    Beste EvB,

    Hartelijk dank voor het delen van je feedback.

    Graag helpen we je verder, mocht je dit willen bespreken bel of mail ons even: support@youfone.nl.

    Groet,
    Roos
  • Beoordeling: 5
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 3
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 3
    • Facturering: 5
    Aanrader? Misschien
    Jeroen op 14-8-2019 om 11:55
    Ongevlovelijk wat het kost als je over je bundel gaat. 1gb = 100 euro. Dat is niet meer van deze tijd. Je krijgt een SMS als je over je bundel gaat, ja dat klopt. Helaas wel 8 dagen later. Dat schiet natuurlijk niet op.
    Als excuus geven ze dat het komt door het buitenland en dat het daarom wat langer duurt maar dit is zeker niet waar. Tijdens het gebruik op de dagen van Data in het buitenland liep het verbruik op My Youfone keurig op. De SMS had dus zeker veel eerder verstuurd kunnen worden.

    provider zelf met bereik en dergelijke geen probleem. Klantenservice wel netjes te woord gestaan. (wel lang in de wacht)
    Vervolg actie was helaas jammer en ook een compensatie niet mogelijk. Wilde graag het abonnement nog een jaartje houden maar heb het nu opgezegd. Durfde het niet langer te houden.

    Hierdoor gewoon wantrouwen gekregen.
    Pluspunten
    • bereik.
    • klantenservice ( wel lang in de wacht gestaan )
    Verbeterpunten
    • sneller acteren op bundel overschrijding.
    • kortere wachttijden
    Reacties
    Youfone Webcare op 16-8-2019 om 08:26
    Beste Jeroen,

    Hartelijk dank voor je bericht en je feedback.

    Jammer om te horen dat je ons gaat verlaten, mocht je de factuur alsnog willen bespreken dan doen we dit graag uiteraard.

    Met vriendelijke groet,
    Roos
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Piet Tervoort op 3-8-2019 om 17:54
    Nu vier jaar een abonnement , nog nooit een probleem gehad ,zeer tevreden , net als mijn vrouw
    Verbeterpunten
    • Sneller verbruik tonen in de App
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-8-2019 om 09:23
    Beste Piet,

    Bedankt voor je bericht. Het is fijn om te horen dat jij en je vrouw tevreden zijn, dit houden we graag zo!
    Heb je ons nodig, bel dan vooral: 088-2229222 of 1200 (met je Youfone mobiel).

    Groet,
    Roos

    www.youfone.nl
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Hans van der Toorn op 2-8-2019 om 14:26
    Ik belde om te vragen hoeveel tijd voor het aflopen van mijn tweejarig contract ik mij moest aanmelden van T -Mobile naar een sim only abonnement te gaan. De jongen aan de telefoon sprak zeer onduidelijk en beheerste de Nederlandse taal niet voldoende, kreeg ik de indruk. De antwoorden die ik kreeg behelsden meestal maar één of twee woorden. Het eerste antwoord was: "maand". En toen was het stil. Toen dit zo nog een paar keer door ging heb ik het gesprek maar beeindigd. Toen ik een dag later ( gisteren dus) Ben belde met dezelfde vraag kreeg ik 4 maanden als antwoord...……….Jammer...……… Mijn vertrouwen in de providers is niet gegroeid....
    Verbeterpunten
    • Beleefde, competente en prima Nederlands sprekende mensen aannemen.
    Reacties
    Youfone Webcare op 6-8-2019 om 09:23
    Beste Hans,

    Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback, wat jammer om te horen dat je een slechte ervaring had!
    Wij zorgen er graag voor dat dergelijke situaties niet vaker voorkomen, ik zal er dan ook zorg voor dragen dat we ons best doen dit moment te achterhalen en de collega van feedback te voorzien.

    Mijn oprechte excuses voor je ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Roos
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Na opzeggen van aanvraag internet, betalen zij de vooraf betaalde aansluitkosten niet terug. Het beste advies wat ik iemand kan meegeven om nooit zee te gaan met deze malafide partij. Hoe eerder deze rotte appels van de aardbodem verdwijnen hoe beter.
    Pluspunten
    • bestaan niet, is alleen maar ellende
    Verbeterpunten
    • failliet gaan
    Reacties
    Youfone Webcare op 1-8-2019 om 09:46
    Beste meneer/mevrouw Prins,

    Hartelijk dank voor je bericht, vervelend om te horen dat je een dergelijke ervaring hebt.
    Wanneer je een aansluiting binnen de bedenktermijn annuleert krijg je positief alle aansluitkosten terug. Nu kan ik je specifieke situatie niet zien en ontbreekt het even aan context, maar we zijn meer dan blij dit aan je uit te leggen of een fout op te lossen.

    Dit lukt enkel via onze klantenservice, ik heb hier je informatie niet, bel ons even of mail support@youfone.nl.

    Groet,
    Quinn
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Bestelproces: 4
    • Facturering: 4
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Robert Geelen op 26-7-2019 om 00:11
    Het is onmogelijk een databundel bij te kopen als je geen (betaald) plafond heb ingesteld. Dwz dat als het echt nodig is je wel boven je bundel uitkomt en de hoofdprijs moet betalen. Als je dan toch maar het plafond wil instellen, kan dit pas aan het begin van de nieuwe periode. Puur gericht op zoveel mogelijk geld binnenharken. Heb een abonnement voor mijn dochter, normaal heeft ze genoeg MB’s maar tijdens de vakantie kon ze dus haar telefoon niet meer gebruiken (alleen offline). Voor m’n zoon hetzelfde abonnement bij Simpel zelde prijs en bundel. Hier is alles goed geregeld en GEEN geldklopperij. Zodra het contract afloopt overstappen dus.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Zie tekst
    Reacties
    Youfone Webcare op 29-7-2019 om 10:09
    Beste Robert,

    Hartelijk dank voor je bericht en je feedback!

    We stellen dit op prijs, graag stel ik voor om even met ons te bellen als er nog vragen of onduidelijkheden zijn.

    Groet,
    Bart

Navigatie