Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

12%
van 67 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
7% misschien 81% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 2
    • Online dienstverlening: 1
    • Bestelproces: 10
    • Prijsstelling: 5
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    In je eerste maand kan je zodra je buiten je bundel gaat geen extra databundel aanschaffen!! Doordat ik een week op vakantie ben geweest zonder WiFi zit ik inmiddels op €80 buiten de bundel (800mb, daar zit je zo aan). Contact met de klantenservice opgenomen en die zeggen gewoon: “helaas meneer, niks aan te doen behalve geen data gebruiken”. Ronduit schandalige geldklopperij!
    Reacties
    Youfone Webcare op 31-12-2019 om 09:10
    Beste meneer/mevrouw Camp,

    Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!

    Vervelend om te horen dat er extra kosten gemaakt zijn buiten je bundel! Wij adviseren voor deze problemen het activeren van een dataplafond, dit kun je in je account doen. Mocht je hier niet uitkomen of nog een toevoeging hebben benader dan even onze klantenservice.

    Groet,
    Bart

  • Beoordeling: 7
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 8
    • Prijsstelling: 2
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 8
    Aanrader? Nee
    Ik kan YouFone van harte afraden. Voor mijn dochter heb ik een abonnement gesloten met 500 mb internet, voor 8 euro. Prima prijsstelling. Jammer alleen dat in de tweede en derde maand op de factuur opeens 100 euro staat omdat ze in plaats van 500 mb 1000 mb gebruikt heeft, steeds in stukjes van 58,69 mb.
    Dat hier veel geld voor gerekend wordt, dat snap ik nog wel, hier verdienen ze kennelijk hun geld mee. Maar dat je vanuit klantvriendelijkheid niet ergens een waarschuwing geeft is natuurlijk verdacht. Uit arren moede heb ik nu maar voor 50 cent per maand een limiet ingesteld.
    Ik ben wel benieuwd wat de reden is dat YouFone niet standaard waarschuwt als je buiten je bundelt komt, of van mijn part 10% boven je bundel.
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2019 om 11:58
    Beste Bram,

    Hartelijk dank voor je review!
    Wat jammer dat dit zo gekomen is, bel ons even als je dit verder wenst te bespreken. Dit kan kosteloos op 1200 met je mobiel van ons.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 5
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    P Mulder op 20-12-2019 om 14:25
    NIET AAN BEGINNEN. Het zijn sjaggeraars eersteklas. Klantenservice wordt bemand door minderjarigen die lacherig je klacht niet serieus nemen. Problemen worden niet opgelost. Facturen zijn niet gefundeerd en onmogelijk hoog.
    Pluspunten
    • Geen enkele pluspunt te bedenken. Ze zijn crimineel en dat van een subbedrijf van KPN. Niet te geloven dat KPN dit toelaat
    Verbeterpunten
    • Beste mensen,
    • Ga niet met dit bedrijf in zee. Je wordt opgelicht
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2019 om 11:57
    Beste meneer/mevrouw Mulder,

    Bedankt voor je review en mening, dit stellen we altijd op prijs.
    Wat vervelend dat je een dergelijke ervaring had, mijn excuses hiervoor!

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Jeroen op 6-12-2019 om 16:25
    MENSEN DIE DIT LEZEN, BEGIN ER NIET AAN!!!!!!

    De reden waarom Youfone goedkoop abonnementen kan aanbieden is als volgt:
    - Je wordt niet (in tegenstelling tot andere providers) gewaarschuwd als je over een bundel heen gaat. Dit geeft Youfone vrij spel om in mijn geval op hele rare tijdstippen data af te laten schrijven, soms wel 100+ mb per nacht terwijl je ligt te slapen!

    Voor youFone zat ik bij KPN, hier had ik een abonnement lopen van 2gb per maand, destijds kwam ik hier mee uit. Bij YouFone heb ik een abonnement afgesloten van 6gb per maand, en schrik niet, YouFone heeft voor de 2de maand 120,50 in rekening gebracht.

    In eerste instantie ging ik ervan uit dat dit om een fout ging, dus ik bellen met de klantenservice. Wat een onwijs bijdehante mensen werken daar! Het bericht wat ik kreeg: meneer dit is u eigen verantwoordelijkheid, niet die van ons. Zelfs nadat ik een aangetekende brief heb gestuurd waarin ik om bewijs van het verbruik verzocht werd ineens verwezen naar de privacy wetgeving.

    Het abonnement volledig afkopen is een optie, maar de factuur van 120,50 kan niet in mindering gebracht worden op de afkoopsom MAAR ze zijn wel zo coulant om de 15 euro administratiekosten in mindering te brengen! Hoezo coulant? je brengt iets in rekening wat je niet kan verklaren, dit heet in de volksmond gewoon stelen!

    Iets als: ik ga 120,50 van je stelen, ik geef dit vooraf netjes aan dat ik dit ga doen, maar op de vraag waarom ik dat ga doen heb ik geen antwoord op.

    Mensen, alsjeblieft ga niet met deze schoften in zee!!
    Reacties
    Youfone Webcare op 11-12-2019 om 12:01
    Beste Jeroen,

    Hartelijk dank voor je bericht, vervelend om te horen zeg!

    Laat ik helder zijn dat we een mogelijkheid hebben om met of zonder dataplafond te werken, zonder ben je onbeschermd en kunnen de kosten oplopen. Met, is dit onmogelijk en daarom raden we deze non-stop aan in het bestelproces of in je brief.

    Kosten in mindering brengen of een verzochte afkoopfactuur doen we in principe niet, bij vervelende gevallen kun je wel de 25 euro administratiekosten van ons terugkrijgen, maar dit betreft een situatie waarin er (zoals ik hier lees) zelf meer MB's verbruikt zijn. Wij als provider schrijven die niet zomaar af natuurlijk, je toestel gebruikt deze en je betaald ons hier voor conform de overeenkomst en tarieven die we gezamenlijk afgesproken hebben. Als dit verwarrend was voor je, mijn excuses.

    Vervelend contact aan de telefoon is wel uit den boze en graag bekijken we hoe je gesprek verlopen is, blijkt dat het vanuit onze kant vervelend gegaan is dan bieden we graag onze excuses of zelfs een compensatie aan. Hiervoor kun je mailen naar support@youfone.nl, vermeld wel even het nummer waarmee je zelf belde, het nummer van ons dat je belde en alle info die je nog weet (onderwerp, naam collega enz).

    Met vriendelijke groet,
    Bart
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 5
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 5
    • Klantenservice: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Sylvia op 3-12-2019 om 09:49
    Advies altijd dataplafond aanzetten kost 0,50 per maand, en het valt met op dat er zomaar snachts en thuis op de WiFi dataverbruik wordt afgeschreven. Erg ontevreden hierover en harde les gehad door dataplafond niet aan te zetten kosten 150 euro😣
    Pluspunten
    • Nummerbehoud gelukt en KPN dekking is prima
    Verbeterpunten
    • Dataverbruik is heel hoog vele malen hoger dan bij andere providers met zelfde telefoongebruik
    Reacties
    Youfone Webcare op 3-12-2019 om 13:33
    Hi Sylvia,

    Dat is vervelend!
    Wanneer er geen data-plafond aanstaat kan je inderdaad data buiten de bundel gebruiken.
    Staat de mobiele data niet uit dan kan de telefoon overschakelen van wifi op mobiele data mocht de wifi verbinding bijvoorbeeld even wegvallen.
    Ook zijn er veel apps die op vaste tijden (vaak 'snachts) de gegevens updaten, dit kan voor meer data-verbruik dan normaal zorgen.


    Mijn excuses voor het ongemak.
    Met vriendelijke groet,
    Anne
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Sinds enkele dagen ben ik telefonisch niet meteen bereikbaar, telkens ging hij gelijk naar voicemail. Ik heb de voicemail mail uitgezet. Maar nu krijgt men te horen dat dit mobiele nr niet bereikbaar is. Pas na 10 tot 20 keer proberen lukt het uiteindelijk. Erg vervelend en vreemd.
    Reacties
    Youfone Webcare op 20-11-2019 om 15:09
    Hoi Bea,

    Dat is inderdaad erg vreemd en natuurlijk vervelend.
    Neem even contact op met onze klantenservice hiervoor: 088-2229222, support@youfone.nl.

    Groet,
    Bart
    Bea op 20-11-2019 om 20:50
    Na het updaten van de telefoon lijkt het probleem te zijn verholpen.
    Youfone Webcare op 21-11-2019 om 11:58
    Hi Bea,

    Dat is fijn om te horen!

    Ik wens je een fijne dag toe,

    Met vriendelijke groet,
    Anne
  • Beoordeling: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 7
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: 6
    Aanrader? Nee
    Marino Essed op 12-11-2019 om 12:43
    Ik heb een bestelling geannuleerd binnen de wettelijke termijn van 7 dagen maar Youfone heeft de lijn intussen al geclaimd en geeft deze niet vrij.
    Hierdoor kan een andere provider de lijn niet overnemen. Ik wordt dus min of meer 'gegijzeld' door Youfone.
    De klantenservice (het woord service is hier niet op zijn plaats!) stuurt mij steeds met een kluitje in het riet.
    Het enige dat ze willen doen is opnieuw een mailtje sturen naar een of andere afdeling die daar vervolgend niets mee doet. Slechts denkbare service bij dit bedrijf. Wegblijven bij deze provider!!!
    Verbeterpunten
    • In actie komen als er iets niet goed is gegaan.
    Reacties
    Youfone Webcare op 13-11-2019 om 11:16
    Beste Marino,

    Hartelijk dank voor je feedback!
    Vervelend om te horen dat je een beetje vast lijkt te zitten, voeg je klacht toe aan een email met je klantinfo naar support@youfone.nl en we kijken graag met je mee.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Youfone heeft mijn abonnement stopgezet zonder dat dat de bedoeling was (het moest alleen gewijzigd worden) - claimen dat het niet meer terug gedraaid kan worden, en kiezen er voor om het probleem te negeren in plaats van op te lossen. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar, ik heb hier voor twee maanden zonder TV ontvangst gezeten en dagelijks proberen de telefonische klantenservice te bereiken, maar elke keer kreeg ik een bandje te horen dat het druk was en op een later tijdstip weer moet proberen.

    Ik heb daarom ook meteen mijn telefoon abonnement stopgezet. Van mij krijgen ze geen cent meer. Ik zit liever een maand zonder internet en tv dan klant bij hun blijven.
    Verbeterpunten
    • Klantenservice!
    Reacties
    Youfone Webcare op 11-11-2019 om 09:11
    Beste J.

    Bedankt voor je bericht!
    Vervelend om te horen dat het misgelopen is, mijn excuses voor je ongemak!

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 6
    • Bereik/dekking: 5
    • Bestelproces: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 5
    • Prijsstelling: 3
    • Facturering: 7
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Een dataplafond instellen kost €0,50 per maand extra. Zonder dat krijg je pas nadat je al torenhoge kosten hebt gemaakt omdat je over je bundel heen bent een bericht. Nu wilde ik voor de laatste twee dagen wat MB's bijkopen, maar zonder dataplafond gaat dat niet. Dan betaal je een idioot hoog bedrag extra wat leidt (of lijdt in dit geval...) tot facturen van tegen de €100 per maand. Bijstellen kan ik het aantal MB's niet en ik kan voor deze maand dus geen MB's voor een normale prijs bijkopen. Als je niet 100% zeker weet dat je nooit over je bundel heen zult gaan, neem dan vooral geen abonnement bij Youfone, want het kost je handenvol met geld en je zit er voor lange tijd aan vast.
    Pluspunten
    • Abonnement was snel geregeld, inclusief nummerbehoud
    Verbeterpunten
    • Dataplafond automatisch maken (of in ieder geval een waarschuwing als je bijna door je bundel heen bent)
    • Geef elke klant de mogelijkheid extra MB's te kopen en dan tegen een redelijk tarief.
    Reacties
    Youfone Webcare op 1-11-2019 om 05:47
    Beste Sara,

    Hartelijk dank voor je review!

    We stellen je feedback zeer op prijs en zullen deze meenemen ter verbetering van onze service.

    Groet,
    Bart
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 3
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 3
    Aanrader? Nee
    Hans Arts op 27-10-2019 om 18:06
    Ben klant (geweest) sinds 2017 en gelijk dataplafond aangezet. Half 2019 zou ik dataplafond afgezet hebben ?
    Ik weet zeker dat ik niet de persoon ben die het plafond heb afgezet. Waarom ook?
    Op een gegeven moment kreeg ik een sms dat ik veel meer mb's aan het gebruiken was als anders.
    Mooi z' n berichtje, maar dan liever vóórdat het bedrag naar 90.00 euro is opgelopen.
    Service nr. 1200 (gratis bellen) word gewoon met mijn telefoon tikken verrekend??? hoezo gratis.
    Coulance ? Ja, 10.00 euro. Nadat ik gemaild had geen aalmoezen aan te nemen werd het 20.00 euro.
    Mij ergert het meest dat Youfone geen fouten kan maken en het altijd aan de klant ligt.
    Je kunt lullen als Brugman, maar het is altijd je eigen schuld!
    Ik zie wel dat de meeste klachten dataoverschrijdingen zijn.
    Het heeft er alle schijn van dat het een nieuwe manier van inkomsten is.
    Kortom, ik ben belazerd waar ik bij was. Dus... wegwezen....



    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Betere service verlenen
    Reacties
    Youfone Webcare op 28-10-2019 om 09:31
    Beste Hans,

    Bedankt voor je review, wat vreemd om te horen.

    Een dataplafond kan zichzelf niet uitzetten, we kunnen in het systeem 1 op 1 zien via welke wijze deze uitgezet is, met datum en tijdstip. Vraag dit op bij de klantenservice als dit onduidelijk is, wellicht helpt dit je. Mochten ze iets vreemds vinden, dan kunnen we uiteraard naar de kosten kijken, maar niet als dit simpelweg via je account gebeurd is.

    Groet,
    Roos

Navigatie