Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

17%
van 104 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
5% misschien 78% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 6
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 6
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: 2
    • Online dienstverlening: 4
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 2
    Aanrader? Nee
    Lange tijd zonder problemen maar tot mijn verbazing ontving ik een sms dat mijn bundel bijna verbruikt is. In 2013 heb ik een abonnement afgesloten met onbeperkt internet. Nu blijkt ineens dat ik een datalimiet heb van 2500MB per maand. Dit is nooit zo met mij besproken en lijkt een eenzijdige wijziging van Youfone. Ook nooit een bericht ontvangen dat de voorwaarden zouden worden gewijzigd. Had ik zo'n bericht wel ontvangen, dan had ik mijn abonnement laten beëindigen. Want het is namelijk wettelijk mogelijk om je abonnement te stoppen als de voorwaarden veranderen en je daarmee niet akkoord wilt gaan. Dus ik snap wel dat ze je daar niet over inlichten. Want dan gaat iedereen natuurlijk weg. Via juridischloket.nl vind ik hierover het volgende:

    Wanneer moet de verkoper of leverancier mij de algemene voorwaarden geven?

    Als u een aankoop doet, moet de verkoper of leverancier u een 'redelijke mogelijkheid' geven om de algemene voorwaarden in te zien. Dus:

    Vóór of bij het sluiten van de koopovereenkomst.
    Als u iets koopt via internet moet u de mogelijkheid kunnen krijgen om de algemene voorwaarden op te slaan of (per e-mail) toegestuurd te krijgen.
    Bij telefonische koop moet u de algemene voorwaarden tijdig per post, fax of e-mail toegestuurd kunnen krijgen.
    Is overhandigen of toesturen niet mogelijk, dan moet de verkoper aan u melden dat de algemene voorwaarden in de winkel, bij de Kamer van Koophandel of bij de griffie van een rechtbank kunnen worden ingezien. Bovendien moet hij dan melden dat de algemene voorwaarden op verzoek gratis worden opgestuurd.

    Krijgt u niet tijdig de algemene voorwaarden te zien, of vergeet of weigert de verkoper ze te geven? Dan kunt u ze meestal vernietigen.

    De laatste voorwaarden zijn van juni 2014. Hier ben ik nooit over geinformeerd.
    Pluspunten
    • Netwerk
    • Prijs
    Verbeterpunten
    • Communicatie over wijzigingen
    • Bereikbaarheid klantenservice
    Reacties
    Youfone Webcare op 31-12-2014 om 12:02
    Geachte heer,

    Dat is vervelend om te horen. Wij kijken het graag voor u na echter beschikken wij hier niet over uw gegevens. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Ik ben helemaal tevreden met Youfone!!! Ze zijn goedkoop, makkelijk en overzichtelijk
    Pluspunten
    • Voor een lage prijs kan ik net zoveel bellen als ik wil
    Reacties
    Youfone Webcare op 31-12-2014 om 11:53
    Geachte mevrouw,

    Fijn om te horen! Bedankt voor uw bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Zodra ik hier vanaf kan stop ik gelijk. Elke keer als ik de klantenservice bel wacht ik ongeveer 45 min. Ik bel ze namelijk om kwart over 5. En om 6 uur word ik er zonder pardon uit gegooid. En als ik eindelijk iemand te pakken krijg en ik hier van iets zeg dan is dit heel vreemd en gebeurd dit normaal gesproken nooit. De gemiddelde wachttijd bedraagt voor mij ongeveer 30 minuten. De ene maand krijg ik geen minuten en is mijn rekening toren hoog. En de andere maand is het weer feest doordat door een "technische fout" alle gesprekken van een minuut dubbel zijn geteld. Ik moet ook nog eens zelf achter mijn geld aan want wanneer een medewerker zegt dat die dit voor u gaat regelen, bent u 3 weken verder en er is nog niks gebeurd na 20 telefoontjes. Al met al niet doen als je geen hoofdpijn wil.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2014 om 11:16
    Geachte heer,

    Dat is vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak. Wij kijken het graag voor u na. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice, dit kan per mail of telefonisch.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Bestelproces: 9
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 10
    • Online dienstverlening: 8
    Aanrader? Ja
    Veel goedkoper dan mijn vorige aanbieder. Eerste maand merkte dat ik een te kleine bundel had afgesloten, maar ik kon dit kosteloos ophogen de volgende maand. Een mooie kostenbesparing!
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2014 om 11:15
    Geachte heer,

    Fijn om te horen! Bedankt voor uw bericht.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Facturering: 9
    • Klantenservice: 9
    • Prijsstelling: 9
    Aanrader? Ja
    Khalid Karidi op 23-12-2014 om 16:28
    Top bereik en goedkoop
    Pluspunten
    • Goedkoop
    • echt aan te raden mijn omgeving sluit dit inmiddels ook al af!!
    • Bereik is zeer goede
    Verbeterpunten
    • nvt
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2014 om 11:14
    Geachte heer Karidi,

    Bedankt voor uw compliment! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement. Indien wij iets voor u kunnen doen horen wij het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 8
    • Online dienstverlening: 7
    • Bereik/dekking: 10
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 8
    Aanrader? Ja
    Ik krijg altijd een sms als ik bijna mijn bundel heb bereikt. Als je het verbruik af en toe bekijkt, kan er ook niks mis gaan met hoge rekeningen
    Pluspunten
    • Goedkoop en bereik
    Verbeterpunten
    • Buiten bundel tarief ook goedkoper
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2014 om 11:13
    Geachte mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement bij Youfone.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 5
    • Klantenservice: 3
    • Online dienstverlening: 5
    • Bereik/dekking: 7
    • Facturering: 5
    • Prijsstelling: 7
    • Bestelproces: 7
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    C v Rijsewijk op 21-12-2014 om 12:09
    Vervelende vragen aan Youfone worden niet beantwoord: bijv, WAAROM WORDT DE DATA BUNDEL INEENS AFGEROND OP 0,2Mb SINDS SEPTEMBER voorheen was dat nog 0,1 Mb en dat nis al heel erg hoog! EN MIJN CONTRACT IS OOK NIET GEWIJZIGD
    Pluspunten
    • n.v.t.
    Reacties
    Youfone Webcare op 24-12-2014 om 11:12
    Geachte heer/mevrouw Rijsewijk,

    Dat is vervelend om te horen. Graag kijken wij het voor u na, echter hebben wij wel uw gegevens nodig. Wij willen u daarom vragen contact op te nemen met onze klantenservice.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    Eric van Slogteren op 18-12-2014 om 19:07
    €10 per maand voor 250 minuten en sms plus 500 kb wifi, was binnen 2 dagen aangesloten met simkaart. Blij dat ik het gedaan heb. Tot zo ver goeie.
    Pluspunten
    • Simkaart was binnen 2 dagen thuisbezorgd
    • geen extra rare kosten (let je op t-mobile)
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-12-2014 om 11:17
    Geachte heer van Slogteren,

    Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnement bij Youfone! Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    Aanrader? Ja
    familie de Vries op 18-12-2014 om 19:05
    Jaren klant, nooit problemen en nooit teveel betaald. Kan iedereen deze provider aanraden, zelfs voor een paar euro per maand al 250 minuten/sms, gehele familie is hier zeer tevreden mee!

    groetjes, familie de Vries
    Pluspunten
    • Kosten laag
    • Service hoog
    • Netwerk goed
    Reacties
    Youfone Webcare op 19-12-2014 om 11:16
    Geachte heer/mevrouw de Vries,

    Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw abonnementen bij Youfone!

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Ik heb totaal geen connecties c.q. verplichtingen bij You Fone. Ook nooit gehad. Kom er vanavond achter dat er een incasso gepland staat en dat er al 2 incasso's gedaan zijn in okt. en nov.. Ook in augustus al gebeurd, waar contact over is geweest via Klachtenkompas.nl.
    Schande dat het opnieuw is gebeurd! Heb nu bij mijn bank het nummer laten blokkeren.
    Reacties
    Youfone Webcare op 18-12-2014 om 11:01
    Geachte heer/mevrouw,

    Dat is vervelend om te horen. Neem graag contact op met onze klantenservice zodat wij dit voor u kunnen nakijken.

    Hopende op uw reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone

Navigatie