Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Youfone

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Youfone geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Youfone. Is Youfone je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Youfone zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

17%
van 104 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
5% misschien 78% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Youfone op 29-12-2010 om 18:17
    Geachte koekert,Wellicht is er iets mis gegaan met uw pakket en zit u op een youfone basic of eindeloos abonnement.
    Wij adviseren u met Youfone buitenland te gaan bellen, dit zijn zeer voordelige tarieven voor bellen naar het buitenland. U kunt contact opnemen met de klantenservice op numer 0900-6983663 zij zullen dit kosteloos voor u omzetten en de extra gemaakte kosten worden voor u verrekend.

    Alvast dank
    Team Youfone.
  • koekert op 27-12-2010 om 16:44
    De tarieven naat het buitenland zijn voor mijn abo fors verhoogd.
    Naar Slovenie vast van 9 naar 35 cent.!
    En dit zonder enig bericht of aankondiging, en de buitenland tarieven zijn op de site ook niet te vinden (links werken niet)
    Heb een mail gestuurd en uitleg gevraagd maar zal wel net zoveel reactie krijgen als op andere mails en brieven (geen dus)
  • Youfone op 15-12-2010 om 16:25
    Beste Rachid,

    Langs deze weg willen wij reageren op jouw bericht. Het klopt inderdaad dat Youfone een doorstart heeft gemaakt. De klanten hebben hier geen hinder van ondervonden. Bij de doorstart moesten de Algemene Voorwaarden opnieuw gedeponeerd worden. De versienummers waar je naar refereert bestaan uit het jaartal en de maand waarin ze zijn gedeponeerd. In oktober hebben wij de Algemene Voorwaarden dus opnieuw gedeponeerd. De Algemene Voorwaarden die jij bij het afsluiten van het contract hebt gekregen zijn nog gewoon geldig. Wij vinden het zeer vervelend dat je het abonnement wenst op te zeggen, maar hopen je met dit berichtje toch gerust gesteld te hebben.

    Met vriendelijke groet,

    Team Youfone
  • Geachte mensen,

    Ik heb 2 zaken met elkaar gedeeltelijk vergeleken nl: De voorwaarden die je opgestuurd krijgt (zoals in mijn geval) bij je afgesloten abonement en de voorwaarden die je kunt downloaden van de site:
    http://www.youfone.nl/bestanden/algemene-voorwaarden-dd-01-10-2010.pdf
    Even voor de duidelijkheid ik ben geen jurist.!!

    wat mij opvalt is de revisie ( DOCUMENTS VERSIE)

    de opgestuurde revisie bij je abonement is versie 10.05
    de gedownde versie is 10.10 (en dus nieuwer)

    voor de rest zijn er nog wat zaken die niet kloppen (denk ik ) nadat ik vlug door de voorwaarden ben gewandeld als er juristen onder julie (klagers) zitten nodig ik hen uit om uit te zoeken wat er verder nog fout zit.

    Ik heb mijn abbonnement direkt opgezegd per FAX en email

    LET OP !!!!!! LET OP !!!!!! LET OP !!!!!! LET OP !!!!!! LET OP !!!!!!

    Ik heb voor de zekerheid gekeken op de site van KVK Rotterdam
    Dit is wat zij over youfone in het bestand hebben staan als je het niet gelooft
    check zelf dan maar via bedrijfsnaam en stadsnaam

    Er staat notabene het telefoon nummer van de curator in

    Denkj e dat dit vreemd is?

    Ik heb even gebeld met de curator in kwestie xxx

    Uit het gesprek blijkt dat het bedrijf youfone B.V. failliet is verklaart en een doorstart zal maken onder de naam youfone Netherlands B.V.

    Ik zal deze reactie later op terug komen
    Opmerking van de redactie op 10-12-2010 om 17:26
    Adres gegevens en verwijzingen naar personen verwijderd.
  • Na eindeloos bellen /mailen onze borg na een half jaar nog steeds niet terug ontvangen.
  • willems op 9-11-2010 om 12:51
    Ik heb een youfone zakelijk abo super snel internet helemaal top.
    Zie op de site dat ze vanaf jan nieuwe producten verkopen 5,55 voor 250 min is volgens mij een hele goedkope prijs.

    voorlopig gelukkig met youfone.
  • Waardeloos! na het beeindigen van de overeenkomst heb ik mijn borg van 10 euro na een half jaar en vele emails , telefoongesprekken en beloftes nog steeds niet terug. Pure oplichting
  • leonrotterdam op 6-10-2010 om 00:15
    Op de volgende link kan je zien dat youfone een doorstart heeft gemaakt. ben ik erg blij mee, geweldige provider. http://www.telecompaper.com/nl/article.aspx?cid=760220 daarnaast heb ik ook een email vandaag ontvangen dat de factuur onderweg is. zie je wel vaker met een doorstart, zo`n vertraging. heb ik weer wat meer rente op de bank. wat ik ook fijn vond is dat ik, naast een vertraging in de factuur, er geen moment uitgelegen heb. zo hoort een goede doorstart te gaan.
  • Aheinen op 2-10-2010 om 21:35
    "Weet niet of je het al weet, maar Youfone is failliet verklaart.
    Of die factuur nog komt en hoe verder weet ik ook niet.

    Gr Fred"

    Bedankt voor je reactie.

    hopelijk krijgen we snel duidelijkheid of Youfone een doorstart gaat maken.

  • Weet niet of je het al weet, maar Youfone is failliet verklaart.
    Of die factuur nog komt en hoe verder weet ik ook niet.

    Gr Fred

Navigatie