Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Telfort

Telfort mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Telfort aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Telfort? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Telfort-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Telfort wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Vanaf 1 mei 2019 is het merk Telfort opgegaan in het moederbedrijf KPN.
Je kunt geen Telfort-klant meer worden, je kunt wel klant blijven.
KPN neemt alle dienstverlening over.

Geschiedenis

Telfort was een Nederlandse voordeelspeler voor mobiele telefonie en internet. Het bedrijf richtte zich op zowel consumenten als zakelijke klanten. Telfort werd opgericht in 1996 en is sinds 2005 onderdeel van KPN. Bij Telfort kon je kiezen voor een abonnement met telefoon (op afbetaling), voor een sim only abonnement of een prepaid aansluiting. Sinds 11 mei 2015 is het tegoed bij de abonnementen 3 maanden houdbaar, Telfort is de enige partij op de Nederlandse markt waarbij dit het geval is. 

  • Telfort maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN. In Nederland is 4G standaard onderdeel van het abonnement. In het buitenland is dit niet het geval en wordt 3G gebruikt.
  • Prepaid heeft alleen toegang tot 3G.
  • Online diensten: Telfort biedt via Mijn Telfort Mobiel een aantal diensten aan, waarmee je online je facturen kunt bekijken, bundels kunt wijzigen of aanvragen, je BelStatus kunt bekijken, prepaid opwaarderen, prepaid beltegoed opvragen en je toestel kunt instellen. Je hebt actueel inzicht in je verbruik via de BelStatuspagina in Mijn Telfort of via de BelStatus app voor je smartphone. Maandelijks een sms update van je Belstatus en MB's wanneer deze bijna verbruikt zijn.
  • CombiVoordeel, als je internet thuis combineert met een mobiele aansluiting kan dat voordeel opleveren. Dubbele data en korting op het maandbedrag of gratis een extra televisie pakket

Navigatie