Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Tele2 sim only abonnementen

Alle Tele2 sim only abonnementen vind je in onderstaand overzicht. Voor meer informatie over de abonnementen klik je op de pakketlink.

Kies je voor een sim only abonnement van Tele2? Dan biedt Tele2 gratis nummerbehoud. Zij zeggen je huidige contract op en zorgen dat jij je telefoonnummer houdt.

Sim only abonnement

Tele2 biedt een uitgebreid aanbod aan sim only abonnementen. Je kunt kiezen uit een looptijd van 12 of 24 maanden en een maandelijks opzegbaar abonnement. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende databundels variërend van 1 tot 20 GB. Mocht je niet genoeg data hebben, dan koop je gemakkelijk een extra internetbundel. Óf je kiest voor unlimited data waarmee je toegang hebt tot onbeperkt internet. Voor bellen en sms heb je de keuze uit 200 belminuten/sms en onbeperkt bellen/sms'en.

De sim only abonnementen van Tele2 zijn te gebruiken in Nederland en in de EU. Kies je voor Unlimited data? Dan kun je elke maand 21 GB in de EU gebruiken. Buiten de EU gelden andere tarieven.

Klantvoordeel Tele2 en T-Mobile Thuis

Als je een mobiel abonnement combineert met een T-Mobile Thuis abonnement ontvang je Klantvoordeel. Hiermee kun je elke maand tot 5GB extra data krijgen én krijg je 5 euro korting op je vaste internetabonnement van T-Mobile. Je krijgt dus ook Klantvoordeel in combinatie met een Tele2 sim only abonnement.

Alle Tele2 sim only abonnementen

Sim only maandelijks opzegbaar

Bij Tele2 heb je de keuze om een maandelijks opzegbare sim only af te sluiten. Voor een maandelijks opzegbaar abonnement betaal je meer dan een abonnement met een looptijd voor 12 of 24 maanden. Maandelijks opzegbaar houdt in dat je je abonnement op elk moment kunt opzeggen en je hebt extra flexibiliteit. Je kunt je abonnement ieder moment aanpassen met een grotere of kleinere bundel.

In januari 2019 zijn Tele2 en T-Mobile gefuseerd. Op termijn maak je als Tele2-klant ook gebruik van het T-Mobile netwerk. T-Mobile heeft het best geteste netwerk (2020/21) met een sterke landelijke dekking.

Vergelijk aanbieders van mobiele abonnementen zoals Tele2. Een nieuw Tele2 mobiel abonnement kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Vergelijker van Bellen.com.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie