Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Robin Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

63%
van 27 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
15% misschien 22% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 9
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Facturering: 9
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Klantenservice: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 9
    Aanrader? Ja
    Sjoerd Krijtenburg op 9-11-2015 om 16:25
    Ik maak nu ongeveer 2 jaar gebruik van de diensten van Robin Mobile en ben zeer tevreden! Altijd snelle en goede service zonder het bureaucratisch gehannes en de onverklaarbare facturen die ik ontving bij de providers waar ik eerder klant was. Gewoon een geweldig product voor een vaste prijs!
    Pluspunten
    • Vast maandbedrag
    • Internet snel genoeg
    • Stabiele verbinding
    • Uitstekende dekking
    • Deskundige en snelle klantenservice
    Verbeterpunten
    • Ik zou het fijn vinden wanneer Robin voor een vast extra bedrag per maand een mooie smartphone zou aanbieden. Op dit moment zou ik bv de Huawai P8 Lite een mooie aanvulling vinden.
  • Beoordeling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: 7
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 7
    • Prijsstelling: 8
    Aanrader? Ja
    I got very good customer support on the live chat with Daphne.
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 5
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Door een fout van robin mobile mijn nummer kwijt geraakt.
    Verbeterpunten
    • de facturatie
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 29-10-2015 om 12:54
    Beste Graham, we vinden het heel vervelend dat je abonnement is komen te vervallen. Er is geen sprake van een fout, maar omdat we geen betalingen van je hebben mogen ontvangen is je abonnement ook automatische gestopt. Daardoor is je mobiele nummer inderdaad ook niet meer actief bij Robin Mobile. We hebben je hier eerder een aantal betalingsherinneringen over gestuurd. Je nummer kun je echter nog wel behouden en ben je niet kwijt, wanneer een provider de aanvraag nummerbehoud voor je doet. Mocht je hier nog vragen over hebben, laat het ons gerust even weten via klantenservice@robinmobile.nl. Robin Mobile.
    Vos Tiennes op 6-12-2015 om 09:26
    onbeperkt Bellen + Smsén...,Ókayyy!!
    ÍNTERNÉT,, GEWÓÓN ...!!!!

    29,95- ABÓNNEMENT RÁÁDT ÍK ÁFFF!!!


    Mvg. T. Vos
    Opmerking van de redactie op 29-12-2015 om 15:29
    Geen scheldwoorden gebruiken aub!
  • Beoordeling: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Facturering: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Bestelproces: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    Aanrader? Ja
    Mitchell Voeten op 28-10-2015 om 15:49
    Ik heb Robin Mobile nu al zo een half jaartje in gebruik. Het werkt super fijn. Ik heb op enorm veel plaatsen goed bereik, zelfs op plaatsen waar ik met mijn vorige provider geen bereik had. Het is lekker goedkoop voor de service die je krijgt, en het is super handig. Ik heb de 50MB die je in het buitenland krijgt wel eens gebruikt. Je kan er makkelijk op whatsappen en twitteren. Ik heb die 50MB eigenlijk alleen gebruikt om mensen even te appen en voor google maps. Dit ging zonder enige problemen.
    Pluspunten
    • Goedkoop.
    • Handig.
    • Snel.
  • Beoordeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    Ben klant geweest bij RobinMobile en vind zelf een top provider! Lage kosten en integere dienstverlening.
    Pluspunten
    • Vreindelijke en snelle klantenservice. Die zeer klantgericht en behulpzaam is.
    • Top!
  • Beoordeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 9
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    Silvio America op 20-9-2015 om 08:33
    Heel goede ervaringen Snelle en goede klantenservice
    Pluspunten
    • Goede Internet verbinding
  • Beoordeling: 9
    • Klantenservice: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Bestelproces: 7
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    Robin Mobile klant op 15-6-2015 om 16:19
    Sinds kort lid, binnenkort activeren, nu al erg goede ervaringen!
    Pluspunten
    • Zeer goede, snelle service. Je wordt altijd goed geïnformeerd en geholpen!
    Verbeterpunten
    • Het overstap-proces is ingewikkeld beschreven. Je kan de informatie op meerdere manieren opvatten. Je raakt snel in de war van wat er allemaal staat. Gelukkig heb je een hele goede service die je op weg kan helpen.
    Opmerking van de redactie op 16-6-2015 om 10:58
    Robin Mobile hoort graag waarom het overstapproces ingewikkeld gevonden wordt en zal daarvoor contact opnemen.
    Reacties
    M ramp op 29-7-2015 om 22:56
    Ik ben super tevreden over Robin mobile
    Ik heb voor 29,95 p m en kan uitstekend ermee uit de voetenhet bellen internet en overige als sms wat mij betreft een dikke 10!
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Klantenservice: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 7
    • Bestelproces: 7
    • Facturering: 9
    Aanrader? Ja
    Virginia Myers op 2-6-2015 om 10:20
    snelle service, goede kwaliteit prijsverhouding, klantvriendelijk
    Pluspunten
    • Geen lange wachttijden, vriendelijke service, erg duidelijk waar je aan toe bent! top.
    Verbeterpunten
    • Soms een beetje onwennig dat ik geen stem hoor tijdens de gesprekken.
  • Beoordeling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: 9
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Rogier op 1-6-2015 om 14:37
    Ik heb niet lang hoeven na te denken over een abonnement bij RobinMobile. Mooie prijs, geen kleine letters, geen verstoppertjes gedrag met een klantenservice die nooit snel reageert. Kortom super blij mee! Absoluut een aanrader. Chatmogelijkheid met personeel met kennis van zaken, persoonlijke benadering, vlotte antwoorden waar je óók nog eens écht wat mee kan.
    Pluspunten
    • niet lang over nadenken gewoon doen
    • super service
    • bekwaam personeel
    • kennis van zaken
    • oplossingsgericht denken
    Verbeterpunten
    • het kunnen chatten via een mobiel
  • Beoordeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Ja
    Roberto Aalders op 22-5-2015 om 18:23
    Helemaal top ik heb al een aantal mensen ook lid gemaakt
    Pluspunten
    • Perfect gewoon
    Verbeterpunten
    • Niets is al helemaal perfect

Navigatie