Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Robin Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

62%
van 26 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
15% misschien 23% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Ursula Meijer op 15-12-2014 om 10:10
    Snelle hulp en geduldig mogen meer providers een voorbeeld aan nemen
    Pluspunten
    • nou tot nu toe is het perfect
    Verbeterpunten
    • heb ik niet
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bestelproces: 6
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 9
    Aanrader? Ja
    Egbert van der Weide op 12-12-2014 om 00:03
    Ik had van een goede vriend van Robin Mobile gehoord dus dit kritisch gaan bekijken en voor mij geen minpunten kunnen vinden daarom afgesloten.
    Pluspunten
    • Direct online via de chat geholpen en voor dit pakket deze prijs per maand super!
    Verbeterpunten
    • Wanneer je aan kunt geven van wie je het hebt en het online aangeven van nummerbehoud en wanneer je oude abonnement afloopt en Robin mobile heb ik gemist.
  • Beoordeling: 9
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Online dienstverlening: 10
    • Facturering: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 10
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Ja
    René Boer op 11-12-2014 om 16:03
    Helemaal geweldige klantenservice via de chat, ik besprak mijn probleem. Ik wilde nummerbehoud maar na jullie nieuwe nummer wilde ik dat graag houden ivm met het makkelijke nummer. Terwijl ik dat probleem ter sprake bracht werd het al opgelost. Supersnel, superhandig
    Pluspunten
    • Hoera! Voor Cirsten, snelle afhandeling, vriendelijk en behulpzaam. Zeer prettig om kennis te maken met een adequate klantenservice bij een mobiele provider. Jullie zijn een aanrader!
  • Beoordeling: 8
    • Klantenservice: 9
    • Facturering: 7
    • Bereik/dekking: 7
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Ja
    Bianca Stolk op 10-12-2014 om 12:08

    gewoon goed.
    Pluspunten
    • goede en vlotte afhandeling klachten afdeling, goed bereikbaar en makkelijke toegang tot je eigen gegevens bij My mobile, zoals je verbruik zien etc... niet dat dat nodig is want het is toch onbeperkt.
    Verbeterpunten
    • Wel jammer dat voor eventueel naar het buitenland bellen een apart tegoed gekocht moet worden... maar goed.. verder super.
  • Beoordeling: 9
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 9
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 8
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    Kleine issue met mobiel internet door een technische issue die bij iedere provider had kunnen optreden. Middels de supervriendelijke klantenservice chat is het probleem adequaat opgelost. Binnen tien minuten weer online! Ook geweldig dat niet alleen een oplossing, maar zelfs een uitleg kan worden gegeven van de achterliggende oorzaak.
    Pluspunten
    • Zeer kundige en vriendelijke klantenservice
    • Duidelijk product zonder verrassingen
    • Echt onbeperkt internet!
    Verbeterpunten
    • Ik zou graag willen weten wat Robin mobile doet om de concurrentie in de toekomst voor te blijven. Bijvoorbeeld of de snelheden verhoogd gaan worden in de toekomst, wat de status van internetten in het buitenland is, hoe lang het duurt voor 4G ondersteund wordt, en wat Robin gaat doen met de Europese richtlijn dat dezelfde tarieven in heel Europa moeten gelden. blog.robinmobile.nl?
  • Beoordeling: 8
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Bereik/dekking: 7
    • Klantenservice: 9
    • Facturering: 7
    • Prijsstelling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    Aanrader? Ja
    Peter Weverling op 9-12-2014 om 12:06
    Vanochtend had ik even geen telefoisch bereik meer. Mail gestuurd naar Robin.nl en binnen vijf minuten teruggebeld door Femke, die mij uiterst vriendelijk en behulpzaam heeft tewoord gestaan.
    We hebben vervolgens diverse rests gedaan en daarna deed mijn telefoon het gelukkig weer.
    Hulde voor de prettige wijze waarop Femke/Robin mij geholpne heeft
    Pluspunten
    • Vriendelijk
    • Correct
    • Snel
    • Zegt wat ze doet en doet wat ze zegt
    Verbeterpunten
    • Nou, misschien iets minder goed de klachten/seviceafwikkeling doen... de concurrentie is kansloos zo :-)
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Facturering: 8
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    R. Dekker op 5-12-2014 om 14:30
    Het is een goede dienstverlening die Robin Mobile deelt, je weet waar je aan toe bent, mooie overzicht van je betalingen, zowel via internet alsmede via een handige App.
    Ook het mooie is dat je onbeperkt internet hebt, met een redelijke snelheid, genoeg om mobiel HD te streamen naar je toestel.
    Pluspunten
    • Onbeperkte internet
    • Onbeperkt bellen
    • Onbeperkt sms
    • Vriendelijke klantenservice
    • Snelle afwikkeling van je klachten
    Verbeterpunten
    • Bereik/Dekking mag iets beter
  • Beoordeling: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Bereik/dekking: 5
    • Klachtenafhandeling: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 9
    • Facturering: 7
    Aanrader? Ja
    Hendrix op 5-12-2014 om 13:39
    Vandaag geholpen met een technisch probleem, door medewerker Femke. Uiterst geduldig, vakkundig en vriendelijk! Mijn complimenten.
    Pluspunten
    • -bestelprocedure is eenvoudig
    • -geen omkijken naar het overschrijden van een eventuele bundel
    • -super klanten service via chat
    Verbeterpunten
    • -ontvangst in zuid limburg kan stukken beter
    • -prijzen concurentie beginnen dichterbij te komen en zelfs té concurerent, wat een eventuele overstap zou kunnen veroorzaken.
  • Beoordeling: 9
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Bereik/dekking: 9
    Aanrader? Ja
    lex van Keulen op 1-12-2014 om 10:05
    Ik ben tot op heden nietzo verwend met klantenservice van providers, maar Robi Mobile laat zien dat het echt kan. Petje af
    Pluspunten
    • chat en mail zijn zeer klantgericht en ze werken blijkbaar ook buiten kantooruren
    • je wordt niet steeds maar doorverwezen. . je eerste contactpersoon kan alles nakijken en alle vragen beantwoorden
    Verbeterpunten
    • ik \zou het werkelijk niet weten
  • Beoordeling: 9
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Klantenservice: 9
    Aanrader? Ja
    Ria ter Voert op 27-11-2014 om 18:55
    Bij het in gebruik nemen van mijn sim kaart had ik geen internet verbinding, ben per mail geweldig geholpen net zo lang tot het goed was.
    Pluspunten
    • Verschillende medewerkers gehad die me door alles heen loodsten, top gedaan.

Navigatie