Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Robin Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

62%
van 26 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
15% misschien 23% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Kwam van Tele2 sim only maar na een data overschrijding van 800mb moest ik 120 euro betalen(oplichters) ben ik vorige maand overgestapt naar Lebara Unlimited(behalve sms 20 cent) maar daar verdween me 20 euro beltegoed zomaar en ben nu bij Robin Mobiel beland.
  Ik kan niks anders zeggen dan een goed bedacht product, gewoon alles onbeperkt binnen Nederland en wat beltegoed voor betaalnummers of voor naar het buitenland.
  Echte aanrader.
 • robbert 010 op 22-11-2013 om 18:31
  Ik heb sinds 4 maanden Robin Mobile en ben erg gelukkig met deze keuze, altijd een vast bedrag van 29.95 per mnd. voor de betaalnummers is er een soort prepaid sijsteem, waardoor je altijd duidelijk weet waar je aan toe bent.Hiervoor had ik Simyo en omdat ik de ene maand veel bel en de maand erna weer helemaal niet, ging ik in de drukke belmaanden steeds over mijn bundel heen met als gevolg telefoonrekeningen van 150 euro en hoger !!Dit zal je bij Robin Mobile nooit gebeuren want alles in onbeperkt voor een vast bedrag.Omdat Robin Mobile via het KPN netwerk loopt is de ontvangst van superieure kwaliteit.Ik kan een ieder Robin Mobile van harte aanbevelen !!
 • Goed doen wat ze claimen wel al eens een betaal storing geahad. Internet niet al te snel alhoewel toch op kpnn netwerk hierdoor zou je hoogere snelheid dan 1, 6mb op h+ verwachten. Bereik veder goed.
 • Ik ben het volkomen met Frank eens. Heb nu 10 dagen robin mobile en ik kan niets anders dan lof uiten over deze nieuwe provider. Bij vragen gesteld via mail kreeg ik binnen enkele uren, ook s avonds en op zondag antwoord. Perfecte service! De internetsnelheid is prima. In de voorwaarde staat duidelijk wat wel en niet is toegestaan mbt gebruik van de simkaart. Klagen over die voorwaarden vind ik niet eerlijk: eerst lezen, dan bestellen!
 • Kan mij totaal niet vinden in bovenstaande ervaring. Heb een simkaart besteld en gebruik deze in mijn Aldi Phablet (phone tablet) van wolfgang. Heb al vele gigabytes aan data verbruikt en niets aan het handje.
  Er staat duidelijk in de voorwaarden dat gebruik in een dongel niet toegestaan is. Het netwerk kan zien welk type telefoon je gebruikt aan de hand van het imei nummer. Dit viel me ook op toen ik nog bij vodafone zat, dat mijn toestel netjes was ingevuld bij de instellingen pagina op het internet.
  luister dagelijks naar streaming audio en niks aan de hand. Jammer dat mensen eerst gaan klagen en niet de voorwaarden lezen. je mag zoveel verstoken als je wil, telefoon als modem, etc als je maar geen usb dongel of WAN router gebruikt.
 • frank koster op 6-6-2013 om 17:12
  Mijn ervaring met robin mobile is helaas niet zo goed.
  Had de simkaart besteld maar had nog geen tablet met 3g
  maar aangezien ik een tablet gebruik moet het wel goed zijn als ik https://www.youtube.com/watch?v=kkigunz8TR0 zou doen , verkeerd gedacht 1 dag later afgesloten voor misbruik amper 1 gig gebruikt , ook geen waarschuwing zodat ik het kon herstellen.
  Nee robin mobile is niet duidelijk.
  omdat er technisch geen verschil is tussen een Tablet met ingebouwd gsm modem en eentje met extern 3g modem... de snelheden zijn het zelfde je kan er gewoon een pc aan hangen maar het ene leid tot afsluiten en het andere niet,
 • Heb zins 1 juni Robin Mobile en ben echt heel tevreden
  Ik heb in de eerste dag 1380 mb verbruikt en de snelheid is nog steeds even snel
  Goede dekking met het KPN netwerkPrijs kwaliteit verhouding is PERFECT

Navigatie