Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Op 30 mei 2013 introduceert Robin Mobile als eerste aanbieder in Nederland een écht onbeperkt aanbod voor mobiele telefonie en data. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt mobiel internetten, sms’en en bellen binnen Nederland. Zonder contract of abonnement. Robin Mobile is als SIM-only aanbieder uitsluitend online verkrijgbaar. De naam Robin Mobile is geen toevallige verwijzing naar Robin Hood. De mobiele aanbieder bindt net als zijn naamgenoot de strijd aan tegen de gevestigde orde.

Bekijk
63%
van 32 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
19% misschien 19% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    Robert Logger op 13-6-2019 om 10:05
    Alweer twee jaar klant bij Robin. Ik heb veel plezier van mijn abonnement van 19,95 in de maand. Tot op heden nog geen uitval gehad, de dekking is over het algemeen goed( op het KPN-netwerk). Ik heb geen hoge snelheid nodig, en, zoals eerder gemeld, met een lagere snelheid verbruik je ook minder data.
    Pluspunten
    • Ga zo door.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 13-6-2019 om 10:14
    Beste Robbert, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent en natuurlijk gaan we zo door 😊 Bedankt voor je mooie beoordeling en we hopen je nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉 👍
  • Beoordeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Achraf op 13-6-2019 om 06:41
    Al meer dan 3 jaar klant bij Robin mobile en ik ben nog steeds tevreden. Blijf zo doorgaan Robin mobile en ik blijf klant bij jullie!
    Pluspunten
    • Klantenservice
    • Prijs/ kwaliteitverhouding
    • Dat wat op hun website staat, klopt ook echt. Zonder kleine lettertjes zoals op de meeste websites.
    Verbeterpunten
    • Geen.
    • Ze doen hun best om je tevreden te houden.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 13-6-2019 om 07:31
    Beste Achraf, bedank voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Natuurlijk hopen we dat je nog heel lang van diensten en service gebruik zult maken. Daar gaan wij in ieder geval voor! 😉
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Misschien
    Onbeperkt internet voor 20 euro per maand klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Robin Mobile biedt helaas geen onbeperkt internet ondanks dat ze zelf zeggen van wel. De eerste waarschuwing met ' we zien dat je een intensieve gebruiker bent' met een verwijzing naar de gebruikersvoorwaarden krijg ik bij 5 Gb. Bij 10 Gb is dat 'zeer intensief' en bij 15 Gb 'excessief'. Tot 20 Gb ben ik nooit gekomen dus wat dan gebeurt weet ik niet.
    In ieder geval voor mij een reden om over te stappen naar een andere provider.
    Pluspunten
    • Biedt veel voor weinig geld.
    Verbeterpunten
    • Eerlijker zijn over 'onbeperkt internet' want dat is het niet
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 12-6-2019 om 10:32
    Beste Ron, bedankt voor je beoordeling 😉 Robin Mobile adverteert niet met onbeperkt internet omdat dit zou betekenen dat er geen voorwaarden zouden zitten aan het gebruik van het internet. Net zoals bij alle andere providers gelden er ook bij Robin Mobile voorwaarden aan het gebruik van de SIM kaart en het mobiele internet, zowel in Nederland als in het buitenland. Zien we dat er intensief of excessief gebruik wordt gemaakt van de SIM kaart, dan sturen we je hier een notificatie over zodat je kunt nakijken wat eventueel de (onbedoelde) oorzaak van is en hoe dit te voorkomen. Je kunt hier alles over teruglezen op www.robinmobile.nl/gebruik waar we ook uitleggen wat de fair use per abonnementsvorm is. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een mail via klantenservice@robinmobile.nl en wij zorgen dan weer voor een snelle reactie 😊
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Anne-Marie op 9-5-2019 om 12:29
    Ik ben al langere tijd klant bij Robin Mobile. Nooit één storing gehad. Heel goed bereik. Voor een voordelige prijs kan ik bellen, internetten. Zoveel als nodig is voor mij. Ik ben super tevreden met alle service bij Robin Mobile. Voor mij de beste en de voordeligste!
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 9-5-2019 om 12:38
    Beste Anne-Marie, bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Ja
    Martin op 8-5-2019 om 22:01
    Zelf nu een jaar klant. Zo veel mensen, zo veel smaken, maar voor mij werkt het prima.

    Ik stream niet heel veel en de beloofde snelheid van 5 mbit wordt netjes gehaald. Voldoende om informatie op internet te zoeken, apps te gebruiken, en een nieuws item streamen werkt ook prima. Meer heb ik eigenlijk niet nodig, maar dat is persoonlijk.

    Als er het afgelopen jaar een storing geweest is dan heb ik er in ieder geval niets van mee gekregen en bij vakantie (EU) of een dagje België/Duitsland altijd netjes 4G. Het lijkt er op dat KPN naar klachten (elders) heeft geluisterd. De laatste keer in Aachen zat ik zelfs op de Duitse Vodafone en ook Telekom is prima. Maar O2 Duitsland daar werd je niet vrolijk van.

    De fair use regels zijn voor mij de ver van mijn bed show. Ik zou met een kleinere bundel af kunnen maar als oud prepaid gebruiker vind ik het gewoon fijn niet buiten mijn bundel te kunnen gaan. Deze bijna hybride oplossing spreekt me erg aan. Waarbij prepaid puur een systeem is en geen synoniem aan duur. Los van de bel minuten die je krijgt bel ik met Robin Mobile zelfs nog iets goedkoper naar EU landen als thuis met de vaste lijn.

    Met informatienummers betaal je alleen de toeslag en via prepaid. Die zou je anders via de telefoonrekening ook betalen. Prepaid maakt het dus niet duurder het is puur een systeem en je hebt controle over de buitenbundel kosten.

    Buiten de EU is duur maar dat is het overal.

    Mensen die heel veel streamen of veel sneller internet willen maken wellicht andere afwegingen, in mijn situatie is dit een prima en prettige provider.
    Pluspunten
    • Goede helpdesk, reacties is doorgaans een kwestie van uren en niet dagen. Soms nog sneller.
    • Goede provider voor mensen die de zekerheid van prepaid wensen maar toch een abonnement overwegen, hier heb je eigenlijk het beste van twee werelden.
    • Overstappen ging vrijwel ongemerkt en snel (vanaf prepaid was direct overstappen mogelijk)
    • De helpdesk is al genoemd. Ik heb geen ervaring met echte klachten die heb ik nog niet.
    Verbeterpunten
    • De fair use regel voor snelheid in de EU zal voor sommigen misschien als een beperking aanvoelen zeker als je een sneller (duurder) abonnement hebt.
    • In dat kader kan ook het terugzetten naar 3G bij het bereiken van die grens in met name de oud oost europese landen minder zijn omdat deze landen vaak de 3G fase grotendeels overgeslagen hebben en gelijk op een 4G netwerk ingezet hebben. 3G is vaak beperkt tot steden en de grotere plaatsen.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 9-5-2019 om 07:48
    Beste Martin, bedankt voor je zeer uitgebreide en complete beoordeling 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en we hopen uiteraard dat we je als klant nog lang mogen voorzien van onze diensten en service.
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 6
    • Prijsstelling: 6
    • Bestelproces: 9
    • Facturering: 9
    • Bereik/dekking: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 8
    Aanrader? Nee
    Richard op 22-3-2019 om 10:28
    Heb nu 3 maanden robin mobile voor 30,- euro permaand dan ver wacht jij wel goed berijk en internet te hebben, nou niet dus 10mb down 2 up zelfs als jij jou voledige 10/2 kan gebruiken is het sloom als pest het duurd 5 seconden om een normaal plaatje van google te laden zelfs het ret internet is sneller en laten wij niet praten over hoe snel jij mb naar beneden woorden geplaatst 1/1.5 uur youtube achter elkaar op 1080 p is genoeg voor een waarschuwing (getest waarschuwingen woorden uit gedeeld als ik 5gb in 5 uur gebruikt) dan woord jij mbs naar 1/1 ge plaatste ja hoor 😂 in welke wereld meer 100/100 kb max 300 als jij geluk heb en dan telefoontjes die gewoon niet aan komen terwijl ik naast de persoon zelf staat lag wekend dit en vergeet niet dat als je jou vacature 1 dag telaat betaal dat jij dan voor niks betaald heb
    Ga volgende maand wel over op t-mobile nooit geen gezijk me gehad en voor het zelfde geld 75 mb down 25 mb up voor 30 euro oke moet na 5gb smsje sturen voor meer mbs die dag als nog better dan deze shit provider
    Pluspunten
    • Goed koop als jij een abo zoek voor max 20 euro anders zijn alle andere providers better
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 9
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    Michel op 21-3-2019 om 12:02
    Het belangrijkste wat ik vind aan hun abonnementen is dat het idd alles inclusief is. Ok, in het buitenland niet geheel onbeperkt en slechts 1GB gebruik waarna je terug gaat naar 1mbps. Ik kan me voorstellen dat er zakenlieden die veel onderweg zijn die zeggen.... dat is voor mij onacceptabel/ onwerkbaar.
    Pluspunten
    • Verder gaan ze met de veranderingen in de markt mee qua FUP. Die is verhoogd en ik denk ook wat beter aangepast naar de snellere abonnementen (hoger verbruik bij hogere snelheid).
    Verbeterpunten
    • Ik zou overigens graag een abonnement zien tussen de 20 en 30 euro in. Het is een 50% verhoging, wellicht willen mensen iets er tussen?
    • Kan Robin Mobile niets aan doen: KPN bereik landelijke gebieden laat soms te wensen over.....
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 21-3-2019 om 12:14
    Hoi Michel, bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We hopen uiteraard dat je nog heel lang van onze diensten en service gebruik zult blijven maken 👍 😉
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Facturering: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    Ik heb nu een dikke maand Robin Mobile en ben er tevreden mee. Vooral de snelheidsbeperking van 5 Mbps vind ik een pluspunt zodat alle YouTube filmpjes op 360p worden afgespeeld. Dit is bij andere providers wel een andere verhaal waardoor je met die hoge 3G/4G snelheden al snel door je bundel/FUP heen bent als je per ongeluk YouTube streamt op 1080 of 4k.
    Pluspunten
    • Veel gigabytes voor weinig geld. Ook al geldt er een FUP van 30GB, veel NL providers vragen rustig €10/GB terwijl Robin Mobile €10/15GB aanbied. Als je thuis+op school/werk WiFi hebt dan kun je je wellicht redden met 1GB maar anders heb ik aan minder dan 10GB echt niet genoeg. Overigens heb je bij andere abonnementen met onbeperkt data ook temaken met een FUP. Bij T-Mobile 100GB/maand en bij Tele2 5GB/dag wat je bij beide wel gratis kunt opwaarderen per SMS. Hun abonnementen zijn echter wel wat duurder en bij Robin Mobile heb je voor €20/maand een onbeperkt abonnement waar je eigenlijk alles wel mee kunt wat je moet.
    Verbeterpunten
    • Ik gebruik regelmatig Thetering omdat je de SIM kaart niet als data only mag gebruiken. Het zou mooi zijn als Robin Mobile:
    • - ook data only onbeperkt abonnementen aanbied
    • - tegen korting meerdere SIM kaarten aan dezelfde bundel kunt koppelen
    • Momenteel red ik mij met Thetering maar mocht dat in de toekomst veranderen dan ben ik genoodzaakt naar Tele2/T-Mobile over te stappen die wel onbeperkt data only abonnementen hebben en je toestaan de SIM kaart in een laptop of MiFi router te stoppen.
    Opmerking van de redactie op 21-2-2019 om 15:18
    Beste Robin,

    Alleen T-Mobile heeft een onbeperkt data-only abonnement, uitsluitend voor gebruik van het mobiele internet, waarbij je een 097-nummer krijgt. Andere data-only abonnementen hebben beperkte databundel. Met een data-only simkaart/abonnement kun je niet bellen of gebeld worden. Aan dit soort simkaarten/abonnementen is namelijk een speciaal 097-nummer gekoppeld. Bij simkaarten waar een 06-telefoonnummer aan gekoppeld is geldt altijd de beperking dat deze - conform de ACM regelgeving - niet mogen worden gebruikt als data-only aansluiting (dus voor alleen mobiel internet). Tele2 heeft geen data-only simkaarten/abonnementen en is dan ook geen alternatief.
    Met vriendelijke groet,

    De redactie
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    Compleet tevreden met mijn 20 euro abonnement. Internet en bellen is probleemloos, ook in het buitenland.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 3-2-2019 om 08:12
    Beste Linda, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en we willen je uiteraard hartelijk bedanken voor je mooie beoordeling 😊
  • Beoordeling: 6
    • Facturering: 7
    • Klantenservice: 4
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 6
    • Online dienstverlening: 4
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 4
    Aanrader? Nee
    Prima basis provider alleen laat je niet gek maken met unlimited internet das gewoon niet waar in het buitenland heb je 1 gig daarna is het internet onbruikbaar
    In Nederland afhankelijk van je abbo ga je er overheen is het iets bruikbaarder maar nog steeds max 2mbs ofzo ze beroepen zich op een fup wat gelul is. Again prima provider voor basis gebruik wil je een beetje Netflix of ziggo tv onderweg willen kijken switch dan naar ... daar is het echt onbeperkt ga ik ook doen
    Pluspunten
    • KPN goede ontvangst
    • Redelijke datalimieten
    Verbeterpunten
    • Stoppen met valse reclame van unlimited
    • Als je datalimieten haald dan word je terug gezet naar zo traag internet dat whatsapp enigste bruikbaar is.
    • Als men dan zogenaamd unlimited is doe dan na datalimieten terug zetten naar 3mbs ofzo dan kan je nog een beetje Netflixen
    Opmerking van de redactie op 25-1-2019 om 14:58
    Beste Hans,

    Robin Mobile vermeld dat haar klanten een onbeperkt aantal MB's krijgen. En dat er sprake is van een fair use policy. Als de limiet van die FUP bereikt is (ook in het buitenland) dan wordt de datasnelheid aangepast.

    Dat is iets anders dan Unlimited. Het woord Unlimited wordt door andere providers gebruikt en staat dan voor onbeperkt internetten in Nederland tegen dezelfde snelheid. Wij stellen het gebruik van namen van andere aanbieders in een review overigens niet op prijs (behalve als het over een netwerk gaat).

    De Europese regelgeving bepaalt dat er binnen de EU restricties mogen gelden voor producten die in het eigen land onbeperkt te gebruiken zijn (ongeacht de constructie). Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Robin Mobile.

    Met vriendelijke groet,
    Bellen.com
    Reacties
    Tomas op 11-2-2019 om 18:28
    Onbeperkt en unlimited zijn twee dezelfde dingen, Bellen.com medewerker... Robin Mobile adverteert wel degelijk met onbeperkt internet. Fair use policy is dus wat anders dan onbeperkt. Het is een stiekeme manier om de klant om de tuin te leiden, want niemand weet wat de Fair Use policy inhoudt. Dit verschilt per aanbieder. Als de FUP restrictie al ingaat bij 1GB buitenland gebruik, waarbij roamingkosten niet meer van toepassing zijn, dan ben je wel zeker vele malen slechter af dan menig concurrent. En na 1GB al een restrictie terwijl geen enkele concurrent nog de 1GB hanteert, (minimaal over 3GB) dan wordt Fair use misbruikt door Robin zelf, niet de klant.

    En waarom wordt het niet op prijs gesteld als er andere aanbieders worden genoemd? Als je beoordeelt en reviewt, dan moet je kunnen vergelijken met anderen.

    Waardeloze opmerking van Bellen. com als je het mij vraagt. Zo lijkt het wel alsof je enkel goede recensies tolereert en hiermee een fout beeld afgeeft... En ik vind dat Hans hier een belangrijk punt heeft benoemd en Bellen.com probeert een eerlijke klant de mond te snoeren met onjuiste informatie.

Navigatie