Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk
59%
van 22 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
18% misschien 23% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    De allerbeste provider.
    Raad iedereen Robin aan.
    Pluspunten
    • Super blij mee😉
    Verbeterpunten
    • Alles goed
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 7-9-2019 om 15:23
    Beste Marc, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling 😊, daar zijn we trots op! We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien. Geniet van het weekend!
  • Beoordeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Prijsstelling: 9
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    Heleen op 3-9-2019 om 15:04
    nooit problemen gehad, Op vakantie wel een keer een waarschuwing dat ik veel gebruikte, maar dan nog vind ik 1 Gb per dag best ruim en daarna wordt het de rest van de dag langzamer, maar dat is ook wel acceptabel vind ik. Zolang je niet streamt kan je er best veel mee.
    Pluspunten
    • de 100 minuten gratis bellen binnen EU+ vanuit nederland maakt het abonnement heel goedkoop.
    • je kan niet over je bundel heen gaan, alles wat niet in de bundel zit gaat via prepaid, dat kan je goed in de hand houden.
    • De helpdesk leest ook echt je vraag ipv het standaard antwoord geven op een trefwoord in je vraag.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 3-9-2019 om 16:16
    Beste Heleen, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling 😊, daar zijn we trots op! We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉
  • Beoordeling: 9
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 5
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    Aanrader? Nee
    el kruize op 21-8-2019 om 04:04
    ik heb robin mobile genomen omdat ik veel werk buiten huis in de beveiliging ik heb robbin pijl snel genomen en ik gebruik vaak in de nacht mijn mobiele telefoon als Hotspot omdat ik voor mijn werk dienst rappotages moet door zenden naar de werkgever.. (nee ik ben GEEN zzp) en NEE ik krijg ook geen mobiel van de zaak.. in mijn beroep heb ik hoge snelheid nodig en vaak hotspot voor de laptop en ja ik vergeet hem soms uit te zetten … en dan krijg je weer de melding ik te veel of te lang hoge internet snelheid heb gebruikt of dat... ik vind dit echt schandalig er staat onbeperkt internet en het verhaal over belasting van het netwerk etc etc vind ik niet eerlijk andere providers bieden voor een klein bedrag meer een veel hoger data limiet... ik twijfel dan ook om over te stappen naar een andere provider... ik vind belofte maakt schuld zet dan duidelijk bij elk abonnement je een beperkt aantal data GB/limiet hebt.. en NIET adverteren met onbeperkt is bij ons ook onbeperkt... ik zit nu op 4MB data want ja ik heb weer eens verlaagde snelheid... dus ja ik vrees ik echt binnen kort ga overstappen... erg jammer robin mobile want voor de rest ben ik zeer te spreken over jullie dekking e.d alleen dit stukje limiet daarin is echt verandering nodig.. ik vind onbeperkt is ook onbeperkt en moet je niet je klanten pesten met jij gebruikt te lang te veel data/snelheid... dat is mijn mening.. Edwin Kruize
    Pluspunten
    • zeer goede dekking en weinig storingen .
    Verbeterpunten
    • ik vind onbeperkt is ook onbeperkt en moet je niet je klanten pesten met jij gebruikt te lang te veel data/snelheid... dat is mijn mening..
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Nee
    Ik heb al een tijd een abonnement bij Robin Mobile altijd netjes zoals afgesproken geen verrassingen of rare dingen. Ook geen geknoei met storingen of dergelijke
    Pluspunten
    • Een super klanten service, met snelle reactie en echte bereidheid om iemand te helpen. Heb me aan de klanten service met een nog al raar probleem veroorzaakt door iemand. En nooit verwacht dat ik er een antwoord op zou krijgen, maar de meneer in kwestie heeft alle moeite voor me gedaan, veel meer als ik eigenlijk had verwacht. Heb ik nog nooit meegemaakt bij welke andere aanbieder dan ook
    Verbeterpunten
    • Ik zou er geen weten
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 2-8-2019 om 06:04
    Beste Lidy, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling 😊 We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉
  • Beoordeling: 8
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Online dienstverlening: 7
    • Klantenservice: 7
    • Klachtenafhandeling: 7
    • Bereik/dekking: 8
    Aanrader? Ja
    Zomaar even een berichtje, zit al jaren bij t-mobile voor alle twee mijn kinderen heb ik een abonnement genomen bij Robin kan je vertellen dat ze er super blij mee zijn en overal goed ontvangst hebben op het vennebos kon ik via tmobile niet eens bellen terwijl met kids gewoon YouTube filmpjes zaten te kijken. Zit er hard aan te denken om ook een abo bij Robin te nemen.... ik zeg top provider met kids zijn er blij mee.👍
    Pluspunten
    • Goede prijs,
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 20-7-2019 om 07:03
    Beste Leo, wat leuk om te horen dat je 2 kinderen zo tevreden zijn en bedankt voor je leuke en mooie beoordeling 😊 Uiteraard zouden we het ook leuk vinden als je zelf overstapt en daar belonen we je dan graag voor. Omdat je al abonnementen bij ons hebt, ontvang je bij aanmelding € 30,- teruggestort op je rekening. Wanneer je even een bericht stuurt via klantenservice@robinmobile.nl dan kunnen we je uitleggen hoe dat precies in z'n werk gaat 😉
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    Robert Logger op 13-6-2019 om 10:05
    Alweer twee jaar klant bij Robin. Ik heb veel plezier van mijn abonnement van 19,95 in de maand. Tot op heden nog geen uitval gehad, de dekking is over het algemeen goed( op het KPN-netwerk). Ik heb geen hoge snelheid nodig, en, zoals eerder gemeld, met een lagere snelheid verbruik je ook minder data.
    Pluspunten
    • Ga zo door.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 13-6-2019 om 10:14
    Beste Robbert, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent en natuurlijk gaan we zo door 😊 Bedankt voor je mooie beoordeling en we hopen je nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉 👍
  • Beoordeling: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 8
    • Klantenservice: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Achraf op 13-6-2019 om 06:41
    Al meer dan 3 jaar klant bij Robin mobile en ik ben nog steeds tevreden. Blijf zo doorgaan Robin mobile en ik blijf klant bij jullie!
    Pluspunten
    • Klantenservice
    • Prijs/ kwaliteitverhouding
    • Dat wat op hun website staat, klopt ook echt. Zonder kleine lettertjes zoals op de meeste websites.
    Verbeterpunten
    • Geen.
    • Ze doen hun best om je tevreden te houden.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 13-6-2019 om 07:31
    Beste Achraf, bedank voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Natuurlijk hopen we dat je nog heel lang van diensten en service gebruik zult maken. Daar gaan wij in ieder geval voor! 😉
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Klantenservice: 8
    • Online dienstverlening: 8
    • Bestelproces: 9
    Aanrader? Misschien
    Onbeperkt internet voor 20 euro per maand klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Robin Mobile biedt helaas geen onbeperkt internet ondanks dat ze zelf zeggen van wel. De eerste waarschuwing met ' we zien dat je een intensieve gebruiker bent' met een verwijzing naar de gebruikersvoorwaarden krijg ik bij 5 Gb. Bij 10 Gb is dat 'zeer intensief' en bij 15 Gb 'excessief'. Tot 20 Gb ben ik nooit gekomen dus wat dan gebeurt weet ik niet.
    In ieder geval voor mij een reden om over te stappen naar een andere provider.
    Pluspunten
    • Biedt veel voor weinig geld.
    Verbeterpunten
    • Eerlijker zijn over 'onbeperkt internet' want dat is het niet
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 12-6-2019 om 10:32
    Beste Ron, bedankt voor je beoordeling 😉 Robin Mobile adverteert niet met onbeperkt internet omdat dit zou betekenen dat er geen voorwaarden zouden zitten aan het gebruik van het internet. Net zoals bij alle andere providers gelden er ook bij Robin Mobile voorwaarden aan het gebruik van de SIM kaart en het mobiele internet, zowel in Nederland als in het buitenland. Zien we dat er intensief of excessief gebruik wordt gemaakt van de SIM kaart, dan sturen we je hier een notificatie over zodat je kunt nakijken wat eventueel de (onbedoelde) oorzaak van is en hoe dit te voorkomen. Je kunt hier alles over teruglezen op www.robinmobile.nl/gebruik waar we ook uitleggen wat de fair use per abonnementsvorm is. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur ons dan gerust een mail via klantenservice@robinmobile.nl en wij zorgen dan weer voor een snelle reactie 😊
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Anne-Marie op 9-5-2019 om 12:29
    Ik ben al langere tijd klant bij Robin Mobile. Nooit één storing gehad. Heel goed bereik. Voor een voordelige prijs kan ik bellen, internetten. Zoveel als nodig is voor mij. Ik ben super tevreden met alle service bij Robin Mobile. Voor mij de beste en de voordeligste!
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 9-5-2019 om 12:38
    Beste Anne-Marie, bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😉
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Klantenservice: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 9
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: 8
    Aanrader? Ja
    Martin op 8-5-2019 om 22:01
    Zelf nu een jaar klant. Zo veel mensen, zo veel smaken, maar voor mij werkt het prima.

    Ik stream niet heel veel en de beloofde snelheid van 5 mbit wordt netjes gehaald. Voldoende om informatie op internet te zoeken, apps te gebruiken, en een nieuws item streamen werkt ook prima. Meer heb ik eigenlijk niet nodig, maar dat is persoonlijk.

    Als er het afgelopen jaar een storing geweest is dan heb ik er in ieder geval niets van mee gekregen en bij vakantie (EU) of een dagje België/Duitsland altijd netjes 4G. Het lijkt er op dat KPN naar klachten (elders) heeft geluisterd. De laatste keer in Aachen zat ik zelfs op de Duitse Vodafone en ook Telekom is prima. Maar O2 Duitsland daar werd je niet vrolijk van.

    De fair use regels zijn voor mij de ver van mijn bed show. Ik zou met een kleinere bundel af kunnen maar als oud prepaid gebruiker vind ik het gewoon fijn niet buiten mijn bundel te kunnen gaan. Deze bijna hybride oplossing spreekt me erg aan. Waarbij prepaid puur een systeem is en geen synoniem aan duur. Los van de bel minuten die je krijgt bel ik met Robin Mobile zelfs nog iets goedkoper naar EU landen als thuis met de vaste lijn.

    Met informatienummers betaal je alleen de toeslag en via prepaid. Die zou je anders via de telefoonrekening ook betalen. Prepaid maakt het dus niet duurder het is puur een systeem en je hebt controle over de buitenbundel kosten.

    Buiten de EU is duur maar dat is het overal.

    Mensen die heel veel streamen of veel sneller internet willen maken wellicht andere afwegingen, in mijn situatie is dit een prima en prettige provider.
    Pluspunten
    • Goede helpdesk, reacties is doorgaans een kwestie van uren en niet dagen. Soms nog sneller.
    • Goede provider voor mensen die de zekerheid van prepaid wensen maar toch een abonnement overwegen, hier heb je eigenlijk het beste van twee werelden.
    • Overstappen ging vrijwel ongemerkt en snel (vanaf prepaid was direct overstappen mogelijk)
    • De helpdesk is al genoemd. Ik heb geen ervaring met echte klachten die heb ik nog niet.
    Verbeterpunten
    • De fair use regel voor snelheid in de EU zal voor sommigen misschien als een beperking aanvoelen zeker als je een sneller (duurder) abonnement hebt.
    • In dat kader kan ook het terugzetten naar 3G bij het bereiken van die grens in met name de oud oost europese landen minder zijn omdat deze landen vaak de 3G fase grotendeels overgeslagen hebben en gelijk op een 4G netwerk ingezet hebben. 3G is vaak beperkt tot steden en de grotere plaatsen.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 9-5-2019 om 07:48
    Beste Martin, bedankt voor je zeer uitgebreide en complete beoordeling 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en we hopen uiteraard dat we je als klant nog lang mogen voorzien van onze diensten en service.

Navigatie