Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Robin Mobile mobiele telefonie

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Robin Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Robin Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Robin Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Robin Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Op 30 mei 2013 introduceert Robin Mobile als eerste aanbieder in Nederland een écht onbeperkt aanbod voor mobiele telefonie en data. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt mobiel internetten, sms’en en bellen binnen Nederland. Zonder contract of abonnement. Robin Mobile is als SIM-only aanbieder uitsluitend online verkrijgbaar. De naam Robin Mobile is geen toevallige verwijzing naar Robin Hood. De mobiele aanbieder bindt net als zijn naamgenoot de strijd aan tegen de gevestigde orde.

Bekijk

Op 30 mei 2013 introduceert SIM Only provider Robin Mobile als eerste aanbieder in Nederland een onbeperkt aanbod voor mobiele telefonie en data met maandcontracten. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt mobiel internetten, sms’en en bellen binnen Nederland, het onbeperkt internetten is wel gebonden aan een aantal voorwaarden die staan in de Fair Use Policy (FUP).

De naam Robin Mobile is geen toevallige verwijzing naar Robin Hood. De mobiele aanbieder bindt net als zijn naamgenoot de strijd aan tegen de gevestigde orde. Vanaf 1 februari 2017 kun je met de abonnementen van Robin Mobile ook onbeperkt internetten, bellen en sms'en in de EU en Zwitserland. 

De provider maakt gebruik van KPN en biedt voordelige sim-only abonnementen aan waarbij je niet buiten je bundel kunt gaan, aldus de provider zelf.

Navigatie