Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Lycamobile

Reviews en ervaringen over Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lycamobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt Lycamobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Lycamobile

    1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    zakaria 29-12-2014 - 20:58

    lyca is in handen van ....
    je wordt kaal geplukt en van lyca naar lyca gratis boelshit !

    4
    Facturering: 5
    Klachtenafhandeling: 3
    Prijsstelling: 3
    Bereik/dekking: 5
    Klantenservice: 3
    Online dienstverlening: 3
    Bestelproces: 5
    claes 3-12-2014 - 10:45

    ik gebruik deze nu een tijdje , maar te duur duurder dan andere aanbieders ,de vermelding van gebruik klopt niet meer de werkelijkheid wat je verbelt hebt .

    • kan er nog geen vinden helaas gratis beltegeod gaat ook te snel verloren zonder dat je wat gedaan hebt .
    • dat je 0900 nummers kunt bellen, dat was rede dat ik deze aanbieder gekozen heb ,, maar helaas kun je geen 088 en 0900 nummrs bellen , dus weer een andere aanbieder zoeken .
    3
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 9
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Dhr janssen 24-11-2014 - 20:42

    lyca is gewoon duur in verhouding met wat ze beloven ik bel voor 30c pm naar vast nummer in nederland . kan toch niet , en je kan geen 0800 nummers bellen wat een oplichters als je opwaardert in het buitenland is net dweilen met de kraan open kost alleen maar geld mensen wegblijven scheelt een hoop

    • geen
    • de mensen die het al moeilijk hebben niet het geld aftroggelen door beloftes die niet nagekomen worden
    • de klanten service is nietecht behulpzaam en ook niet echt vriendelijk
    10
    Prijsstelling: 10
    Bestelproces: 10
    Online dienstverlening: 10
    Klantenservice: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Facturering: 10
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Ik raad Lycamobile aan
    Deeq farah 7-11-2014 - 21:17

    Mij ervaring is goed

    • Hele goede.
    • Niks

    Reacties

    janssen 24-11-2014 - 20:27
    lyca is gewoon duur in verhouding met wat ze beloven
    ik bel voor 30c pm naar vast nummer in nederland .
    kan toch niet ,

    en je kan geen 0800 nummers bellen wat een oplichters als je opwaardert in het buitenland is net dweilen met de kraan open kost alleen maar geld

    mensen wegblijven scheelt een hoop
    4
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 6
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Klaas 3-11-2014 - 21:30

    Hi, ik heb gisteren bij Lyca voor 30 euro een alles-in-1 prepaid tegoed gekocht. Vandaag de code ingetypt op de mobiel van mijn vriendin. ....... helaas de code is al gebruikt. 30 euro voor NIKS, Weggegooid. wat een troep.
    Is er iemand die dit herkent ?, wat kan ik nou?
    Groeten, Klaas

    • .???
    • Lyca heeft de boel duidelijk niet voor elkaar, ze leveren niet.
    2
    Online dienstverlening: 5
    Facturering: 1
    Bestelproces: 3
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    T. KILIC 1-11-2014 - 23:23

    ik hebt meer als 10 jaar een lyca nummer, en die nummer ik wou niet kwijt. vorig jaar ik zat in buitenland en voor dat ik vertrokt van NL, ik had voor 150 euro opgewaardeerd, daarna in het buitenland had ik ook zo vaak opgewaardeerd. later ben ik erachter gekomen dat ik alleen promotie beltegoed kon gebruiken in NL. van daar had ik iets van 400 euro promotie beltegoed gespaard. Nu ben ik in NL en als ik bel naar een bepaald 06 nummers gaat enorm geld van mijn beltegoed af. bijvoorbeeld laatste gesprek naar een 06 nummer voor 28 minuten gaat 7.48 eurocent af van mijn beltegoed. Dat vind ik echt absurd.daarom is all mijn vertrouwen weg bij Lyca mobilie.

    3
    Klantenservice: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 3
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 3
    Raymond 1-9-2014 - 17:31

    Hoog starttarief € 0,21, bellen naar mobiel ander netwerk € 0,25 per minuut.

    • Niet kunnen ontdekken.
    • Kijk eens naar Simyo
    roosje 25-8-2014 - 19:38

    wat een klootzaken zijn het geen 0800 of 0900 kunnen bellen geen smsje kunnen versturen of ontvangen! bel je klantenservice hoor je een klote muziekje. nou mensen geen lyca nemen!!!!!!

    • slechte provider
    Ag 5-8-2014 - 14:40

    Ik heb naar Ankara in Turkije vast nummer gebeld,10 min,gesproken bijna 3 euro gekost

    Reacties

    jan 10-8-2014 - 10:33
    ik weet het ook niet precies,
    maar wat heb je precies voor tariefplan aan staan?
    dan weet ik het ook, en dan kan ik u misschien helpen.
    S 16-7-2014 - 15:24

    Ik had deze prepaid kaart gekocht met de bedoeling "voordelig" collect gesprekken te kunnen voeren. Blijkt nu dat dat dus niet mogelijk is via lyca vind het ontzettend dom en als ik de "klantenservice" bel krijg ik een illegaal bandje en verder dan dat komt t niet! Bel die 20euro op en neem en concurrent van ze waar ik wel wat aan heb!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie