Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Lycamobile

Reviews en ervaringen over Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lycamobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt Lycamobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Lycamobile

    RB 28-12-2013 - 21:33

    Heb lycamobiel
    Beltegoed toegevoegd van 10 euro
    Kan echter niet bellen en sms

    Als bel alleen franstalige uitleg over lycamobiel plus
    Klanten service niet bereikbaar alleen franse sprekende automaat.

    Op internet gekeken.
    Blijkt dus na veel proberen dat een andere sogenaamde lycamobiel plus sim moet bestellen
    Gratis maar dan wel je telefoonnummer en adres en dergelijke opgeven wat ik dus niet wil.
    Wordt per post opgestuurd.
    Daarna kun je dus (hopelijjk) je oude lycamobiel nummer en crediet overzetten naar je nieuwe lycamobiel plus sim.

    Conclusie Lycamobiel is alleen gericht op franstalige mensen.
    Hun service is onduidelijk
    Gelezen het voorgaande ook onbetrouwbaar.
    Ben bang dat ik 15 euro heb weggegooid (voel me opgelicht)





    marrcelina 24-12-2013 - 19:13

    Al een week in België, nog steeds geen bereik. Nooit meer lyca voor mij.

    marrcelina 22-12-2013 - 14:12

    Al een week in België, nog steeds geen bereik. Nooit meer lyca voor mij.

    Boos! 11-12-2013 - 15:16

    Boos!
    De voorbije maanden heb ik meerdere keren mijn prepaid tegoed opgewaardeerd. Lyca zegt dan telkens opnieuw toe om het door mij opgewaardeerde bedrag te verdubbelen. Wantrouwend als ik ben, controleer ik dat dan ook, enne, guess what ... het klopte. Maar ik bel weinig, en alleen binnenlands (geen servicenummers) en toch ga ik vliegensvlug door mijn tegoed. Twintig euro binnen een aantal weken is niet ongebruikelijk. Ik heb de internetfunctie uitgeschakeld en ben alleen via WIFI op internet actief (iPhone), en dan nog z e l d e n!

    Resumerend: de kosten die ik maak zijn uitsluitend voor mobiel binnenlands bellen, de gesprekskosten (etc.) kunnen hooguit 6 tot 8 euro zijn, en toch vlieg ik door mijn beltegoed heen.

    Ik voel mij belazerd.
    Read my lips: Nooit meer Lyca. Ik ga verhuizen, met nummerbehoud.

    Lia Boers 9-12-2013 - 12:03

    Heb nu tot 3 x toe beltegoed besteld via internet voor Holland Bundel.Heb ook de opwaardeercode maar opwaarderen lukt niet.Heb ook beltegoed besteld voor iemand in het buitenland maar ook dit is niet opgewaardeerd !Informatie bij Lycabell en Beltegoed.nl levert totaal niets op !Heb al meer dan 1 jaar zo opgewaardeerd dus het lijkt me nietdat er bij mij nu iets fout gaat.Misschien iets voor programma RADAR !?

    Moon 3-12-2013 - 19:47

    IK snap niet waarom je niet naar 0800 of of 0900 nummers kan bellen met lyca Kan iemand mij daar wat meer over vertellen hoe het zit en tegen woordig als je naar instanties moet bellen zijn het vaak ook die nummers .

    charlena 22-11-2013 - 14:51

    Je moet 10 euro opwaarderen dan kan je pas gratis smsen en bellen !!!!

    mama afrika 10-11-2013 - 14:46

    Voor de zoveelste keer weer storing met smsen.
    Ik vind het nu wel genoeg en overweeg dan maar Lebara te nemen.
    Als het niet snel weer over is doe ik dat dus wel.

    Meryam 3-11-2013 - 01:57

    Hoi kan iemand mij helpen aub. Ik wil graag weten hoe kan je weten dat je berichten zijn ontvangen.Ik krijg namelijke geen bevestiging. Heeft iemand code heb namelijke iPhone 4s

    jara 5-10-2013 - 18:18

    Ik heb saverplan met 2 maanden gratis 1g maar ik kan alleen appen ? Superraar ik wil ook op internet op facebook kunnen ik heb ook een blackberry !Iemand die hier meer van weet?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie