Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Lycamobile

Reviews en ervaringen over Lycamobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Lycamobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Lycamobile. Is Lycamobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Lycamobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt Lycamobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Lycamobile

    Mo 26-12-2012 - 21:12

    Lyca Mobile is best vervelend maar wel goedkoop.Verder hebben wij een Vodafone netwerk maar krijgen wij niet de beste frequentie. Die houdt vodafone liever voor hun eigen abbonees. En natuurlijk met geld te maken die Lyca betaalt aan Vodafone.Internet is makkelijk en snel te regelen.APN: data.lycamobile.nlUsername: lmnlpassword: plusze hebben nu wel snelle internet 3G verbinding.Ben je in het buiten land moet je even zelf van provider veranderen en kiezen. Dat is bij elk telefoon anders bij de windows phone 7.5 zit het bij de Instellingen> Mobiel netwerk.Alleen jammer dat ze niet overal sterk bereik hebben als je bijvoorbeeld in de AH zit kun je niet bellen.Gratis voicemail en gratis klantenservice bellen is wel ideaal hoor!

    Merve 23-12-2012 - 16:07

    Voor hoeveel bel ik van Belgie naar Turkije?

    Halima 17-12-2012 - 15:41

    Als ik 10 euro opwardeer, dan krijg ik geen gratis smsen, het kost mij dan 12 cent om te smsen ook van lyca naar lyca. Hoe komt dit, iemand een idee?

    anonymous 6-12-2012 - 19:37

    wat een seikerds op deze forum.lyca is de best.

    Jmin 27-11-2012 - 17:28

    Ik heb sinds kort een iphone die ik met mijn lycamobile simcard gebruik. Ik heb de 3G uitgeschakeld en ga alleen via wifi online. Ineens was mijn beltegoed om de 2 weken op, zonder dat ik veel belde. Ik ben net online wezen kijken en die klojos hebben de hele tijd data afgeboekt!!! Ik meteen gebeld en gevraagd hoe dat kan. Gek genoeg wisten ze meteen waar ik het over had, boden excuses aan en dat ze het internet via hun provider uitzetten. Verder "Sorry voor het ongemak!"....... ok goed dacht ik. Als jullie zo snel reageren gebuerd dit dus vaker en is het jullie fout! Ja! Maar meer dan een sorry mevrouw voor het ongemak konden ze niet voor me doen. Toen ik echt boos werd konden ze 7.50 euro goed schrijven..... wow! mooi dat ik in de laatste manden zo n 80 euro geinvesteerd heb en zonder dat ik een fout heb gemaakt is t geld gewoon weg! En dat terwijl ze HUN fout online kunnen zien in mijn gespreks en top up geschiedenis! Lycamobiel - ooit was ik fan, nu heb ik een hekel aan zo slechte service. Fouten kunnen gebeuren, maar je moet ze wel herstellen!

    Nico van den ham 10-11-2012 - 14:34

    Ik heb voor de eerste keer een prepaid kaart gekocht van lycamobile en na registreren krijg je € 7.50 beltegoed bijgeschreven. Echter deze oplichters hebben het zo gemaakt, dat dat op geen enkele manier lukt. Ze vragen heel veel informatie en als je dat dan allemaal in hebt gevult kun je niet verder. Ook moet je een 2e, dus ander telefoonnr. opgeven anders kun je zo bij zo al niet verder. Waarvoor heb ik die simkaart dan gekocht? Ik wil geen 2 telefoons!

    Ik maak mijn beltegoed op en zal nimmer meer iets van Lycamobile kopen en iedereen afraden iets van deze oplichters te kopen! Ook per e-mail reageren hebben ze onmogelijk gemaak, je kunt de mail niet verzenden en/of ze reageren gewoon niet.

    Onbegrijpelijk, dat dit allemaal maar kan in dit keurige land. Pik eens wat in een winkel en zie wat er gebeurd, deze grote laaielichters hebben zo als dat gaat gewoon vrij spel.

    IK BEN BESTOLEN!!!!!!


    Nico van den Ham

    Blackberry baas 7-11-2012 - 20:04

    Ewa, kan je gratis pingen ?

    liandra 3-11-2012 - 10:13

    ik ben zeer tevreden over lyca. ze hebben vaak mooie aanbiedingen.alleen internet heb ik nog niet geprobeerd,

    xanooniieem 1-11-2012 - 18:10

    F*ck jullie man lyca is gewoon VET nu is het gratis bellen naar lyca dus van lyca naar lyca is gratis GOED tog?!?!?!?!?😛

    Jelmer 1-11-2012 - 13:10

    ALLEEN MAAR PROBLEMEN!!!!!!!!!!!!!!!! Heb er geen goed woord voor over. Zelfde geldt voor mijn vriendin.Smsjes komen niet aan, nummers werken niet etc etc.Koop dit NOOIT.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie