Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: 5
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Ton 18-11-2020 - 16:12

    Spotgoedkoop en ik heb nog niet 1x een echt probleem gehad met de bereikbaarheid (Zelfs bellen vanuit Australie naar andere HN klanten werkt prima). In het verleden wel problemen gehad bij klanten die een kooi van Faraday in het gebouw hadden, maar de laatste 2 a 3 jaar werkt dit ook goed.
    Alleen de factuur is een absoluut drama, ik snap na jaren nog steeds niet hoe die in elkaar zit, maar voor een abonnement van nog geen 10 Euro geloof ik dat wel.

    • Facturen zijn onbegrijpelijk.
    1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 4
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Nico troch 13-8-2020 - 09:09

    Niet doen niet doen

    • Geen
    • Alles wat een bedrijf zeg
    6
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: 8
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: 5
    Henk Hultink 13-8-2020 - 08:48

    Ik bel al een aantal jaren met HN, meestal gaat het goed, maar bij klachten zijn ze slecht bereikbaar. Je krijgt een app die o.a. je resterende tegoed en je verbruik toont, maar daar zitten steeds verschillen in. Laatst had ik geen tegoed (2500 MB/MIN/SMS) meer, terwijl het verbruik iets meer dan 2200 aangaf. Als je dan vraagt waar het verschil zit, mogen ze dat niet zeggen vanwege de wet op de privacy (???). Raar, want het zijn mijn gegevens. Dan zeggen ze: er zit wat vertraging in. Daar kan ik in komen, maar 10 dagen??? Dat is niet normaal. En je krijgt een sms als je tegoed bijna op is, maar niet als het daadwerkelijk op is; dan wordt je telefoon geblokkeerd. Omdat ik dit nog nooit had meegemaakt wist ik niet wat er aan de hand was, alleen dat mijn telefoon en 4G het niet meer deden. Kostte wat tijd om er achter te komen dat het tegoed op was. Dus dat vind ik wel verbeterpunten: zorg dat je app betrouwbare gegevens toont, en stuur een bericht als iemands tegoed op is. Verder weinig klachten over HN.

    • - Meestal goede werking
    • - Prettig dat je zelf je tegoed kunt "verdelen" over MB's, belminuten en SMS'jes
    • - zorg dat je app betrouwbare en actuele verbruiksgegevens toont
    • - stuur een bericht als iemands tegoed op is
    • - verstrek desgevraagd actuele informatie of, als dat niet kan op de manier waarop de klant het vraagt, vertel hoe hij/zij de informatie kan opvragen. Dit laatste gebeurde pas nadat ik er zelf nadrukkelijk om vroeg, nadat ik drie keer nul op het rekest had gekregen op mijn vraag via FB Messenger
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Inge Van der Loos 31-3-2020 - 17:24

    Míjn ouders lopen tegen de 80jaar, ik kan ze niet bellen of gebeld worden, ze wonen ver weg op het platteland, kan niet dit tijdens deze crisis, dit is hun bericht via Facebook; Hoi Indy, bedankt voor het doorsturen van de gegevens. Ik heb dit gelijk even voor jou nagekeken en ik zie dat jouw aansluiting niet onder de juiste instellingen op het netwerk is aangemeld. Ik ga een verzoek indienen om dit direct te laten corrigeren. Ik stuur jou een e-mail, zodra dit is gelukt. Sorry voor het ongemak! Groetjes, Wesley

    Reacties

    Louise Jenei 8-4-2020 - 09:59
    Beste Inge,
    Heeft Hollands Nieuwe het probleem opgelost en ben je nu wel tevreden? Ik wil dat graag weten, omdat ik overweeg over te stappen naar Hollands Nieuwe.
    Vriendelijke groeten, Louise Jenei
    Ray 31-3-2020 - 09:29

    Als je bel/data bundel bijna op is krijg je netjes een smsje met info over het % dat je nog over hebt.

    Om te voorkomen dat je verbaast “leeg staat” en niet meer kunt bellen.

    Wat ik ook mooi vind is dat je niet hoeft te kijken of je nog wel minuten of data over hebt.
    Gaat gewoon simpel uit dezelfde bundel.

    Nog nooit gedoe gehad.

    Zeker een aanrader Hollands nieuwe gewoon doen!!!!

    En nee ik werk er niet gewoon al jaren tevreden als klant.

    • - Alles makkelijk uit een bundel
    • -Dus niet data over en geen belminuten meer (top systeem van ze)
    • - Geen verrassingen gewoon een sms’je wanneer je data of minuten bijna op zijn
    • - Ga je de grens over krijg je ook netjes een overzichtje met je kosten (ook hier geen verrassingen).
    • - Zeer scherpe prijs
    • - Mij op dit moment niet op bekend
    2
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Cd Ramakers 10-3-2020 - 05:44

    Betaal abonnement netjes kan vijf dagen al niet bellen kan niet eens hun bellen voor klantenservice, bel ik met andere telefoon wordt ik twee x opgehangen zeer slechte provider

    4
    Klachtenafhandeling: 2
    Online dienstverlening: 2
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Klantenservice: 2
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    H. K. Bisschop 4-3-2020 - 11:41

    Ben altijd erg tevreden geweest over Hollands Nieuwe maar nu al acht dagen geen bereik en kan niet gebeld worden, nog zelf bellen. Ik heb hen (alleen bij wifi) gemaild en krijg standaard adviezen die nergens toe leiden. Met de telefoon van partner diverse keren gebeld met Hollands nieuwe maar daar zotten robots met een script die je alleen nog maar bozer en machtelozer maken. Er gebeurt niks. Ik kan 5 euro beltegoed bijgeschreven krijgen???????? wat een giller! Opmaken kan ik het immers niet.
    Vette bagger dus. Anno 2020 toch niet te geloven?!

    • Kan ik op dot moment ff niet bedenken
    • Gekwalificeerd personeel inzetten op je klantenservice neerzetten ipv robots met een script. Je klachten goed oplossen ipv mensen ruim acht dagen zonder telefoon te laten zitten
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 3
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Polly 3-2-2020 - 13:35

    Ongelooflijk onbeschoft te woord gestaan. Zojuist. Ik wil er helemaal niets meer mee te maken hebben. Alleen als je een nieuwe bestelling doet....kring je een ' klantenvriendelijk' persoon aan de lijn. Weg met Hollands Nieuwe.

    • Ze zijn sneaky. Facturen kloppen niet.
    4
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Erik Schoneveld 15-1-2020 - 09:26

    Omdat deze provider werd aangeraden door mijn werkgever in zee gegaan bij HN. Ik werk als postbezorger en heb hem dus nodig om pakjes te kunnen scannen. De dekking van HN in Andijk, waar ik mijn ronde doe. Is aller belabberst. Vaak heb ik geen verbinding, soms even wel en daarna op dezelfde plek weer niet. Net gebeld met de klantenservice, ik ruim 30 minuten naar een bandje met afschuwelijke muziek moeten luisteren om contact met ze te krijgen. Daarna met een vrouw gesproken die de simpelste dingen nog bij collega's moest navragen, dus wordt je weer in de wacht gezet, met dezelfde muziek. Echt super waardeloos, maar ik kan gelukkig mijn telefoon weer gebruiken. Als mijn contract af is stap ik direct over. HN, echt nooit meer.

    • Prijs
    • De manier met klanten omgaan, ze niet ruim een half uur laten wachten tot je contact hebt.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie