Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    4
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 7
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 10
    Klachtenafhandeling: 1
    Bilal 16-12-2018 - 01:36

    Heel slecht bereik, goedkoop is duur geworden. Binen/buiten stad geen bereik.
    Ik woon in de stad in een open apartment, hiervoor had ik tele 2 zonder problemen gehad.
    Hollandsnieuwe is gewoon slecht network.

    • Goedkoop
    • Network bereik
    3
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 3
    Klachtenafhandeling: 2
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 2
    Prijsstelling: 6
    Willem 11-12-2018 - 12:09

    Ik heb nooit eerder zo'n slecht netwerk gehad. Hiervoor bij Tele2, KPN en T-Mobile nooit problemen gehad. Sinds ik Hollandsnieuwe heb, schommelt mijn bereik de hele dag op en neer. Zelfs als ik buiten loop gebeurt dit, zowel voor bellen als internet. Klantenservice scheept me af met standaard antwoorden. Ik kies nooit meer voor Hollandsnieuwe.

    • Netwerk en bereik
    • Klantenservice op maat maken
    8
    Prijsstelling: 9
    Online dienstverlening: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Klachtenafhandeling: 3
    Klantenservice: 10
    Facturering: 9
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    J.J.P.van der Rijst 7-12-2018 - 18:22

    De website is goed en duidelijk.
    De laatste 2 keer dat ik naar de klantenservice belde was uitstekend en werd door L.,keurig in orde gemaakt en mijn probleem was opgelost.
    Om mijn kaart te activeren,ik wist niet hoe het moest,kreeg ik J. aan de lijn,en binnen twee uur deed mijn telefoon het.
    Dames bedankt,ik heb geen betere service gehad,de laatste 3 dagen,beter dan de 5 keer ervoor toen ik gebeld had,maar dat waren ook andere medewerksters.
    Het bereik is prima.

    • n.v.t
    • N.v.t
    Opmerking van de redactie 10-12-2018 - 08:40
    geen namen van medewerkers aub
    5
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 9
    Online dienstverlening: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 8
    Facturering: 8
    J.van der Rijst 2-12-2018 - 23:01

    Wacht al bijna 4 weken,op activering van mijn telefoon,ik benal ruim 5 jaar bij HN,maar zo slecht als nu heb ik jet nog nooit meegemaakt,al 6 keer gebeld ,ja we maken het binnen. 3 dagen in orde,dus niet.

    • Wel goede verbinding,en niet duur
    • Voor mij hoeft het niet meer,ik stap over naar eenandere provider
    4
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 8
    Klantenservice: 2
    Facturering: 2
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 8
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Hans 1-12-2018 - 09:51

    Heb zolang Hollandsnieuwe bestaat twee abonnementen met volle tevredenheid . Maar elke keer als ik mijn bundel verlaag/verhoog of ik verleng één mijn abonnemten dat klopt niet één keer de factuur die hierop volgt !!
    Elke keer wordt het oude tarief aangehouden m.a.w teveel berekend . Dit is niet incidenteel maar constructueel !!!

    • Dekking goed
    • Administratie
    3
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 5
    Online dienstverlening: 2
    Miran 22-11-2018 - 09:26

    Verschikkelijke website, continu opnieuw je wachtwoord opnieuw moeten aanvragen na een keerte ingelogt te zijn geweest, veel gedoe eer je in je mail de link heb gekregen en als je de link aanklikt en het ritueel van een nieuw wachtwoord invoert, krijg je te lezen dat het mislukt is.
    Bereikbaarheid in huis waardeloos, lang voor je verbinding krijg, gesprekken die wegvallen, of robotstemmen.

    • Goedkoop
    • Bereikbaarheid van de website voor klanten, verbinding binnenshuis.

    Reacties

    Ed 29-12-2018 - 11:37
    Al hele morgen bezig een nieuw ww aan te maken voor mijn Hollands nieuwe maar als ik de link aanklik in mijn mail kom ik weer gewoon in het inlogscherm grrrr
    J.van der Rijst 7-12-2018 - 18:14
    De website is goed,heb er geen last mee,mss doe je iets verkeerd
    5
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: n.v.t.
    Bestelproces: 4
    Joey 9-11-2018 - 03:00

    Slechte dekking
    Opwaarderen is ronduit waardeloos, een telefoongesprek wordt verbroken tijdens automatisch opwaarderen...
    Buitenlandkosten zijn echt schandalig hoog, 5 euro per mb in New York is niet normaal.

    • Goedkoop abonnement
    • Opwaardeermethode, roamingkosten
    1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Ro 30-10-2018 - 16:05

    Onbeschoft,totaal niet geïnteresseerd in je probleem,er wordt nog geeneens naar je geluisterd .in 1 woord nooit meer

    4
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 7
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: 1
    Leon Drews 23-10-2018 - 11:04

    ik heb in mijn dorp slecht tot vaak geen bereik

    • de website klantenservice geeft op mijn bovenstaande opmerking over mijn bereik drie mogelijkheden tot verdere uitleg maar die staat er dus niet bij
    1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    J de Jong 17-10-2018 - 12:48

    Koptelefoon van nieuwe toestel defect .
    Voorgesteld door mij nieuwe koptelefoon op te sturen
    Aan geboden oplossing klantenservice telefoon opsturen ter reparatie.
    Opmerking
    Service punt in Groningen en Drachten veel te ver voor zoiets onbenulligs

    • Geen
    • Betere Klanten service met oog voor klant

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie