Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Willem de Vries 29-12-2017 - 08:45

    Heb 7 november abonnement afgesloten met nummerbehoud. Het daadwerkelijk aanvragen van nummerbehoud kan pas als je het abonnement afgesloten is. Die stap ging niet goed. Ik moest hiervoor de klantenservice bellen. Die hebben het opgelost. Daarna kreeg ik bericht dat nummerbehoud meer dan anderhalve maand later ingesteld kon worden. Ruim drie weken later dan ik heb aangevraagd. Hier volgt geen uitleg over waarom dit zo is. De welbekende zwarte doos. De datum van het overzetten van het nummerbehoud is met twee dagen overschreden. Ik ben nog steeds niet bereikbaar. Heb al twee keer met de klantenservice gebeld en krijg niets meer dan de belofte dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Formeel schijnt het zo te zijn dat Hollandse nieuw vanaf de datum van het afsluiten van het abonnement abonnementsgeld kunnen inhouden. In het geval dat je voor nummerbehoud kiest betaal je dan voor het afnemen van lucht. Moraal van mijn ervaring, als je je nog wilt bedenken doe dat vooral.

    • Sorry, kan er even geen bedenken
    • Wachttijd klantenservice verkorten
    • Duidelijkheid geven over het exacte moment van het overzetten van nummerbehoud, bijvoorbeeld tussen 9:30 en 10:00 wordt je nummer overgezet
    • Als het overzetten niet gelukt is weet u/Hollandse nieuwe dat als eerste communiceer dit dan ook als eerste en geef aan wanneer het alsnog gaat gebeuren.
    • Verander de voorwaarde in uw abonnementconstructie dat je pas gaat betalen vanaf het moment dat je daadwerkelijk gebruik kan gaan maken van de dienst die je hebt besteld.
    • Als de datum van overzetten van het nummerbehoud afwijkt van de aangevraagde datum geef dan gemotiveerd aan waarom dat niet lukt.
    7
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: 7
    Facturering: 7
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 5
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Jos 24-12-2017 - 12:17

    Heb al jaren voor drie personen HN abt. Nooit problemen mee gehad. Bereik iha goed. Nummerbehoud bij overstap probleemloos

    • Eenvoudige kostenstructuur, alles uit dezelfde bundel. Je wordt tijdig gewaarschuwt bij einde abt.
    • tarieven wisselen sterk. Betaal drie verschillende prijzen voor drie dezelfde pakketten. Kosten na afloop van van 2 jarig abt. zijn erg pittig. Echt in de gaten houden !
    1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Edo 13-12-2017 - 02:57

    Via Belsimpel een abonnement met nummerbehoud aangevraagd van HollandsNieuwe. Kreeg na ca. 3 weken te horen dat nummerbehoud niet lukt dus heb ik via Belsimpel een nieuw abonnement bij T-Mobile afgesloten met nummerbehoud wat wel lukte.
    Echter na 4 weken krijg ik ineens incasso's van HollandsNieuwe en blijkt dat ik het abonnement zonder nummerbehoud zelf had moeten opzeggen. Vreemd!
    Zowel BelSimpel als HollandsNieuwe konden hier niets meer aan veranderen en ik kon het alleen afkopen.
    Dus bedenk je goed voordat je iets via BelSimpel of HollandsNieuwe afsluit. Mij zien ze nooit meer!

    • Helaas geen één.
    • Veel betere voorlichting en een fout ook accepteren en de klant dan gelijk geven. En niet zo klantonvriendelijk en arrogant zijn.
    3
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    B.J. de Jong 6-12-2017 - 14:12

    april 2013 een abonnement met toestel besteld bij HN. , maandprijs was 20.50 voor toestel met abonnement. dekking waardeloos en zeer regelmatig nieuwe opstart nodig. na bijna 2 jaar probeer ik klantenservice te bereiken , maar dat gaat alleen online. ik krijg antwoorden op niet gestelde vragen , maar hetgeen ik vraag word niet op gereageerd. daarnaast paar keer gevraagd of men mij kon bellen, wel toezegging , nooit gedaan. einde contract maar andere provider genomen , weer met toestel . uiteindelijk kwam ook HN met een voorstel , bellen , zonder toestel, op verlenging van mijn contract zou 30,50 gaan kosten!!en plus 10 euro heraansluitkosten, terwijl ik meerdere keren had gemeld te willen stoppen met HN. hiermee ging ik uiteraard niet akkoord. na ruim 2.5 jaar komt men hierop terug en zou ik alsnog 20.50 moeten betalen. op moment van stoppen van het contract had ik ruim 39 euro beltegoed bij HN.

    • GEEN
    • KLANTENSERVICE TELEFONISCH BEREIKBAAR MAKEN.
    • Iin de brief met uitleg over de kosten die er nu , na ruim 2.5 jaar nog betaald zouden moeten worden staat een tel. nummer wat je kunt bellen met vragen. dit 0900 nummer is verre van gratis en start met uitgebreide reclame , waarna een keuzemenu volgt. derhalve maar opgehangen
    3
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 4
    Klantenservice: 4
    Online dienstverlening: 5
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 5
    Bereik/dekking: 1
    Jay van der Werf 30-11-2017 - 17:09

    Voor degeen die er aan denkt Hollands nieuwe te nemen één tip: Doe het niet! Meer woorden ga ik niet vuil maken aan deze pruts provider.

    • Compleet kansloos bereik, van Den Helder tot Maastricht.
    • Prijs/kwaliteit verhouding is belabberd.
    5
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 5
    Facturering: 8
    Bestelproces: 8
    Leo 28-11-2017 - 15:48

    Vaak slecht bereik en zeer belabberde info
    Willen totaal verder niks voor je nakijken als er iets naar mijn mening niet klopt

    • Nee ben er klaar mee
    • Betere info waar je kunt bellen of mailen als er problemen zijn
    9
    Klantenservice: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 10
    Prijsstelling: 10
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Dassen 26-11-2017 - 20:34

    helemaal niets mis mee; moeiteloze bestelling en gemakkelijke overgang met nummerbehoud; dekking volgens het vertrouwde Vodafone-netwerk (wel op 3G laten staan); super prijsstelling!

    • prijs
    • Vodafone-netwerk
    • snel bestelproces
    • online duidelijke app en site
    • moeiteloze overgang (van pre-paid)
    • bij overgang met nummerbehoud, wordt er een sms gestuurd naar je nieuwe tijdelijke hollandsnieuwe nummer; melding "geen service meer, plaats dan je nieuwe sim-kaart"; beetje vreemd want die zit er dan al toch in? anders kun je die sms niet ontvangen; verder geen probleem, oude sim stopte en nieuwe werkte moeiteloos
    4
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 3
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 7
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 7
    Luke 22-11-2017 - 11:51

    Nu bijna 2 jaar dat ik gebruik maak van deze provider al moet ik toegeven dat ik vaak niet het idee heb dat ik uberhaubt ergens ben aangesloten. Ik denk dat een stuk koper op een totempaal gemaakt door indianen met down nog meer bereik geeft. Verder mocht je het lukken dat je een streepje bereik hebt dan kan je nog niet bellen. Zodra ik begin te praten krijg ik flashbacks van de tweede wereld oorlog al heb ik deze nooit zelf meegemaakt maar ik heb het vermoeden dat morse code bij een sos oproep zo zou klinken. De 3g die je aangeboden krijgt is ook ver te zoeken. Zelf krijg ik het idee dat de 3G verbinding verloopt via de nieuwe "New Horizon" satelliet van Nasa die rond Pluto zweeft. Doe jezelf een plezier en betaal wat meer per maand. Zie het als een soort verzekering voor je eigen leven.

    • Aangezien je nooit enige vorm van bereik hebt ben je snel uitgespeeld met je mobiel. Dus sociaal gezien best top.
    • Probeer die totempaal.
    4
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 5
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: 3
    Bestelproces: n.v.t.
    Klantenservice: 6
    Prijsstelling: 7
    leonie eshuis 20-11-2017 - 08:16

    Het tarief van hollandse nieuwe is heel aantrekkelijk en de reden om voor hen te kiezen geweest, 2 jaar geleden. Ik was wel verbaasd dat een abonnement van 2 jaar niet geldt voor 2 jaar als je daar na klaar bent met Hollandsnieuwe; krijg je niet alleen een opzegtermijn aan je broek. Ook krijg je te maken met n nieuw tarief; je betaalt ineens 250 % !!!van het tarief dat je eerst hebt betaald. Genoeg om nooit meer een abonnement van hollandsenieuwe in overweging te nemen, lijkt mij. Alhoewel het slechte bereik al voldoende was om naar een andere provider over te stappen. Voicemails die soms pas 3 dagen na ingesproken te zijn bij je binnenkomen is nl ook al heel onhandig

    • goedkoop
    • onzichtbaar waarom je beltegoed ineens op is, terwijl je via de website nog tegoed hebt staan. belabberde ontvangst, ondanks gebruik netwerk Vodafone (bij hen had ik destijds nl wel een goede ontvangst)
    • crimineel hoge abbonnementskosten na verloop van je contract
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Liesbeth Elbers 15-11-2017 - 09:16

    Ik heb begin augustus een abonnement afgesloten bij HN met een nieuw toestel. Omdat het toestel nog niet leverbaar was, moest ik drie weken wachten. Toen ik eindelijk mijn nieuwe toestel had, was deze defect. Ik contact opgenomen met HN en heb volgens hun protocol het toestel aangetekend teruggestuurd. Vervolgens kreeg ik maar geen reactie. PostNL ingeschakeld: waar is het toestel? HN heeft getekend voor ontvangst maar gaven aan het toestel niet ontvangen te hebben. Weken gingen er voorbij. Steeds geen contact vanuit HN. Ineens een mail waarin gevraagd werd of ik find my iphone uit kon zetten omdat ze anders niet met dit toestel aan de slag kunnen. Ik opgelucht want het toestel was eindelijk terecht. Een week later weer dezelfde mail. Ik heb gereageerd dat ik dit al gedaan had en dat ik maar niks vanuit hun hoor. Weer weken radiostilte. Continue contact op proberen te nemen met HN maar werd steeds afgepoeierd met 'we kunnen niks voor u doen'. Heb al meerdere malen het contract proberen te ontbinden maar ook hier werd niet op gereageerd. PostNL heeft ondertussen het onderzoek stopgezet omdat HN niet reageert. HN communiceerd naar mij dat ze wachten op bericht van PostNL dat het onderzoek iets heeft uitgewezen. Terwijl zij het toestel allang hebben! Vanaf bestellen toestel tot aan nu zijn we al 3,5 maand bezig. Ondertussen betaal ik voor een toestel wat ik niet heb. Ik ben ontzettend ontevreden over de service van HN! Dit is niet hoe je met je klanten om dient te gaan.

    • Klantenservice
    • Communicatie
    • Bereik

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie