Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    WM Sprong 17-12-2016 - 11:39

    Ik heb sinds dit jaar een abonnement , eerst duurde het al 3 maanden voordat het abonrment aangesloten was, nu half jaar verder, nog steeds doet het abonnement het niet er wordt niks afgeschreven, ik kan wel steeds opwaarderen maar daar heb ik het abonnement niet voor afgesloten, dan had ik net zo goed prepaid kunnen nemen. ik wil het abonnement afkopen maar BN bang dat het dan heel veel geld gaat kosten wat ik ook niet heb.

    6
    Bestelproces: 6
    Klantenservice: 6
    Klachtenafhandeling: 8
    Bereik/dekking: 2
    Facturering: 7
    Online dienstverlening: 8
    Prijsstelling: 3
    David S. 16-12-2016 - 09:07

    Ik vind het absurd dat eind 2016 (BIJNA 2017!!) Hollandsnieuwe nog steeds niet in bezit is van het 4G netwerk. Overal staat aangegeven dat Hollandsnieuwe in het bezit is van het 'O zo goede' Vodafone netwerk, terwijl die al jaren 4g aanbiedt!?

    Sterker nog, ze hebben niet eens overal 3G. In de steden heb je gewoon oke bereik, maar soms al 20KM uit de stad is het al sappelen.

    Ook wilde een bekende van haar abonnement verlengen, maar had per ongeluk een 2e abonnement afgesloten. Stom.
    Toen ik dat voor haar wilde regelen moest je natuurlijk de klantenservice bellen en man man man... Dat duurde zo lang! Minstens 50 minuten aan de lijn gehangen, en na een verloop van tijd viel de verbinding weg en mocht ik opnieuw bellen en in de veelte langen wachtrij plaatsnemen. Gelukkig hadden ze het genoteerd in hun registratie systeem dus wisten ze waar ik was gebleven... Opluchting.

    • - Duidelijk overzicht hoeveel je hebt verbruikt
    • - Makkelijk je bundel aanpassen
    • - Dekking
    • - GEEN 4G
    • - Prijs (tov de concurrentie heb je minder GB's en belminuten)
    • - Klantenservice (waar is het wel goed?)
    2
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    chrisje 28-11-2016 - 22:34

    Eerst stuurt Hollandse Nieuwe mijn een foutieve simkaart, - ik krijg prepaid meldingen terwijl ik een abonnement heb. Ik krijg een nieuwe sim toegestuurd, mijn oude sim doet het onaangekondigd van de ene op de andere dag niet waardoor ik vandaag, werkend op lokatie niet kon bellen. De nieuwe simkaart, die ik gelukkig had meegenomen, kon ik niet activeren omdat ik gen bereik meer had. Op het moment dat ik eindelijk WIFI van een 3e partij ontving en de simkaart kon activeren via hun site, kreeg ik meerdere malen een foutmelding, door een fout in hun systeem: ik krijg telkens dezelfde foutmelding: nml dat de simkaart met de nummers 8931 moet beginnen. Laten dat nu precies de getallen zijn die ik ook heb ingetoetst. Ik ben de wanhoop nabij aangezien ik nu al meer dan een dag niet kan bellen of gebeld kan worden en hun helpdesk is een soort betonnen muur. Hard zoeken naar manieren om contact te vinden, voornamelijk onhandig als je niet kan bellen.

    • goedkoop en goede toestellen
    • matig tot slecht bereik, trage wifi, slechte klantenservice.

    Reacties

    Do 5-12-2016 - 12:35
    Dag Chrisje, ik heb sinds donderdag precies dit probleem dat jij beschrijft. Ik herken je gevoel: de wanhoop nabij! Heb je inmiddels een oplossing gevonden. Zo ja, kun je me informeren?
    4
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 9
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Nadia 28-11-2016 - 12:14

    Goedkope abonnementen, maar uiterst onvriendelijke en totaal geen behulpzame klantenservice

    • Het is goedkoop
    • Klantvriendelijkheid van de klantenservice kan wel wat aandacht gebruiken
    1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 4
    Bereik/dekking: 1
    Jolanda 14-11-2016 - 16:45

    Ik betaal al 2 maanden voor service die ik niet ontvang. Ik zit nu romd de 80 euro aan betaling waar ik niks voor hem gekregen. Ik kan niks, niet bellen, smsen, internetten. Niks. Al 8 keer gebeld, gefacebooked, naar de belcompany gegaan, elke keer een andere oplossing die niet werkt. Ik ben de wanhoop nabij. Ik heb geen idee hoe ik hier uit ga komen en niemand helpt.

    • Geen
    • Alles
    10
    Online dienstverlening: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Facturering: 10
    Prijsstelling: 10
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: 10
    Bestelproces: 10
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Ann-Marie van Dongen 5-11-2016 - 14:30

    Ik moet zeggen prima. 2 Keer de klantenservice nodig gehad en binnen een half uur antwoord via de mail gehad en ben nog na gebeld ook. Ook altijd goed bereik. Ik zit nu een jaar bij Hollandse Nieuwe en ben dik tevreden.

    • .
    • Goed bereik en opwaardering werkt prima ook als ik net iets tekort kom staat tie bij mij op automatische opwaardering. Nog geen verkeerde ervaring gehad.
    • Geen
    4
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 7
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 7
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 1
    Mark 28-10-2016 - 14:34

    Ik heb ca 5 maanden een hn abonnement gehad en deze afgekocht ondanks de hoge kosten die berekend werden. Wat een ellende. Ik woon in Brabant niet heb al die tijd geen 3G icoontje zien verschijnen. Ook in Amsterdam waar ik werk was dit zeldzaam. Als je al internet hebt dan lijkt het wel een oude telefoonlijn waar je mee werkt. Zo ontzettend traag. Klachten ingediend en steeds kreeg ik dezelfde standaard mail. Heeft dit of dat al gecheckt of aangepast op uw toestel? Dit ging dan over de telefoon verbinding terwijl ik daar niet over geklaagd had. Niet dat dit niet nodig was want ook dat was beroerd. Ook de opzegging zelf heeft veel moeite gekost. Ongelooflijk die klantenservice. Ik ben weer terug bij KPN en betaal met liefde een paar euro meer.
    Hollandsenieuwe? Niet doen! Gewoonweg schandalig dat ed provider bestaansrecht heeft in ons land met al die wetten en regels aangaande consumentenbescherming???

    • Ik zou er één moeten verzinnen
    • Oppakken die bedriegers

    Reacties

    David 16-12-2016 - 09:09
    Weet je zeker dat het niet aan je smartphone ligt?
    9
    Klantenservice: 10
    Online dienstverlening: 10
    Facturering: 8
    Klachtenafhandeling: 10
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 6
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Hans 28-10-2016 - 10:27

    Ben aantal jaren abonnee bij Hollandsnieuwe laatst probleem met de data alles was weg. Contact gezocht via de mail kreeg je standaard berichtjes terug zo van je moet de instellingen van je telefoon controleren. Daarna via facebook nog een boos bericht geplaats en hier werd alles perfect opgelost. Overal is wel wat te melden over het bereik maar men wil een goedkoop abonnement en als men alles eerst goed doorleest zie je de vermelde snelheid staan en toch zeuren over 4G. Dan moet men naar een provider gaan die 4 G aanbied.

    • Goedkoop Abonnement en voor mensen die dit zoeken is het gewoon goed.
    • Nog nooit problemen in het buitenland gehad. Oostenrijk,Kroatie,Duitsland,Belgie.
    • Bereikbaarheid kan misschien beter alhoewel mijn probleem snel opgelost was.
    1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 3
    Prijsstelling: 1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Natasja 26-10-2016 - 09:26

    Hier een eerlijke ervaring met hollanda nieuwe,
    Ik ben nu bijna 6 maanden klant bij hollands nieuwe en ik heb nog nooit zo een slechte provider gehad! Je date beltegoed wordt gewoon opgelicht. Ik 1200 mb/data/beltegoed en het verdwijnt in een week en niet een veel gebeld of internet gebruikt.en daarbij wordt er steeds automatisch opgewaardeerd wat ik niet gedaan heb! Ik zet elke keer mijn instelling uit en hun zetten hem steeds aan want elke keer weer krijg ik rekeningen over Extra beltegoed. Als ik aangeef dit gebeurd steeds en ik heb alles uit staan zijn ze gewoon brutaal en ze stelen gewoon je geld. Ik hoor maar 29 euro te betalen maar kom elke maand boven de 50 euro. Ze willen alleen je geld bovendien is de internet heel slecht te gebruiken! Het Ijn echt onbeschofte oplichters. Als je hier klant wordt kom je echt in de problemen dus trap niet in hun zogenaamd goede en goedkope reclames ook niet bij belsimpel!

    Mvg Natasja

    5
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 5
    Klantenservice: 3
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 3
    Bereik/dekking: 8
    Facturering: 5
    herbert 15-10-2016 - 22:04

    Al enigen jaren Hollandsnieuwe, ging altijd goed.
    Maar sinds kort wordt 's-nacht mijn data weg geroofd; in de nacht van 15 naar 16 september voor bijna € 20, terwijl ik sliep en m'n toestel thuis via wifi verbonden was! Na klacht melding alleen info hoe ik m'n toestel moet instellen om het dataverbruik te beperken!
    Wat ze zouden moeten is hun data registratie verbeteren en eerlijk maken!

    • redelijk prijs, redelijke toestelprijzen, redelijk dekking
    • data registratie: vroeg of laat wordt je data leeg geroofd.
    • Geen 4G netwerk

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie