Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    2
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 3
    Prijsstelling: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 2
    Klantenservice: 2
    Online dienstverlening: 1
    Luc 30-12-2015 - 16:41

    Waardeloos, contract is opgezegd door nieuwe provider, HN blijft maar geld afboeken. Bereiken kun je die gasten niet, dik uur aan telefoon gehangen , maar je krijgt niemand aan de lijn.

    • kan geen meer bedenken
    • Teveel om op te noemen, ga aub niet naar deze provider
    4
    Bereik/dekking: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Cakari 30-12-2015 - 13:45

    Al vrij lang klant bij deze provider, maar dit laatste jaar 'verdwijnt' heel veel beltegoed, door ineens buitensporig internetgebruik volgens HN.
    Beltegoed wordt niet of niet tijdig bijgeschreven. Ook dit zou verklaard worden door verbruik van data. Terwijl altijd wifi aanstaat.

    Klantenservice is laatste dagen onbereikbaar, wel lange wachttijden aan de telefoon, met extreem harde muziek en doorlopend aftikken van beltegoed.
    Chattijden ook absurt lang, al wachtend loopt de tijd en het aantal wachtende zelfs op.

    Via facebook geen reactie ontvangen.
    Mail is buiten werking, omdat chatten sneller zou gaan.

    • Pluspunt was niet buiten bundel kunnen geraken
    • slecht inzicht in berekening verbruik
    • Geen tijdige bijschrijving tegoed
    • Onbereikbare klantenservice
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    A de Vries 30-12-2015 - 11:24

    Vernieuwings pagina is niet te vinden en sta nu al een uur in de wacht
    Ik stop er mee.

    • Klantenservice bereikbaar maken

    Reacties

    Marianna roos 30-12-2015 - 12:25
    Een nieuwe telefoon gekregen en daar moet een nieuwe simkaart in.
    Gisteren geprobeerd te bellen naar een wacht tijd van een uur verbinding verbroken.Dan nog maar een keer een uur weer verbinding verbroken.Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat ik niet meer kon bellen en gebeld kon worden met mijn oude telefoon van hollansnieuwe .
    Dus maar weer geprobeerd middels onze vaste lijn contact op te nemen met hollandsnieuwe. Inmiddels alweer veertig minuten.'!!!!!!! 😡😡😡😡😡😡
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 5
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Tilly 29-12-2015 - 15:44

    Door waarschijnlijk een storing van HN krijg ik geen mobiel internet in het buitenland. Ik probeer HN op allerlei manieren te bereiken, maar dat blijkt niet mogelijk: mail is 'tijdelijk' buiten gebruik op hun site (al tijden), chatfunctie geeft wachttijden van meer dan drie kwartier of loopt vast, telefonisch (betaald) contact zoeken lukt niet want na een uur tevergeefs wachten (met overigens een vreselijke kwaliteit wachtrijmuziek) krijg ik de optie me terug te laten bellen (bij die wens mag ik '1' toetsen, waarna er niets wordt bevestigd en de verbinding gewoon blijft bestaan). Ik zou dit geen service durven noemen

    • vooralsnog geen pluspunt kunnen bedenken
    • zogenaamd tijdelijk geen mail mogelijk voor contact met klantenservice, maar dit is steeds het geval
    • chatwachttijd is veel te lang (gemakkelijk drie kwartier of langer)
    • telefoonwachttijd is veel te lang (gemakkelijk een uur of langer of er wordt uberhaupt niet opgenomen)
    • internet in buitenland is nog steeds niet mogelijk
    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Francois 29-12-2015 - 12:07

    Vandaag heb ik een email ontvangen betreffende vernieuwing in het systeem waarvoor een nieuwe simkaart nodig is. Deze kan je bij een winkel van Belcompany laten vervangen of online. Op de website is de juiste pagina onvindbaar oftewel niet aanwezig. En telefonisch sta je minimaal een half uur in de wacht en nog geen resultaat.

    • Geen
    • - Bereikbaarheid klantenservice aanpassen op situatie "vernieuwing"
    • - Website goed afstemmen op mailing
    4
    Facturering: 8
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: 1
    Roel Petter 29-12-2015 - 12:04

    Ik kreeg gisteren een sms dat mijn buitenlandlimiet was overschreden. Raar want ik ben in Groningen gebleven.
    Vanmorgen geprobeerd om contact te krijgen. Een uur in de wacht gestaan bij het servicenummer, na dat uur werd de verbinding verbroken. Dus de chat geprobeerd: eerst 8 minuten wachttijd met 5 wachtenden voor mij, vervolgens ben ik 45 minuten verder en schommelt de wachtrij tussen de 3 en 6 en wisselt de wachttijd van 8 naar 13 naar 55 naar 45 neer 56 naar 33 naar 58 etc. Gek word ik ervan.

    • service
    1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    John 29-12-2015 - 11:28

    Ik zit thuis te kijken naar een maat, die probeert te chatten met de klantenservice van Hollandsnieuwe. De wachttijden en aantal wachtende voor hem blijven verspringen. Aan het begin van de chat was het 47 minuten 4 wachtende voor hem. De beste score stond net op 5 minuten en 1 wachtende voor hem, deze score is inmiddels opgelopen naar 31 minuten en 3 wachtende voor hem. Dit lijkt op het begin van een lange dag wachten...

    • Het lekker snel laten verlopen van je laatste vakantie dag
    • Terug naar de basisschool en leren tellen, het aantal wachtende voor hem schommelt nogal.
    • Misschien ook iets aan de klanten service verbeteren

    Reacties

    De Maat 29-12-2015 - 16:16
    Nou dat was me het daggie wel. Na 2 uur eindelijk iemand te pakken gekregen! Op de vraag waarom heet zolang duurde, kreeg ik als antwoord: we hebben het druk. 45 minuten was ik de eerstvolgende klant.
    4
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: 8
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 8
    Paul 29-12-2015 - 10:54

    Klantenservice volstrekt onbereikbaar. 60 min in de wacht; telefoon wordt niet opgenomen. Onmogelijk om mobiele data te gebruiken in het buitenland; na eerdere klacht hierover geen oplossing

    • zorg voor bereikbare en kundige klantenservice!
    2
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 2
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: n.v.t.
    peter de jong 29-12-2015 - 09:35

    Het duurt nu al een aantal dagen dat de bestelling wordt afgehandeld. Er is geen uitzicht op wanneer wat wordt geleverd. De klachtenservice is een drama. Geen email, chatservice werkt niet en telefonisch is helemaal een drama( nu al een uur aan de lijn). Slecht slecht, terwijl ik nog geen minuut met ze gebeld heb.

    • Leuke muziekkeuze tijdens het wachten.
    • Klantenservice, snelheid van de verwerking van de bestelling
    3
    Klantenservice: 2
    Bestelproces: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 2
    Facturering: 6
    Prijsstelling: 6
    Online dienstverlening: 1
    Kitty Tijbosch 28-12-2015 - 20:37

    Zodra er iets mis gaat gaat het ook compleet mis bij Hollands Nieuwe. Ze zijn gewoon niet te bereiken. Niet via mail, niet via chat, niet via telefoon. Het nummer van de klantenservice kost je handenvol geld zonder dat je iemand aan de lijn krijgt. Dit duurt nu al weken en ik ben intussen zelf ook niet te bereiken per telefoon aangezien deze gestolen is. En mijn abonnement loopt maar door. Onuitstaanbaar!

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie