Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    7
    Klantenservice: 5
    Klachtenafhandeling: 5
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 9
    Bereik/dekking: 6
    Facturering: 7
    Bestelproces: 7
    Ik raad hollandsnieuwe aan
    Bianca 30-12-2014 - 23:20

    Ik ben nu bijna een jaar klant bij hollandsnieuwe en zeer tevreden.
    Door de flexibele bundel en het behoud van je tegoed heb ik de afgelopen maanden nog nooit hoeven bijbetalen, zelfs niet bij bellen en internetten in het buitenland!
    Het bereik is over het algemeen goed. Klantenservice is alleen per email, deze bellen eventueel terug.

    • prijs
    • flexibele bundel
    • behoud van tegoed
    • klantenservice is alleen per email.
    4
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 7
    fred vork 28-12-2014 - 18:29

    heb 2 dagen geen bereik met netwek,
    aan anouk heb je ook niks dan.
    er is geen alternatief.

    • prijs
    • slechte bereikbaarheid,slechte klantenservice

    Reacties

    hollandsnieuwe 29-12-2014 - 08:58
    Dag Fred,

    Goed dat u uw ervaring hier heeft gedeeld. Helaas zijn wij niet actief op deze website, al gaan we vanzelfsprekend wel graag voor u aan de slag.

    Onze virtuele collega Anouk biedt het antwoord op de meestgestelde vragen, kijk hiervoor op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.
    U kunt uw specifieke vraag stellen aan hollandsnieuwe op Facebook en Twitter, of via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    3
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 7
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 9
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    p.van de ven 28-12-2014 - 12:11

    diverse malen thuis geen bereik, diverse berichten gestuurd , geen reactie terug, volgens die muts Anouk ligt het probleem bijna altijd bij de klant (toestel)nou ik moet als ik geen bereik heb drie kilometer verderop gaan om wel te kunnen bellen daar werkt het goed, misschien is verhuizen een optie haha
    je wordt NIET goed geholpen door HN waardeloos, mensen bezint eer je begint met deze provider. Heb voor calamiteiten bij AH een prepaidkaart moeten kopen om zeker te zijn dat ik bereikbaar ben .
    belachelijk als je een abonnement hebt.

    • prijs
    • bereikbaarheid
    • behandeling klachten
    • behandeling klanten
    • in acht nemen van fatsoensnormen

    Reacties

    hollandsnieuwe 29-12-2014 - 08:57
    Beste meneer/mevrouw,

    Helaas zijn wij hier niet actief. Toch is het goed dat u zich hier meldt, aangezien wij u graag via andere kanalen van dienst zijn.

    U kunt uw vraag stellen aan Anouk, onze virtuele collega, via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Komt u er daarmee niet uit? Wij zijn ook te bereiken via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en hollandsnieuwe op Facebook en Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    IJ Kelder 27-12-2014 - 13:34

    Hollandsnieuwe is niet bereikbaar, reageert niet op telefoon, mail, klachten, brieven en twitterberichten.
    HN heeft een foutief adres in de boeken en wil dit niet veranderen, een oude bejaarde man ligt hiervan wakker. HN voelt zich niet vea=rantwoordelijk voor het checken van adresgegevens voordat ze abonnementen sluit en anderen worden daar de dupe van. Ze zijn niet voor rede vatbaar, reageren ook nergens op. Helaas geldt dit ook voor de stichting preventel.

    • kan niets bedenken!
    • de logge bureaucratische, onbereikbaarheid van de organisatie.

    Reacties

    hollandsnieuwe 29-12-2014 - 08:47
    Beste heer/mevrouw Kelder,

    Vervelend om te horen dat uw ervaring niet is zoals wij graag zien.

    Het antwoord op algemene vragen vindt u via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice bij onze virtuele collega Anouk.

    Heeft u een specifieke vraag? Wij helpen u uiteraard graag verder. U kunt contact opnemen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en via hollandsnieuwe op Facebook of Twitter.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    3
    Prijsstelling: 8
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: 3
    Online dienstverlening: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    rv sterk 22-12-2014 - 20:06

    Op zoek naar een provider die niet iedere maand de resterende minuten jat, waarvoor je wel betaald hebt, bij deze club terecht gekomen. Eigenlijk gaat er overal van alles mis.
    ze zijn heel bewust niet of heel lastig bereikbaar. Een specificatie van gebruikte belminuten is van rechtswege een verplichting. (dat is iets anders dan bericht er zijn nog zoveel minuten over). En digitale Truus snap helemaal niets en komt niet verder dan nono antwoorden. Niet meer dan een namaak bliksemafleider. De levende juffrouwen trouwens ook. Ja ik kan het hier even niet vinden, dan vraag ik me af of ze me alleen belt om te melden dat ze het allemaal heel goed snapt en vervelend vindt. Ik hoef geen leuterverhaal van iemand die n(i)et kan lezen.
    Als nieuwe klant werd ik lekker gemaakt met een gratis simkaartje met wat tegoed. Dat dat niet met de hoogste prioriteit wordt verzonden snap ik, maar na 6 weken had dat toch wel een keer ontvangen kunnen worden.
    tot dusver niet meer dan leutersmoezen.
    Ik ben heel benieuwd.
    mvr gr RV Sterk

    • houdbaarheid beltegoed gedurende 3 maanden
    • wees bereikbaar
    • specificeer gemaakte kosten, dat doet u intern al om het restant te bepalen.dus dat kan niet moeilijk zijn. en de concurrentie kan dat ook heel goed.
    • kom je afspraken na.
    • bel niet terug om te melden dat je alles snapt zonder iets te doen.

    Reacties

    hollandsnieuwe 29-12-2014 - 08:44
    Beste klant,

    Goed dat u dit aangeeft, maar helaas zijn wij op deze website niet actief.

    Natuurlijk helpen wij u wel graag verder.

    Specifieke vragen kunt u stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    De meestgestelde vragen en antwoorden vindt u bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    4
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 10
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 7
    Pieter Smit 21-12-2014 - 22:48

    Zins 26 september 2014 een abb. Bij HN. Het ging vlekkeloos over van Telfort over op HN. Geweldig! Heb nu de eerste factuur in kunnen kijken van september. Alle acties gehad van contact formulier tot........ Het enige is dat wanneer je de app.hebt ,kunje zien wat je nog aan tegoed hebt. Maar waar dat aan opgegaan is ?? Jammer van HN. Wanneer het zo blijf en er geen verbetering komt in de facturatie ga ik er bij weg. Heb een jaar overeenkomst dus dan zeg ik HN gedag!

    • Ht voordeel is bij HN dat je eenheden hebt en dat je tegoed 3 maanden blijft. Dit tegen een vriendelijke prijs.
    • Facturatie van verbruik MOET echt verbeteren. Het afhandelen van klachten vie klachten formulier is voor verbetering vatbaar.

    Reacties

    hollandsnieuwe 22-12-2014 - 09:09
    Dag Pieter,

    Goed dat u uw ervaring hier heeft gedeeld. Helaas zijn wij niet actief op deze website, al gaan we vanzelfsprekend wel graag voor u aan de slag.

    Onze virtuele collega Anouk biedt het antwoord op de meestgestelde vragen, kijk hiervoor op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    U kunt uw specifieke vraag stellen aan hollandsnieuwe op Facebook en Twitter, of via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    2
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 2
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 7
    B. Boer 20-12-2014 - 09:08

    Na prive abonnement overgestapt op zakelijk abonnement met telefoon behoud. Nieuwe sim ontvangen en alles leek goed te gaan. Echter kan ik mijn beltegoed niet inzien en weet dus niet hoeveel belminuten resteren of verbruikt heb. Dat vindt ik erg vervelend. Probleem aangekaart via een ‘ contactformulier’, pas na een week gebeld door Hollandse nieuwe maar ze konden probleem niet oplossen. Ik opnieuw gebeld worden maar dat is nog steeds niet gebeurd. Een nieuw ‘contactformulier’ invullen gaat ook niet want die hebben ze van de site gehaald. Allicht om zo te voorkomen dat ze nog meer klachten krijgen. Ik ben eigenlijk nu al klaar met deze club. Ik raad dan ook niemand aan om hier een abonnement af te sluiten en al helemaal zakelijk niet. Wat ik ga doen? Ik geef ze nog een paar dagen. Dan draag ik zorg dat ze geen enkele betaling meer van mij binnen krijgen en sluit ik ondertussen bij een andere provider een goed telefoonabonnement af (contract van Hollandse Nieuwe ontbinden met behulp van mijn advocaat). Deze zal dan wel wat duurder zijn maar ik zal daarbij vooral letten op service! Een goede service mag je toch minimaal verwachten als je problemen hebt met je provider?

    Als ik al die klachten lees dan blijf ik verbaasd dat dit in dit land mogelijk is en blijft. Telefoonproviders hebben blijkbaar nog steeds zelf de macht in handen en kunnen over de ruggen van goed betalende klanten hun zakken vullen. Schande!

    Wat ik er verder aan ga doen? Tja, eens kijken of ze bij Tros Radar of de consumentenbond hier iets mee kunnen. Ik roep overigens iedereen op om dat te doen. Negatieve reclame vinden dit soort ‘semi professionals’ erg vervelend. Dus vooral doen!

    • prijsstelling
    • Slechte service en die uit zich in;
    • 1. slechte bereikbaarheid (doet met bewust omdat men weet dat men geen zuiver product levert)
    • 2. Trage verwerking klachten via ‘ contactformulier’ van Hollandse Nieuwe.
    • 3. hollandse nieuwe verwijdert gewoon ‘ contactformulier' van haar website

    Reacties

    hollandsnieuwe 22-12-2014 - 09:03
    Beste klant,

    Ik begrijp dat het vervelend is als u uw resterend aantal belminuten niet kunt inzien. Wij kijken graag het één en ander voor u na.

    U kunt uw vraag stellen via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag en daarnaast zijn wij te bereiken via Facebook en Twitter.

    Voor antwoord op de meestgestelde vragen kunt u Anouk raadplegen op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    4
    Prijsstelling: 9
    Bestelproces: 7
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 8
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Rob van vliet 18-12-2014 - 04:19

    Kon de eerste dagen niet internetten. De helpdesk is niet te bereiken en pas na veel proberen ben ik naar een vodaphonewinkel gegaan die me keurig hebben geholpen. In de eerste weken bleekmal dat ik de verkeerde keuze had gemaakr om voor een paar euro goedkoper over te stappen naar deze provider. De bereikbaarheid is onder de maat. Ik krijg veel opmerkingen dat ik mijn telefoon aan moet zetten, terwijl hij gewoon aan staat! Zelfs mijn voicemail is niet te bereiken. Ik heb nu door dat ze via hun facebook account wel reageren op dit probleem. Dat is fijn, maar een goede dekking zou prettiger zijn.

    Reacties

    hollandsnieuwe 22-12-2014 - 08:59
    Beste klant,

    Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet optimaal is; wij helpen u graag met betrekking tot uw bereikbaarheid.

    Heeft u een specifieke vraag en/of situatie, stelt u deze dan via www.hollandsnieuwe.nl/stel_je_vraag, Facebook of Twitter.

    Voor het antwoord op de meestgestelde vragen kunt u terecht bij onze virtuele collega Anouk via www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice


    Met vriendelijke groet,
    hollandsnieuwe
    Rob van Vliet 23-12-2014 - 14:05
    Ik krijg van HN het advies om een netwerkupdate uit te voeren. Ik gebruik al 20 jaar een GSM, een netwerkupdate uitvoeren om het bereik te verbeteren is onzin. Ik heb geen tijd om telkens van het kastje naar muur te worden gestuurd. Ik was gisteren op reis in Nederland. Mijn kantoor belt nu mijn reisgenoten om mij te bereiken. Dit gaat niet langer zo!
    1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Bestelproces: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: 1
    Willem Schuitemaker 17-12-2014 - 13:12

    Net contact gehad met Hollands Nieuwe omdat m'n telefoon vanaf het begin al niet naar behoren werkt. Wat blijkt, ze kunnen niks regelen via de helpdesk, mails beantwoorden ze niet want ze lopen gewoon 5! dagen achter met mail!! En dat voor een klantbedrijf!!!! Een tip: WORDT DAAR GEEN KLANT!!!! ‪

    Reacties

    hollandsnieuwe 17-12-2014 - 14:11
    Beste Willem Schuitemaker,

    Ik begrijp dat het vervelend is dat uw toestel niet naar behoren werkt. Wij kijken graag het één en ander voor u na.

    Helaas kan het inderdaad een aantal dagen voor uw e-mail beantwoord is. Wij helpen u graag verder op Facebook of Twitter.

    Voor antwoord op de meestgestelde vragen kunt u Anouk raadplegen op www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice.

    Met vriendelijke groet,

    hollandsnieuwe
    1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Willem Schuitemaker 17-12-2014 - 13:12

    Net contact gehad met Hollands Nieuwe omdat m'n telefoon vanaf het begin al niet naar behoren werkt. Wat blijkt, ze kunnen niks regelen via de helpdesk, mails beantwoorden ze niet want ze lopen gewoon 5! dagen achter met mail!! En dat voor een klantbedrijf!!!! Een tip: WORDT DAAR GEEN KLANT!!!! ‪

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie