Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

25% van 4 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    Fenne 30-12-2013 - 15:39

    Kun je de klantenservices bellen?

    Opmerking van de redactie 9-1-2014 - 09:31
    Er is wel een telefonische klantenservice beschikbaar. De dienstverlening van Hollandsnieuwe is echter gericht op self-service via hun website. Op het moment dat u daar geen antwoord kunt vinden, krijgt u de optie om op een andere manier in contact te komen en ziet u ook een telefoonnummer.
    Ik_mobile 29-12-2013 - 00:44

    Dag allemaal,

    Heb nu bijna 5jaar een sim only Flex bij tmobile 300min 100sms 10,90 PM. Vanaf 2014 word het 14,50 per maand dus dacht ik tijd voor een nieuwe abbo met een mobieltje.

    Bij het zoeken van een nieuw abbo kwam ik terecht bij Hollandsnieuwe vanwegen de prijzen,dus ben ik gaan googlen "ervaring met hollands nieuwe".
    O my god!! Lang leven google!! Hollandsnieuwe voor mij ben je de oude.Ik denk dat ik toch maar even verder zoek.

    sterkte aan degene die nog bezig zijn met het oplossen van hun problemen.

    mvg
    op_zoek

    Herma 27-12-2013 - 19:40

    "En als je nu niet zit op Facebook of Twitter, wat dan? Zorg nu gewoon voor een normaal mailadres, zodat jullie iedereen tevreden houden. "

    Helemaal met je eens!!!

    Herma 27-12-2013 - 19:38

    "Goedemiddag! Bedankt voor alle reacties. Op veel van jullie vragen is het antwoord vinden op onze websit (www.hollandsnieuwe.nl/klantenservice). Staat je antwoord er niet bij, dan willen we je graag helpen via social media. Stuur ons een prive bericht via Facebook of een DM via Twitter, wij helpen je graag verder. Wij kunnen je vraag voor je uitzoeken en hopen zsm een oplossing te kunnen bieden. Een fijne dag en vast een fijn weekend gewenst! Groeten, hollandsnieuwe "

    Ik krijg geen contact met Hollandsnieuwe. Ik kan niet bellen en niet internetten in het buitenland. De uitleg die staat bij de online klantenservice werkt niet bij mijn toestel (het genoemde icoontje staat niet in het menu en ook bij instellingen gaat de uitleg niet op). Eerder kon je nog via de telefoon contact krijgen met een medewerker van Hollandsnieuwe. Die dame zei me dat ze info zou mailen en dat ik dat in het buitenland moest testen. Helaas is die mail niet gekomen en kan ik nu geen contact meer opnemen met Hollandsnieuwe via mail of telefoon.Vragen via Twitter of Facebook kan ik niet. Ik baal hier enorm van en hoop op een spoedige reactie van Hollandsnieuwe.
    Groet Herma

    Anita 26-12-2013 - 13:32

    En als je nu niet zit op Facebook of Twitter, wat dan? Zorg nu gewoon voor een normaal mailadres, zodat jullie iedereen tevreden houden.

    pim 24-12-2013 - 12:00

    " hallo lieve mensen ik ben 62 jaar en niet zo.n internet mens,nu probeer ik al weken het telefoon nr van hollandse nieuwe te vinden maar lukt me niet weet iemand het normale nummer van hun en niet die dure 0900 alvast erg bedankt en fijne feestdagen "

    Als je niet wilt betalen voor HN klantenservice moet je mailen via de homepage.
    Ga je naar de dealer (Belcompany) maar die komen eigenlijk bij dezelfde helpdesk)
    Dus mailen via de site, en een kopie houden, als je gelij hebt wordt je gebeld, maar laat ze maar mailen, dan heb je iets op schrift.
    Moet je een nieuwe sim, laat hem dan opsturen, want via de winkel worden er (heel reeel,maar toch € 15,-) kosten in rekening gebracht.


    Bereik staat gelijk aan vodafone prepaid)
    Maar betalen voor "service" moet je bijna altijd, of in een duur abo, of 0900 nr.
    Als je via de site doet, maak een print screen, want als je gelijk hebt wordt je gebeld door iemand die je probeert af te bluffen, dus laat ze maar mailen
    Heb nu zelf problemen op meerdere nummers, en ben er nu klaar mee. of ze helpen mij, of ik zeg alles op.
    Het wachten is op het opheffen van de internationale roaming in europa, dan kunnen we over naar bijv. de Duitse markt, die hebben wél bereik, en ff andere bedragen.
    Ze prijzen zich hier gewoon uit de markt.
    Bereik in het westen zal best ok zijn, maar bij evenementen, en hier in het oosten bij de grensstreek is het bagger, veel blinde spots, bij alle providers.

    Raymond 24-12-2013 - 09:23

    Ik begrijp al die klachten niet, ik en mijn vriendin hebben al twee jaar een abonement van HNen ik moet zeggen dat ik heeeel erg tevreden bent.Goed bereik en internet is heel snel zelf in het buitenland doet alles het perfect.Mooi dat je een bundel heb waar je nooit overheen kan komen, en dat je het 3 maanden mag meenemen, internet op dan koop je een bundel erbij.Ik heb hiervoor bij t-mobile gezetten als je het over oplichters heb zit je bij t-mobile goed, de ene hoge rekeningen naar de andere waar je echt niks van snapt, geloof me....Bij mij is alles vlekkeloos goed gegaan met nummerbehoud en overstappen.Maar goed laat je niet gek maken door negatieve berichten, mensen hebben altijd wat te zeiken.1 ding ben ik wel mee eens dat ze moeilijk te bereiken zijn.Nee ik werk niet bij HN maar ben gewoon een tevreden klant.

    Peter L. 24-12-2013 - 01:25

    Zit vanaf januari 2013 bij HollandsNieuwe. Afgesloten bij studentmobiel..Alles werkt prima, bereik is goed, internet werkt goed, thuis gebruik ik wifi.Sms gebruik ik heel zelden maar dat werkt dus ook gewoon. Nooit problemen gehad, daarom dus ook nooit gebeld met klantenservice. In het begin wel zelf handmatig internet ingesteld op mijn telefoon, was even zoeken op internet, maar toch snel voor elkaar.Nog nooit over mijn bundel heengegaan, elke maand dus lage kosten en geen verrassingen. Ik ben dus wel tevreden over HN. (klanten)service is misschien niet optimaal, naar de reacties te zien, maar bij anderen (kpn, tmobile) betaal je de hoofdprijs, bijna twee keer zoveel per maand. Zolang bij mij alles werkt heb ik geen klachten.

    jose 23-12-2013 - 00:16

    hallo lieve mensen ik ben 62 jaar en niet zo.n internet mens,nu probeer ik al weken het telefoon nr van hollandse nieuwe te vinden maar lukt me niet weet iemand het normale nummer van hun en niet die dure 0900 alvast erg bedankt en fijne feestdagen

    Opmerking van de redactie 9-1-2014 - 09:22
    Rectificatie- In tegenstelling tot onze eerdere reactie, er is wel een telefonische klantenservice beschikbaar. De dienstverlening van Hollandsnieuwe is echter gericht op self-service via hun website. Op het moment dat u daar geen antwoord kunt vinden, krijgt u de optie om op een andere manier in contact te komen en ziet u ook een telefoonnummer.
    lucida 15-12-2013 - 10:19

    Ik ben zeer te spreken over Hollands nieuwe. Ik heb er zelfs mijn T-Mobile abonnement er voortijdig voor opgezegd. (ik had beter kunnen wachten, want daardoor heb ik het nog voordeliger tarief van HN misgelopen)Nummerbehoud ging prima. Goede verbinding, beter dan T-Mobile. Eerlijke voorwaarden, zoals het drie maanden behoud van het beltegoed. Tarieven buiten het abonnement idem als binnen. etc. Staat allemaal op de site en het werkt ook echt zo. Dit is zoals een eerlijk abonnement volgens mij zou moeten zijn.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie