Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    Frans 28-12-2012 - 07:56

    " Ik ben echt tevreden! En heb vooralsnog geen problemen gehad. Heb abonnement weer met 2 jaar verlengd. Goede prijs kwalitiet verhouding. "

    Kan je ook bel/internet-limiet instellen? zoals bij prepaid? toepassing: abonnement voor kind

    Frans 28-12-2012 - 07:47

    " Had al naar volle tevredenheid Sim Only via Hollands Nieuwe. Nu ook een mobiel daar besteld. Donderdagavond om 22 uur via de website besteld. Kon kiezen wanneer ik hem afgeleverd wilde hebben. Zaterdag dan maar en dan tussen 12 en 17 uur. Een dag van tevoren zou ik nog een nauwkeurigere planning krijgen. Vrijdagavond inderdaad een mailtje dat de mobiel tussen 12.19 en 15.19 uur gebracht zou worden. Zaterdag om 12 uur een telefoontje van de Online Pakketdienst dat hij er met ongeveer 20 minuutjes zou zijn. En inderdaad 12.20 uur stond hij voor de deur. Perfect!!!! Wat service van Hollands Nieuwe in het algemeen betreft ben ik alleen maar tevreden. Ik ben destijds overgestapt omdat Hollands Nieuwe voor mij het allervoordeligste uitviel en dat is nog steeds zo. Tevreden klant dus! "

    Hoe is de toegang (bereikbaarheid) van mijn HN?
    Zijn de instellingen en bel/sms/internet-verbruikgegevens actueel?
    Heb je inmiddels ervaring met bellen/sms ontvangen in buitenland?
    Alvast bedankt

    Ugyjhgjhj 24-12-2012 - 19:55

    Weet een van jullie wat voer mb/s hollandsnieuwe heeft ?

    Myra 22-12-2012 - 13:21

    Had al naar volle tevredenheid Sim Only via Hollands Nieuwe. Nu ook een mobiel daar besteld. Donderdagavond om 22 uur via de website besteld. Kon kiezen wanneer ik hem afgeleverd wilde hebben. Zaterdag dan maar en dan tussen 12 en 17 uur. Een dag van tevoren zou ik nog een nauwkeurigere planning krijgen. Vrijdagavond inderdaad een mailtje dat de mobiel tussen 12.19 en 15.19 uur gebracht zou worden. Zaterdag om 12 uur een telefoontje van de Online Pakketdienst dat hij er met ongeveer 20 minuutjes zou zijn. En inderdaad 12.20 uur stond hij voor de deur. Perfect!!!! Wat service van Hollands Nieuwe in het algemeen betreft ben ik alleen maar tevreden. Ik ben destijds overgestapt omdat Hollands Nieuwe voor mij het allervoordeligste uitviel en dat is nog steeds zo. Tevreden klant dus!

    Dennis 21-12-2012 - 16:59

    Gaan er bij 275 min/sms + 500 mb bundel eerst mb`s af van de 275min/sms? en dan pas van de 500mb bundel??

    henrie 17-12-2012 - 21:55

    Na wikken en wegen forums en reviews vergeleken overgegaan van Vodafone naar Hollands nieuwe.
    Waarom hollandse nieuwe. Veel aanbod voor een lage prijs
    vrijdags bestelling geplaatst. Zaterdag telefoon ontvangen.
    Internet wekte niet. s`Maandags gebeld.Ca. 10 minuten moeten wachten voor ik doorverbonden werd. Vervolgens geholpen door een vakkundig medewerkster die me duidelijk uitlegde hoe te handelen.Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Hollands Nieuwe🙂

    Sarah 17-12-2012 - 20:53

    Hallo,Ik wilde vragen of je kunt pingen met een sim-only abbonoment van hollandsnieuwe? heeft iemand heir ervaring mee? of een antwoord hierop?

    Pepijn 17-12-2012 - 10:28

    Hollands Nieuwe schrijft vaak te veel af. Let dus erg goed op de rekeningafschriften. Zowel bij mij als bij mijn vrouw is het al een paar keer verkeerd gegaan. Dus check goed je factuur en check goed je bankrekening.

    Daarnaast hadden ze op het begin twee abonnementen op mijn naam gezet. En ze wilden er niet eentje sluiten. Ik had nooit getekend voor een tweede contract, nooit telefoon ontvangen, etc. Uiteindelijk na veel maisl gebeld en lang moeten zeuren totdat iemand zag dat HN het verkeerd had gedaan.

    Oja, bereik is redelijk belabberd.

    Al met al. Goedkoop, maar niet goed,

    mb 16-12-2012 - 18:33

    zie 26-11 was mijn probleem nog niet opgelost,en tot heden nog niet.ik ga er mee stoppen,beloven telkens te mailen binnen 2 dagen en je hoort gewoon niks.

    Doortje 16-12-2012 - 17:40

    Hetzelfde probleem; geen bereik, geen antwoord, ook nog een kapotte telefoon.Waardeloos, had ik het maar nooit gedaan. Hoelang bestaat Hollandse Nieuwe, ik zie hier nl een positieve reactie over HN van iemand die "weer een tweejarig abonnement afsluit". Ze bestaan toch nog geen twee jaar?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie