Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Black Friday deals
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over hollandsnieuwe

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hollandsnieuwe geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hollandsnieuwe. Is hollandsnieuwe je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hollandsnieuwe zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 1 klanten beveelt hollandsnieuwe aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over hollandsnieuwe

    Sjaak 29-12-2011 - 22:15

    Na een paar jaren T-Mobile 20 euro abonnement, nu naar 7,50 Hollands Nieuwe gegaan, perfect, ook nummerbehoud.
    Bel en SMS niet al te veel, maar hoef echt nooit meer bij te betalen, was bij T-Mobile wel het geval.

    J.m. Retel 26-12-2011 - 13:27

    Op 17 november 2011 mijn telefoon ontvangen van Hollandsnieuwe. Na een weekend ploeteren had ik contact met de server, maar een paar uur later was het over met de pret. Toen ik dinsdag 22 november nog geen contact had heb ik het toestel aangetekend teruggestuurd. Abonnement wordt natuurlijk gewoon afgeschreven. Vandaag, 26 december zit ik nog steeds zonder werkend toestel. Veel nikszeggende telefoontjes en mmailtjes verder dus. Inmiddels wel voor de tweede keer 19 euro afgeschreven!!!! Ga nu maar eens met Radar en Kassa bellen. De consumentenbond weet het al. Daarna mijn rechtsbijstand inschakelen. Goede raad: ga NIET naar deze provider!!!!!!

    Michel 20-12-2011 - 23:13

    Gezien ik slechte ervaringen heb met de klantenservice van Hollandsnieuwe, ze reageren niet op E-mails of bellen je pas na een week op, nadat je via hun website om een terug bel verzoek hebt gevraagd.Het vertrouwen in Hollandsnieuwe is bij mij helemaal weg, en stap met nummerbehoud over naar KPN, alwaar je wel gewoon zelf de klantenservice kunt bellen wanneer je dat wilt, en daar ook goed en netjes wordt geholpen.Het kost mij wel een kleine afkoop bij Hollandsnieuwe, maar dat heb ik er ook zeker voor over, want ik blijf niet langer dan nodig bij deze club wat onder Vodafone valt.Daarnaast herken ik ook de storingen die hieronder door andere wordt aangegeven, al ben ik gelukkig wel altijd bereikbaar voor andere die mij bellen.Hollandsnieuwe kan dan heel goedkoop zijn met hun sim only, maar op service gebied moeten ze nog heel veel veranderen, doen ze dat niet dan zullen steeds meer mensen gaan overstappen (net zoals ik) naar een andere provider.Op moment van schrijven, raad ik een ieder af om met Hollandsnieuwe in zee te gaan.

    van Egdom 20-12-2011 - 11:50

    Ik had op aanraden van mijn stiefmoeder en vader Hollands Nieuwe aangeschaft. Zij hadden er goede ervaringen mee dus ik durfde het wel aan.
    Ik raad iedereen Hollands Nieuwe aan als u rust aan uw hoofd wilt. De helft van de telefoontjes die ik binnen zou moeten krijgen, krijg ik niet. Ik krijg achteraf van mensen te horen dat ze gelijk te horen kregen dat ik niet bereikbaar was toen zij mij belde met geen mogelijkheid om een voicemail in te spreken of iets. Ik krijg geen sms of notitie dat ik een gesprek gemist heb. Lekker rustig dus

    Ik heb nu 2 maal mijn klacht verzonden.
    Vorige week was het zelfs zo erg dat mijn vader, mijn stiefmoeder een hele dag zo goed als niet bereikbaar waren.Op de eerste klacht kreeg ik een standaardmail terug, dat ik maar dit en dat moest doen (omdat het waarschijnlijk wel aan mijn simkaart/instellingen zou liggen. Ik weiger dit en dat te doen. Het probleem ligt bij Hollands Nieuwe. Als het aan mijn toestel zou liggen dan waren mijn stiefmoeder en vader toch wel bereikbaar lijkt mij zo. We hebben alledrie een andere telefoon, zijn vaak alledrie op een andere locatie. Mijn oordeel is het is de fout van Hollands nieuwe is.
    De tweede maal kreeg ik weer diezelfde mail terug, fijn als je serieus word genomen en een mail terug krijgt van iemand die niet eens zelf een mail kan typen maar gewoon een standaardtekst invoegd.
    Ik ben benieuwd wat de volgende reactie is, anders gaat er een dikke klacht naar Hollands Nieuwe en het overkoepelend orgaan.

    Dit kost mij handenvol met geld. Ik moet iedereen terugbellen met de vraag of zij mij gebeld hebben.

    Ik zeg: goede handel Hollands Nieuwe!!

    FJ 16-12-2011 - 12:29

    Ik kan sinds 13 december jl niet meer mobiel bellen of gebeld worden. Heb van alles geprobeerd: SIM kaart in andere telefoons. Instellingen van telefoons nog eens nagelopen, op internet gezocht naar mogelijke oplossingen. Niets heeft geholpen. Heb meerdere emails naar de klantenservice van Hollands Nieuwe gestuurd via hun website. Krijg steeds standaard de volgende email: Dankjewel voor je e-mail.Wij gaan direct aan de slag met je vraag. We proberen je binnen 1 werkdag antwoord te geven. Met vriendelijke groeten,hollandsnieuweIk heb geen vaste telefoonlijn alleen een mobiele telefoon. Ik kan dus al drie dagen niets. Ik heb o.a.op de TROS Radar site gelezen dat er meer mensen zijn met deze klachten. De enige manier waarop je contact met Hollands Nieuwe kunt zoeken over een klacht/ melding van storing is via de email. En vervolgens krijg je het bovenstaande standaardantwoord. Ook al stuur je 5 emails per dag en meld ik dat ze via de email contact met mij op moeten nemen omdat ik telefonisch niet bereikbaar ben. Ik heb een 2 jarig abonnement dus waarschijnlijk denkt men bij Hollands Nieuwe: de buit is binnen, gewoon geen aandacht aan deze klant besteden, want ze zit er toch 2 jaar aan vast. Om te kunnen bellen en gebeld worden heb ik gisteren noodgedwongen een nieuwe SIM kaart en abonnement besteld bij Simyo, omdat ik uit het verleden weet dat je daar wel serieus genomen wordt en je per maand op kunt zeggen. Helaas moet ik nu nog wel even tijd investeren om iedereen mijn nieuwe telefoonnummer door te geven. Al met al blijkt maar weer dat goedkoop duurkoop is. Beslist een afrader deze Hollandse Nieuwe.

    Jan 15-12-2011 - 13:01

    Gezien de hoge prijzen en slechte voorwaarden acht ik het hollandsnieuwe-prepaid product bij voorbaat kansloos.
    Eenieder die ook maar over een greintje verstand beschikt zal zich er van distantieeren.
    Het simonly-abo is wel goed, maar de voorwaarden van prepaid: WAARDELOOS.......

    R EN M 15-12-2011 - 11:17

    Tot op heden waren de ervaringen met Hollands Nieuwe prima. Nu echter laten ze het flink afweten. Sinds dinsdagmiddag kunnen zowel mijn vrouw als ik niet meer bellen met onze mobiels. Elk nummer geeft de melding "nummer niet in gebruik".
    We kunnen wel gebeld worden en sms sturen.
    Doordat de klantenservice NIET telefonisch bereikbaar is en zij op onze email-berichten tot op heden (nu al 2 dagen) niet reageren is duidelijk sprake van een wanprestatie en begrijp ik alle klachten over hun klantenservice.
    Omdat we voor ons werk veel mobiel moeten bellen gaan we dringend op zoek naar een ander provider die wel in staat is met hun klanten te communiceren.

    Ger 11-12-2011 - 12:04

    Sinds (in ieder geval) afgelopen vrijdag (9 dec 2011) zijn de tarieven van hollandsnieuwe niet meer op de site van Bellen.com te vinden. Enig idee wat de reden is?

    Opmerking van de redactie 8-1-2020 - 08:27
    De tarieven van de sim only abonnementen vindt u zowel in de vergelijking als op de overzichtspagina. U bedoelt misschien de prepaidtarieven? Deze worden zeer binnenkort ingevoerd.
    eduard 11-12-2011 - 09:44

    Hollands nieuwe werkt bij mij prima!Door alle negative berichten twijfelde ik wel even maar gelukkig geen spijt.
    Had hiervoor kpn,aangezien ik aan de grens met belgie woon had ik vaak geen bereik maar bereik van hn is beter dan kpn en ook zijn de kosten een stuk lager.
    Verder had ik even geen netwerk in het buitenland maar via de klantenservice was dit snel opgelost.
    Moet er wel bij zeggen dat ik geen internet gebruik op mijn telefoon,maar bellen en sms gaat prima.

    Ger 4-12-2011 - 22:16

    De snelheid van het mobiel internet zal niet hoog zijn, want die is zeer lastig te vinden op hun website, maar ik kom `m bij belle.com ook (nog?) niet tegen.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie