Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2021

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  J.van der Meer 23-8-2021 - 19:51

  Vanmorgen 6 euro overgemaakt voor bundel AH Mobiel Slim Only. Overzicht meldt dat ik nu geen gebruik maak van een bundel terwijl het bedrag wel is afgeschreven.

  • Ik kon geen link naar klantenservice AH Mobiel vinden.
  1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Dirk Beek 7-3-2021 - 09:17

  AH Mobiel sim en startpakket opwaardering gekocht. Voor een Payserver eweka. Op verzoek van een medewerker moest ik eerst opwaarderen voor ik hier gebruik van kon maken. Dit was niet het geval en misleiding. Een andere medewerker gesproken dat ik mijn geld terug wil. Deze weigerde die. Mevrouw W van klantenservice van AH.
  Ik wil gewoon mijn geld terug dit ik misleiding en oplichting.

  • AH service bar slecht en klantenservice zijn hun naam niet waardig. Een bedrijf zoals AH moet zich schamen met miljarden opzet per jaar en dan nog mensen bestelen. klantenservice heel slecht niet meedenkend. Werken met puinhoop bij opnemen van de telefoon viel alles om van tafel schijnbaar te vol met troep liggen. Kon eerst 2 minuten wachten tot ze klaar was.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.