Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

    2
    Online dienstverlening: 6
    Klantenservice: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 5
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Jitse 1-12-2017 - 08:06

    Mijn prepaid tegoed van AH (van KPN)is vaak op onverklaarbare reden verdwenen als sneeuw voor de zon, zonder dat ik de mobiele data heb aanstaan. Zeer irritant, ik ik maak mij daar zeer boos om en denk dat ik een andere provider neem

    9
    Bereik/dekking: 10
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bestelproces: 10
    Klantenservice: 10
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 6
    Ik raad AH Mobiel aan
    Angela van Nielen-Janus 25-11-2017 - 10:06

    Ik heb tijdelijk een AH prepaid kaart genomen, omdat ik niet altijd in Nederland was en dan pieken in mijn belgedrag had. Ik heb nu al meer dan 6 jaar een AH prepaid kaart en vind het handig dat ik zowel in de supermarkt als via internet snel kan opwaarderen.
    Het enige ongemakkelijke aan prepaid is dat wel goed moet opletten wanneer je tegoed verloopt. Zeker als je de telefoon helemaal niet aan hebt staan, kan je iets missen (de notificaties gaan via SMS). Het zou prettiger zijn als je de prepaid tegoed info ook via email krijgt.

    • Je kunt zelf kiezen wat je wanneer uitgeeft.
    • Goede opwaardeer mogelijkheden.
    • * Notificaties over het beltegoed zouden ook via email moeten worden gestuurd, zodat je niets mist als je telefoon uitstaat (en dan kan je nummer vervallen; wel pas na een lange tijd).
    • * De bonus beltegoeden zijn verwarrend. Die vervallen na een maand en dan krijg je daarover bericht. Als je zeniet goed leest, lijkt het net of je gewone beltegoed dan op is.
    3
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 5
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 5
    Bereik/dekking: 5
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Barbara Somers 1-10-2017 - 13:52

    Het is nu al de tweede keer dat twee maal het bedrag van het door mij bestelde tegoed wordt afgeschreven. Dat extra tegoed staat ook op de simkaart maar daar heb ik niks aan omdat het veels te veel is voor mijn gebruik binnen 30 dagen. De eerste keer heb ik daar de klantenservice over gebeld en werd daar bijzonder onbeschoft te woord gestaan. Eigen schuld zeiden ze. Heb daar een klacht over ingediend en daarop heb ik nooit antwoord gekregen. Nu ontdekte ik dat het van de week nog een keer is gebeurd. Is er iets aan de hand met de afdeling bestellen van de app?

    4
    Bereik/dekking: 3
    Facturering: n.v.t.
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: 7
    Online dienstverlening: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    P.C.J. van den Hout 14-8-2017 - 10:02

    Zit nu in oostenrijk, heb 3 telefoons bij met ah prepaid maar kunnen niet naar elkaar bellen, hoe kan ik dit oplossen. Als ik ben wandelen kan ik niet naar mijn vrouw bellen en andersom ook niet. Ik kan wel gewoon naar nederland bellen, voorheen nooit last van gehad.

    • Ik wil graag onderling willen bellen in het buitenland
    2
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 8
    Prijsstelling: 1
    Alex van den Berg 10-7-2017 - 13:33

    Mijn dochter van 11 jaar heeft sinds kort een iPhone 6S en we hebben voor haar een Sim-kaart van de AH aangeschaft met een beltegoed van 20 euro (10 euro betaald + 10 euro bonus).
    Nu is al 2 keer haar hele beltegoed van 20 euro in een keer afgeschreven. De eerste keer gebeurde in mei. Omdat we onze dochter op het hart hadden gedrukt om goed te letten dat ze altijd Wifi had als ze iets deed op haar mobiel waren zowel zij als wij zeer verbaasd dat haar tegoed op was.
    Nadat ik contact had gezocht met de klantenservice van AH mobiel bleek dat haar hele tegoed 's nachts was afgeschreven op het moment dat er geen Wifi was.
    Nu heeft ze 2 weken geleden haar beltegoed opgewaardeerd van het geld dat ze voor haar verjaardag had gekregen. Er stond toen dus weer 20 euro op haar mobiel. Dat is inmiddels alweer opgebruikt tot een bedrag van 0,02 euro.
    Ik heb hierover wederom contact gezocht met de klantenservice van AH mobiel en zij vertelden mij dat op 1 juli jl. om 00:16 uur het bedrag is afgeschreven. Let wel: haar mobiel lag op dat moment in de huiskamer, niet ver verwijderd van de experia box.

    Ik som hieronder een aantal punten op wat ik heel vreemd vind aan dit verhaal.
    - Om 20 euro beltegoed te verbruiken moet mijn dochter 3 GB aan data hebben verbruikt.
    - Ze gebruikt eigenlijk alleen maar WhatsApp en Snapchat.
    - Mijn dochter ligt elke dag vóór 20:00 uur op bed (ze is altijd erg vermoeid vanwege het feit dat ze hyperallergeen is). Op het tijdstip heeft mijn dochter dus niets gedaan op haar mobiel.
    - De mobiel lag in de kamer. Om 3 GB aan data te verbruiken, heb ik begrepen dat dat gelijk staat aan het streamen van 3 uur films. Nodeloos te zeggen dat dat niet is gebeurd.
    - Zowel mijn vrouw als ik werken heel erg veel thuis, 's ochtends, 's middags, 's avonds en ook vaak nog in de nachtelijke uren. Wij hebben in de afgelopen maanden geen verstoring gehad van het Wifi-signaal.
    - Dit is bevestigd door de KPN (waarmee ik contact heb gezocht). Zij doen dagelijks rond 3:15 uur een ping om te checken of het signaal nog in dus lucht is. Dat is, sinds 20 juni jl. altijd het geval geweest.
    - Even een rekensommetje. Haar beltegoed is om 00:16 op zaterdag 1 juli afgeschreven. Wanneer we uitgaan van 3 uur streaming video (puur als voorbeeld), betekent dit dat, wanneer er 3 uur daarvoor geen Wifi signaal is geweest, er rond 21:00 tot 00:00 uur een storing moet zijn geweest. Dat is niet het geval geweest, want ik heb die tijd nog gewerkt (kan ik zien aan mijn mail-historie). Wanneer het 't tijdstip was waarop het verbruik was begonnen, dan zou het verbruik tot in ieder geval 3:16 hebben moeten duren. De KPN heeft vastgesteld dat er om 03:15 nog wel degelijk een internet-verbinding was.
    - Ik weet niet welke updates er 's nachts worden gedaan van apps op de iPhone, maar ik heb nog nooit gehoord dat er in een nacht 3 GB aan updates is verbruikt. Let wel: Mijn dochter heeft +/- 20 apps op haar mobiel staan.

    Ik heb bij de AH-mobiel klantenservice navraag gedaan welke apps er zijn bijgewerkt of waar het verbruik vandaan komt. Hierover konden ze geen antwoord geven.

    Resumerend vind ik het vreemd dat uitgerekend op het moment dat er geen Wifi-signaal zou zijn geweest, AH apps gaat bijwerken. Daarnaast is het vreemd dat er dan direct 20 euro aan beltegoed wordt verbruikt (wat neerkomt op 3 GB aan data). Ten slotte vind ik het discutabel dat er geen wifi signaal zou zijn geweest, omdat we op andere mobiele devices rond dat tijdstip wél gewoon signaal hebben gehad.

    Het is een heel verhaal geworden, maar ik heb hier echt het gevoel alsof er hier iets niet helemaal in de haak is. Graag hoor ik of mensen soortgelijke ervaringen hebben.

    • Zie bovenstaande motivatie

    Reacties

    Peter Heijkamp 21-9-2017 - 11:58
    Hallo Alex, je verhaal past op mijn situatie. Het beltegoed van mijn dochter Emma is ook binnen no time op, zonder dat daar een aanleiding voor te vinden is; ze belt/sms weinig en is op school en thuis binnen wifi bereik. Waarschijnlijk zit daartussen het probleem als de telefoon ingesteld is op ALTIJD datagebruik. Dit gaven ze vanuit AH mobiel aan met het advies om de onderstaande instellingen UIT te schakelen:
    -> Mobiel data
    -> Roaming data
    Het zijn mogelijk niet de juiste omschrijvingen (afhankelijk per merk toestel?), maar deze zijn makkelijk te vinden volgens mij. Ik ga vanmiddag kijken of het werkt. Mvgr, Peter Heijkamp
    5
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 2
    Facturering: n.v.t.
    Online dienstverlening: 3
    Bereik/dekking: 7
    Prijsstelling: 6
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Mandy 4-7-2017 - 18:44

    Beltegoed verdwijnt als sneeuw voor de zon

    • Bereik is goed
    1
    Bestelproces: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Albert anoniem 15-3-2017 - 19:59

    NOOIT DOEN !
    Ik heb dit contant aangeschaft, en direct na activeren en mn 1e test sms wordt er 2,- onterecht afgeschreven door AH to go van mijn bankrekening. Hoe komen ze aan mn rekening nr en wat is dit smerige diefstal !

    3
    Klantenservice: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 6
    Prijsstelling: 2
    Facturering: 4
    Online dienstverlening: 2
    Bestelproces: 2
    Daniël van Dijk 22-2-2017 - 12:15

    Albert Heijn mobiel (Slim Only) is simpelweg crap. Als ik geen beltegoed heb ontstaat er een probleem met de verbinding en kan ik niet alleen niet bellen, maar ook niet gebeld worden. Je kunt alleen opwaarderen met de app (waarvan het logisch zou zijn als die gewoon zou werken als je geen saldo hebt, wat niet het geval is. Je moet dan dus WiFi hebben om op te waarderen). In die app staat een lange waslijst met bundels, combideals, voordeel aanbiedingen, budget opties, "nieuwe" aanbevelingen; kortom, een bizarre en wanstaltige hoeveelheid mogelijkheden waar je zonder ingenieursdiploma gedoemd bent om huilend van in een donker hoekje te kruipen. Aangezien ik - een wellicht enigszins naïeve dommerd die van Albert Heijn toch een eerlijke handelspartner verwachtte - zelf dat diploma niet heb, ben ik nietsvermoedend en zonder een blijk van mededogen regelrecht in een valsstrik gelopen. Je zult denken: "Maar Daniël, wat gebeurde er dan, dat je zo aangedaan wordt van het terugdenken aan deze ervaring?" En dat zal ik je nu vertellen. Ik kocht een "Basistegoed 10" voor, je raadt het, 10 euro. Dit zou mij opleveren: "€10.00 te besteden aan bellen, sms'en en internet." Wat er níet bijstaat is dat de vraagprijs voor deze diensten een geheel eigen logica volgt, en dat er een aanzienlijk hogere waarde aan wordt toegekend dan een normaal, rationeel persoon zou verwachten. Ik heb namelijk in totaal één keer gebeld (er werd niet opgenomen), 0 keer gesmst en 37MB aan data gebruikt. Nu is mijn beltegoed zo leeg als de plek in mijn hart voor Albert Heijn mobiel. Kortom: een afrader.

    • Geen problemen gehad met bereik (in het midden van het land)
    • De app is onoverzichtelijk en onprofessioneel
    • Een basistegoed is op voordat je "Hallo, met wie spreek ik?" kunt zeggen
    • Winkelpersoneel weet niet wat het verschil is tussen Slim only en prepaid
    • Als je geen beltegoed hebt kun je niet gebeld worden
    5
    Prijsstelling: 5
    Bereik/dekking: 9
    Facturering: 5
    Bestelproces: 5
    Online dienstverlening: 7
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    E. Nijhof 21-2-2017 - 02:01

    AH Mobiel zet een nieuwe standaard in telefonische/web ondersteuning: totale onkunde van de medewerkers. 4G versneller of niet, die iPhone 5s wilde niet op 4G werken (mast naast de deur) en een oplossing bleef uit. De instellingen op de website dateerden in 2017 uit de iOS 6 tijd...
    085 nummers (vaste telefonie via internet) vallen buiten de belbundel.
    Data Roaming moet ook binnen NL aanstaan (volgens website), dus opletten bij gebruik in de grensregio!

    • Na een maand op te zeggen/niet te verlengen.
    • Maakt gebruik van KPN-netwerk.
    • Zie motivatie.
    4
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: 6
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 2
    Bereik/dekking: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 6
    Abel 14-2-2017 - 20:25

    In Spanje niet bereikbaar en kan dus ook niet bellen ondanks dat de app een basistegoed van ruim 4 € aangeeft. Een klacht gemaild en als antwoord krijg ik dat het betaalnummer van de klantenservice maar moet bellen...
    Omdat ik vaker in het buitenland ben ga ik heel snel weer overstappen naar een andere provider.

    • Werkt in Nederland goed tot nu (2 maanden in gebruik)
    • Maak bellen in buitenland mogelijk !

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.