Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

Reviews en ervaringen over AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 11 klanten beveelt AH Mobiel aan.
73% niet en 27% misschien

Klantervaringen over AH Mobiel

    marius 29-12-2013 - 14:48

    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.

    Giulio 29-12-2013 - 12:33

    Ik had ook last dat ik niet kon bellen en internetten met ah mobiel slim only. Sinds gisteravond vanaf een uur of 5 `s middags. Maar sinds vanochtend rond een uur of half twaalf waren de problemen ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik kan weer gewoon bellen en internetten. Beetje raar, maar ik ben blij dat het voorbij is.

    Rita 29-12-2013 - 12:31

    Ik kan sinds 20 minuten weer bellen en sms`n. Dankzij alle telefoontjes hebben ze er blijkbaar wat aan gedaan.

    marius 29-12-2013 - 12:26

    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.

    michelle 29-12-2013 - 11:45

    gelukkig lees ik jullie hier.kan vanaf gisteren geen sms versturen, wel ont vangen. grrrrr.hoop dat het goedkomt. fijne dag allemaal.

    marius 29-12-2013 - 11:41

    blij met deze site, ben nu uren bezig met het oplossen van het probleem. dacht eerst probleem met een oude nokia. nu in nieuw toestel, nog steeds niets.
    een melding van ah had mij veel frustratie gescheeld.
    morgen afwachten, survice van AH is niet van deze tijd.

    Ton 29-12-2013 - 11:27

    Net met AH gebeld, Vandaag gebeurd er waarschijnlijk niets en morgen kunnen we bellen met 0900-2466243 (doen !)Wat een waardeloze service, heb die telefoon gewoon nodig voor mijn werk GVD !!!

    swieber 29-12-2013 - 11:24

    hier ook al heel lang storing 🙁 terwijl we in de bewaking zitten en niemand kunnen bereiken als het nodig zou zijn,dit is een slechte zaak en mag niet gebeuren

    Jason 29-12-2013 - 11:17

    Net ook naar hoofdkantoor gebeld. Zijn er zich van bewust. En of ik als het probleem zich morgen nog voordoet naar de klantenservice wil bellen. Aangezien die nu niet aanwezig zijn. Met andere woorden; `gaat vandaag niets aan gedaan worden want er is simpelweg niemand aan het werk`

    henk 29-12-2013 - 10:57

    hoi allen,Gisteren nog een nieuwe simkaart gekocht en niets doet het.Bij ons ah filiaal weten ze ook van niets maar hebben van alles geprobeerd.Ze willen maandagmorgen voor mij bellen.Als ze al storing hebben, waarom geven ze dat niet door aan het filiaal?Kunnen wij samen dan niet eens een klacht indienen? desnoods bij een consumenten programma?Ik hoor graag van jullie.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie