Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

Reviews en ervaringen over AH Mobiel

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 11 klanten beveelt AH Mobiel aan.
73% niet en 27% misschien

Klantervaringen over AH Mobiel

    Mariska 21-12-2012 - 18:27

    Heb nu al een uur problemen en word er wel een beetje gek van :/

    nathalie 21-12-2012 - 18:15

    Ben dus niet de enigste die geen bereik heeft.Ben benieuwd hoe lang dit gaar duren ppfff

    Mariska 21-12-2012 - 17:56

    Heb problemen met opwaarderen ah. 1244 verbreekt meteen de verbinding hoe lang gaat dit nog duren.. :/

    Michel 21-12-2012 - 17:45

    Voor degene die op dit moment problemen hebben met uitbellen. Dat klopt er is een storing hoorde ik net van een medewerkster van de klantenservice. Helaas kostte mij dat dus bijna een euro om uit te vinden. Hoopte op een betere kennismaking na twee dagen AH Slim only 🙁

    Prins 18-12-2012 - 22:15

    Ik heb een iPhone en de sim only genomen voor m`n iPad. Was nogal een klus om de kaart te activeren maar toen ik het door had via de telefoon van een collega (met micro of gewone sim, kweet niet meer) m`n kaart geactiveerd. Kan niet met m`n eigen foon i.v.m. nano sim. Na een week dacht ik zal eens kijken, stond die app weer op aanmelden. Ik dit keer de telefoon van m`n moeder genomen, weer allebei 3x aan, uit, bellen en omzetten maar het was gelukt. Nu keek ik net op die app, is weer alles leeg. Kan ik weer op zoek naar iemand die een telefoon heeft waar die sim only inpast, moet weer uitleggen dat het hem niks kost want ik sms met mijn sim bla bla bla maar dat ding wordt nu al voor de 3e keer geactiveerd. Hoe kan ik alleen inloggen op die app?

    Klara 3-12-2012 - 12:54

    Die app werkt voor geen meter. HAd een internetbundel gekocht alleen voor buiten de deur. Binnen maak ik gebruik van wifi. Er veranderde volgens de app maar weinig in mijn internetgebruik dus ik was een van plan een lagere bundel te nemen. Krijg ik afgelopen week een berichtje dat ik nog 5 MB internettegoed heb terwijl de app aangeeft dat ik nog wel 1 gb heb. Dus voor mij geen AH meer, die app kun je niet op vertrouwen.

    Jip 27-11-2012 - 14:10

    Alleen maar ellende en extra telefoonkosten gehad met AH-mobile.
    Een nieuwe simkaart willen gebruiken met behoudt van oude nummer.
    Na diverse mails en telefoontjes met klantservice van AH-Mobile, hebben verschillende medewerkers van de Klantenservice al meerdere tips aangedragen: toestel aan en uit zetten, dan doet ie het zeker! Mijn toestel zou niet simlockvrij zijn (dus wel), de simkaart zou te oud zijn, etc.
    AH heeft verschillend keren beweert dat het nummer succesvol is omgezet en dat het geregistreerd staat, maar ik krijg op mijn nieuwe simlockvrije toestel nog steeds melding dat de simkaart niet geregistreerd is en alleen voor noodoproepen is. Op de laatst gestuurde brief heb ik helemaal geen reactie meer gehad.
    Al met al is het het nu nog niet opgelost: voor mij geen AH-mobile meer! 🙁

    Mark 15-11-2012 - 14:10

    @ Arie Roos @ Wim ChesterEr zijn stap-voor-stap installatie handleidingen beschikbaar om AH Mobiel Slim Only te installeren.Het klopt dat je hier even de tijd voor moet nemen, maar als je daarmee klaar bent is het gebruik recht-toe-recht-aan.De stap-voor-stap instructies voor app is te vinden op de AH website Bedankt voor de feedback, nemen we mee in de verbeteringen van de handleiding en de app zelf!Mark

    Arie Roos 13-11-2012 - 23:48

    wat n rotproduct. er moeilijk maar vooral zeer vervelend aan de gang te maken. bezorgt meer stress dan plezier. kan wel goedkoop en flexibel zijn maar zo veel handellinen je moet doen om het aan de loop te krijgen. ik zet het mooie nummer over op een t mobile pre paid bundel want ik betaal echt lievr meer maar bespaar me veel kriebels en ik snap dit product niet, als oudere zou ik het niet doen en als je minder geduld hebt zeker niet.\eigenlijk een erg naar en ik kan wel vloeken product. niet normaail hoor. duurt een half uur voordat je alles in orde hebt en op elke smartphone moet je de app installeren als je em wilt gebruiken moet je alle stappen opnieuw doorlopen echt naar.
    Maar je kan em daarna de sim uit je gsm doen en dan via die app het besturen op een andere gsm.

    Wim Chester. 10-11-2012 - 13:45

    Waardeloos.
    De app is niet gebruiks vriendelijk.
    Zeker niet met het ingebruiknemen van de app als je slechtziend bent.
    Krijg het dus niet aan de gan en dus een naar product.
    Vraagt te veel geduld.
    En nog dommer is dat het de klantenservice niks intresseert.
    Zij willen en doen er niks aan, krijg het gezeur kan er dan jniet iemand u helpen.
    En het duurt eeuwen voordat de app op gsm komt.
    Indien die er al komt.
    Rot product.

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie