Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2011

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  tristan 6-11-2011 - 09:32

  Ik heb de samsung GIO gekocht bij AH, een aanbieding, naar wat hun zeiden was het geen simlock vrij toestel, andere zeiden dat het wel simlock vrij zou zijn dus proberen dan maar.. thuis gekomen doe ik er een t-mobile sim in, en blijkt het wel een simlock vrij toestel te zijn...ze weten daar blijkbaar niet eens wat ze verkopen, het bellen naar mijn vriendin in de filipijnen is met de sim van AH erg duur, vandaar dat ik t-mobile international gebruik, dat scheelt erg veel en het extra tegoed wat je bij t-mobile krijgt is onbeperkt geldig, veel beter dus dan bij AH

  AH Mobiel Prepay Gebruiker 15-8-2011 - 18:32

  Ik gebruik securecode inlog bij facebook - dat betekent dat facebook een smsje stuurt naar mijn mobiel, met een inlogcode, om te voorkomen dat iemand anders op mijn account kan inloggen.

  Tot 8 augustus 2011 ging dit nog goed en nu ontvang ik ineens geen smsjes meer op mijn AH mobiel. Dit terwijl ik opwaardeer tegoed erop heb staan en facebook inmiddels tot wel 20 keer een sms heeft verstuurd. Zij zeggen dat het probleem ligt bij de mobiele provider die niet voor de kosten van het smsje wil opdraaien.

  Als ik gewoon beltegoed heb, worden de kosten toch gewoon aan mij doorberekend? Heeft iemand anders hier ook ervaring mee?

  Nog mooier, wil ik dat facebook voortaan een smsje stuurt naar een andere telefoon aanbieder dan kan ik het nummer wijzigen "met de securecode die naar mijn AH mobiel is verstuurd`. En bedankt AH mobiel!

  rs-pro 9-8-2011 - 18:57

  en met die vieze troep bedoel ik ah mobiel prepaid!

  rs-pro 9-8-2011 - 18:56

  omg die ah mobiel prepaid faalt als de ***ik kan niet eens mezelf memb. maken op een game ofzo en dat noemen zij voordelig?En als ik iets wil activeren lukt t niet omdat het weer nie kan op die verdomde klote ah prepaid. 1 ding is zeker koop dat vieze troep niet !(P.S Als iemand weet hoe je wel voor dingen kan betalen via sms,wat mij niet lukt op runescape en de rest die een ander prepaid hebben wel,pm me gvd snel! ik heb 15 euro op me telefoon staan dus?

  Jurjen Bakker 2-8-2011 - 23:09

  Wat een waardeloze provider, AH Mobiel. Ben al vanaf 10 februari 2011 continue bezig om een oplossing te krijgen voor deze klacht. Ja, ze stellen zoveel prijs op tevreden klanten! Nooit iets van gemerkt. Ik krijg geen enkele reactie op klachten, laat staan een oplossing. NIET AAN BEGINNEN! ELKE provider is beter dan deze ellendelingen.

  j aaldering 28-6-2011 - 11:56

  Ik heb een AH mobiel gekocht bij AH en gevraag of ik van uit Roemenie naar
  Apeldoorn kon bellen (nederland)
  Dat heb gebrobeerd WEL HET GELD KWIJD MAAR GEN VERBINDING 20euro
  Van extra beltegoed kan wel in nederland dat was ook omscheven.
  maar aan mijn vaste beltegoed is op ,kan maar niet achter komen waar het is op-
  gegaan Daar ben de hele morgen mee aan het bellen internetten.
  Het Toestel is een ALCATEL FM TEL
  kunt u mij helpen heel graag geld weg geen verbing en weet niet of ik in
  roemenie kan bellen.
  met vriendelijke groed
  j aaldering.

  Louis 15-6-2011 - 18:58

  @Ben
  De belkosten zonder opwaardering: 35 ct per hele minuut en 12 ct per sms.
  Dit betekent dus dat het royale gebaar van AH maar lieftst 7 (zeven!) belminuten OF
  12 (twaalf!) smsjes oplevert.
  Tenzij U opwaardeert, dan belt U 1 maand lang tegen (rekenkundig) minder dure tarieven.
  Dus U hoeft volstrekt niet bang te zijn dat AH er door failliet gaat.
  Waarschijnlijk is de kostprijs voor deze prachtige geste nog iet eens 1 euro per simcard. Dus tel uit je winst. Advies: ga maar liever direct naar Kruidvatmobiel daar bel je zonder extra opwaardering continu tegen een gunstig tarief. Doe dus gerust deze AH-kaart in de kliko, want daar hoort hij...
  Of vindt de lezer dat ik het mis heb....?

  Ben 15-6-2011 - 13:52

  Elke personeelslid van de Albert Heijn heeft een prepaid kaart gekregen. Personeel van de Albert Heijn kan dan met personeelskorting gaan bellen. Op de SIM kaart staat € 2,50 euro beltegoed. Dus bellen maar!Een hele reeks simkaarten versturen naar al je personeelsleden sturen met daarop € 2,50 euro beltegoed. Wat zou dat wel niet kosten? Ben benieuwd of het veel nieuwe klanten gaat opleveren!

  mobilio 6-6-2011 - 17:58

  ach ja er zijn goedkopere aanbieders,maar u moet het maar zo zien:ah mobiel heeft in elk geval 2 voordelen boven telfort: 1. de geldigheid van het extra (bonus) beltegoed is bij AH Mobiel 1 maand,bij Telfort maar 2 weken! En 2:mobiel internetten met uw mobieltje is bij AH Mobiel een stuk goedkoper dan bij Telfort! Telfort is van zo ongeveer alle providers de duurste aanbieder van mobiel (prepaid) internet op uw mobieltje. Daar staat tegenover dat AH Mobiel opwaardeerbonnen alleen bij de Albert Heijn winkels te verkrijgen zijn (maar ja tegenwoordig zitten die overall en je kunt ook mobiel opwaarderen),terwijl Telfort beltegoedbonnen overal verkrijgbaar zijn.Mijn advies (zeker als u weinig belt):waardeer op met een zo laag mogelijk bedrag dus 10 euro i.p.v. 20 of 30 euro.Dan heeft u zo min mogelijk extra beltegoed en dan heeft u grotere kans uw extra/bonusbeltegoed binnen de gestelde termijn op te maken.Wat heeft u aan 60 of 90 euro bonusbeltegoed als u het niet tijdig kunt opmaken.Overigens vindt ik 35 ct per minuut standaardtarief schandalig hoog,er zijn andere providers waarbij je voor de helft (12 of 13,of 14 cent per minuut kunt bellen (kruidvat,aldi,hema) of zelfs 1/3 van dit bedrag (10ct bij Simyo).Ook het tijdelijke karakter van het bonusbeltegoed is schandalig,voorheen was het extra beltegoed van AH Mobiel onbeperkt houdbaar en kon je gebruiken voor bellen (nationaal,internationaal,sms,mms en mobiel internet,terwijl dit moderne bonusbeltegoed alleen voor bellen binnen NL (en alleen naar vaste en mobiele nmrs,niet naar 0900,0909,0906nrs!) en sms binnen NL kan worden gebruikt.Mijn overall conclusie: Albert Heijn denkt niet aan de kleintjes,maar vooral aan zichzelf.

  Lotte 14-5-2011 - 16:23

  Op de site staat dat je naar 1244 moet bellen om je aan te melden voor het AH tariefplan. Daarmee zou je bonus geld voor sms en bellen krijgen, als je je bonuskaartnummer invult. Maar als ik naar 1244 bel, kan ik nergens mijn klantkaartnummer invoeren... Doe ik nou iets fout??

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.