Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  peter 15-12-2010 - 21:46

  ik heb ook beltegoed gekocht bij ah maar nu is mijn vraag waarom kan ik geen betaalde sms diensten regelen?ik doe regellmatig spelletjes op internet met sms dienst 4455 is het nr maar kan ook niet een 0909 nr bellen wie weet hoe ik dat wel kan regelen?

  Trea 13-12-2010 - 20:44

  :? Ja hoor,hier nog een ontevreden klant van AH mobiel !
  Gratis bel tegoed bij aankoop simkaart of telefoon wordt niet bijgeboekt(ben echt niet de enige)Tarief word ongevraagd gewijzigd(piek /dal)naar standaard tariefDal was 10 c dus denk je wat is mij beltegoed snel verdwenen ja dat klopt want je belt zonder dat je het weet nu voor 35 c!! Nieuwe systeem gratis beltegoed ja hoor dat geld maar voor een mnd en dan bel je weer voor het volle pond.
  Dus wachten totdat je hem simlockvrij kunt maken na verschillende mailtjes is dat tot nu toe ook nog niet gelukt(5werkdagen zeggen ze nou dat lijken wel mnd.
  De telefonische klanten survice ze houden je alleen aan het lijntje verder dan nog meer afgeschreven beltegoed kom je niet !!
  NOOIT AANSCHAFFEN DUS

  Michiel 13-12-2010 - 18:53

  Ah mobiel zeer slechte klantenservice.
  O.a nummerbehoud .ik wacht al 8 weken dat mijn nummer eens word overgezet.
  Klantenservice meerdere malen gebeld en de aanvraag 2x opgestuurd.
  Het is nog steeds niet inbehandeling.Ik krijg steeds maar te horen om nog een keer de aanvraag te versturen. Zij kunnen nu letterlijk in de strond zakken. Bah.
  Maak verder geen woorden meer aan vuil en blijf bij mijn oude provider.

  joturbo 13-12-2010 - 12:16

  bel prepaidik heb een 35 seconden gebeld , wed mij € 1,35 ingehoudendaarna nog eens 10 seconde € 35 centdaarna geprobeerd contact op te nemen met ah mobiel , ging alleen met een mailtjena 4 dagen kreeg ik als antwoord , ik zou wel een 0600 nummer hebben gebeldzo goed is dan de service bij ah mobiel , dus , als mijn beltegoed op is heeft ah weer een klant minder

  Bert 2-12-2010 - 16:21

  Wat een communicatie bij de club van AHmobiel. Op 26 november kreeg ik een sms dat ik binnen 7 dagen mijn beltegoed moet opwaarderen. Anders wordt mijn beltegoed bevroren. Volgens eigen info van AHmobiel is echter mijn beltegoed geldig tot 1 januari 2011. Ik heb hierover drie emailberichten gestuurd naar de klantenservice ????? waarop binnen drie dagen een reactie zou komen..maar mooi niet men laat niets van zich horen. Communicatie en service, daar weten niets van blijkt nu. Misschien moeten we onze klachten bundelen om een actie los te peuteren bij AHmobiel.

  jose 16-11-2010 - 19:04

  hallo, ik kan met mijn ah.mobiel .niet vanuit buitenland naar nederland bellen wie weet wat ik moet doen ,zodat ik wel kan bellen?? graag hoor ik iets

  Opmerking van de redactie 17-11-2010 - 09:35
  In sommige landen kunt u met AH Mobiel alleen via de 123 manier bellen: toets *123*+31[nummer min de eerste 0]# en verzend. U wordt teruggebeld en bij het opnemen wordt de verbinding tot stand gebracht.
  neukdeprofeetinzijnreet 9-11-2010 - 15:51

  Albert Heijn telefonie is pure afzetterij

  0,35 cent per seconde tarief. Keihard naar boeven afronden, inderdaad , het zijn keiharde oplichters.

  jan 26-10-2010 - 13:09

  Slechte ervaring met A.H Mobiel, half september via de webshop een Nokia 1600 gekocht. Deze lade niet op dus moest terug en dan begint het::::: eerst bellen voor € 0,20 per minuut, totaal ongeveer € 5 kwijt advies terug sturen deze kosten moet je zelf betalen € 7,50. Belachelijk voor een toestel van € 24,95.Duidelijk aan gegeven dat ik mijn geld terug wilde plus de gemaakte kosten, maar nee hoor er kwam weer een nieuw toestel.MAAR ook deze deed niets dan ga je toch aan je zelf twijfelen ik het toestel laten testen bij een winkel de verkoper constateerden dat het toestel inderdaad defect is.Dus wederom weer retour, we zijn nu ruim 7 weken verder en ik weet van niets.Het erge vind ik nog je wordt niet terug ge belt en krijgt ook geen antwoord op je e-mails wat wel beloofd is.Kort om het is een waarde loos bedrijf.In middels bij de Media Markt een nieuw toestel gekocht en deze werkt prima.

  anna 31-8-2010 - 13:00

  Slechte klantenservice AH Mobiel.

  Het bedrijf heeft mij geld afhandig gemaakt en doet nu net of hun neus bloedt.

  Mobiel besteld en betaald(kon niet anders), toestel zou bezorgd worden al de andere dag, maar dat feest ging niet door!.
  Al minstens 20 keer de klantenservice gevraagd om annulering en geld teruggave, maar er wordt enorm ***lig mee omgegaan.

  Inmiddels 6 weken verder maar nog geen geld teruggezien!!

  Hoe nu verder?  --- 31-7-2010 - 21:33

  Mensen, of je bereik hebt of niet in het buitenland ligt ook aan je telefoon, als je telefoon geen quadband ondersteunt kun je niet in amerika bellen, duh:/

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.