Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2009

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

    Rob Bosman 18-6-2009 - 12:13

    Hoewel AH suggereert dat je `overal` in het buitenland kunt bellen, lukte mij dat toch niet in Tsjechie en in Litouwen. In beide landen hoor je een bandje dat zegt dat bellen niet tot het gecontracteerde pakket behoort. SMS en gebeld worden werkt wel. De AH helpdesk zegt voor een raadsel te staan... In Tsjechie weigerde de door AH aangegeven provider zelfs de connectie.... In Letland, waar ik van vliegtuig moest wisselen op weg naar Litouwen lukte het bellen overigens wel...

    h.v.otterdijk 2-1-2009 - 11:12

    🙁MET HET AH MOBIEL KAN IK OVERAL NAAR TOE BELLEN SPANJE EN ORLANDO IN AMERICA IK ZOU NOOIT EEN ANDERE MEER WILLEN IK HEB ER VERSCHILLENDE GEHAD .ALS IK ERGENS BEN HOEF IK NIETS TE VERANDERE OM NAAR HUIS TE BELLEN DAT GAAT ALLEMAAL.BEDANKT HENNY.🙁

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.