Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  Ronald de B. 5-11-2008 - 16:27

  Bij AH is je beltegoed maar 6 maanden geldig.Terwijl bij mijn oude provider(tele2) het beltegoed een jaar geldig is.
  En dat geldt ook bij Vodavone.
  Ik kwam hier pas achter de 6 maanden bij AH mobiel nadat ik een nieuwe mobiel gekocht had.
  Hierdoor overweeg ik na een jaar een sinunlockcode aan te vragen om weer over te kunnen stappen naar een andere provider.
  Want ik bel niet veel en dan moet je het bij AHmobiel met een half jaar opwaarderen terwijl je bij andere providers een jaar krijgt

  An 4-8-2008 - 10:17

  Het bellen ging goed maar de houdbaarheid van het beltegoed is slecht!!!Ook het opwaarderen is niet goed geregeld.Je MOET naar een supermarkt van AH want mobiel opwaarderen is opeens niet meer mogelijk.Het tegoed is bevroren en opwaarderen niet meer mogelijk.Het tegoed ben ik dus gewoon kwijt!!!opbellen naar het servicenummer 3x heeft niet opgeleverd dat ik weer kon bellen.Ben ziek geweest waardoor ik niet meer kon bellen.Stap nu over naar hopelijk eerlijker zaak.

  Winston 6-7-2008 - 15:45


  TELFORT(+Hi + HetNet + Symyo) = KPN !

  AH + HEMA + Ay Yildiz = KPN netwerk !

  lex 5-7-2008 - 22:34

  AH mobiel bleek in Amerika geen bereik te hebben, hoewel mij telefonisch was verzekerd dat dat geen probleem kon zijn omdat het KPN netwerk werd gebruikt :?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.