Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2006

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  fred 29-5-2006 - 08:20

  Als je dus via telfort belt denk ik dat je je vergist. Mss op de plaats waar je veel komt kan het nu wel beter zijn met telfort omdat er toevallig een mast staat, maar over het algemeen is telfort duidelijk minder dan vodafoon.

  Stefan 28-5-2006 - 22:27

  Ik ben nog beter bereikbaar dan bij mijn vorige provider Vodafone. Voor mij dus een goede overstap geweest.

  Kees 16-2-2006 - 16:53

  AH zit allang niet meer op het KPN netwerk! Alleen via het Telfort netwerk wordt AH Mobiel aangeboden. (paars=KPN; geel=Telfort)

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.