Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
AH Mobiel

AH Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over AH Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over AH Mobiel. Is AH Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2004

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van AH Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over AH Mobiel

  stephan 24-12-2004 - 12:14

  Allemaal leuk en aardig maar ik heb de laatste tijd wel veel last van smsjes die niet aankomen !

  mw. haring 1-12-2004 - 19:25

  ik heb heel veel ervaring hiermee en het is goed en het werkt veel beter hiervoor had ik kpn en moest ik voor ieder gesprek heel veel betalen ik lette niet op de piek en dal uren en smste heel veel ik heb een dochter die precies het zelfde had we waren samen ruim 60 euro in een maand kwijt we smste het meest maar nu wij bellen en smsen met ah mobiel gaat het al een stuk goedkoper we zijn nu ongeveer 40 euro met z`n tweeén kwijt dat scheelt al ruim 20 euro!

  rob groeneweg 21-4-2004 - 23:53

  om alleen maar bereikbaar te zijn lijkt mij orange de beste keus. daar blijft beltegoed onbeperkt geldig, je hoeft zelfs niet 1 maal per halfjaar of jaar te bellen.

  Bernadette 21-4-2004 - 21:54

  AH pre-pay bellen is helemaal niet zo goed. De ontvangst is veel slechter dan met mijn vorige provider Vodavone. Ik heb spijt, dat ik ben overgestapt. Ook de 6 maanden geldigheid vind ik heel slecht, want als je 30 euro opwaardeerd, moet je het wel binnen 6 mnd. gebruiken. Ik moet voornamelijk bereikbaar zijn vanwege mijn werk.

  Bellen doe ik zo veel mogelijk thuis.

  bart de vries 17-2-2004 - 10:15

  Helemaal gelijk hoor. AH zegt dat ze goedkoop zijn maar www.bellen.com heeft uitgerekend dat zij voor een weinigbeller (maar toch > 3 euro per maand)bijna de duurste zijn!  Wat geloven wij die marketing boys toch snel he..

  Pietje Bel 16-2-2004 - 14:32

  AH beweert in haar t.v. reclame dat men het meeste gratis beltegoed krijgt met de opwaardeerkaarten. Bij een kaart van tien euro krijg je één euro cadeau, m.a.w. voor €9 bel je tegen dezelfde minuutprijzen als bij Telfort prepaid met een opwaardeerkaart voor tien euro. Maar...bij Telfort bel je iedere 3e minuut gratis en is bovendien voicemail in Nederland gratis. Ook kun je vanaf 13 ct. sms-en met een sms-bundel. Een ander voordeel is, dat je bij Telfort makkelijk online kunt opwaarderen, wat bij AH nog niet mogelijk is.En tenslotte: het beltegoed is nu weliswaar langer houdbaar bij AH (van 3 naar 6 maanden)maar bij Telfort is het onbeperkt houdbaar als je minimaal 1x per 12 maanden belt, sms`t of opwaardeert. Mijn vraag is nu: wat is mijn voordeel als ik voor AH mobiel kies i.p.v. Telfort Prepaid?

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.