Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar

Wat doet de Belwijzer?

Met de Belwijzer kun je abonnementen met of zonder telefoon vergelijken en meteen bestellen. Je kunt jouw (geschatte) maandelijkse verbruik voor bellen, sms en internet invullen. Heb je iets niet nodig, dan vul je een 0 in. In alle gevallen krijg je een advies op maat.

De resultaten in de Belwijzer zijn standaard gesorteerd op de laagste gemiddelde kosten per maand. Klik op 'berekening' om te zien hoe waar dit bedrag op gebaseerd is. In de Sim Only vergelijking kun je meteen een pakket bestellen door op de 'bekijk'-knop te klikken. In de abonnement en toestelvergelijker kun je een abonnement met een telefoon combineren. Als je al weet welk toestel je wilt, klik dan op 'Kies je telefoon' en vul het gewenste toestel in, dan zoeken we alleen naar aanbiedingen met dat type. Je ziet gelijk wat er beschikbaar is en wat de (gemiddelde) maandkosten van die combinaties zijn. Zoek je een abonnement met toestel en maakt het toestel niet zoveel uit? Klik dan op de 'Kies dit abonnement'-knop bij het abonnement dat jou aanspreekt en alle mogelijke cominaties verschijnen. Wil je geen contract, kies dan voor prepaid.

De Belwijzer vergelijkt abonnementen voor alle looptijden mét of zonder toestel (sim only) en prepaid. En je kunt aan de linkerkant de filters gebruiken om jouw keuze scherp te stellen. Alle kosten worden meegenomen, inclusief datgene wat normaal gesproken verborgen blijft, zoals de wijze van afrekenen (per minuut of seconde) en buitenbundeltarieven. Zodoende krijg je altijd het beste en meest nauwkeurige advies. Lees hier de veelgestelde vragen over de Belwijzer.

Zelf invullen of uploaden

Weet je niet precies hoeveel je gemiddeld per maand verbruikt, upload dan je telefoonrekening(en) via de RekeningScan en krijg direct online advies op maat. De uitkomst van de berekening is dan exact gebaseerd op jouw verbruik en nog nauwkeuriger dan wanneer je de Belwijzer zelf invult.

Video uitleg Belwijzer

Dataverbruik bij mobiel abonnement

Het kan lastig zijn om in te schatten hoeveel MB's je nodig hebt en welke bundels daar bij passen. In deze video leggen we uit waar je rekening moet houden bij het maken van deze keuze.