Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Wat doen wij voor jou?

Bellen.com heeft als doel om consumenten onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van telecompartijen. Als zusterbedrijf van Gaslicht.com, Poliswijzer.nl en LookingforBooking.com maken wij onderdeel uit van de Bencom Group. Daarmee hebben we ruim 21 jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied.

We stellen je op Bellen.com in staat om via onze vergelijker beter en makkelijker een keuze te maken. Dit doen we door je uitgebreide filteropties te bieden zodat je alle producten kunt vergelijken op zaken die voor jou van belang zijn.

Bellen.com brengt de verschillende producten zorgvuldig voor je in kaart. Vervolgens bepaal je zelf de uitkomst door het maken van jouw eigen keuzes. Je kunt ook contact opnemen met onze servicedesk voor advies. Voor het afsluiten van een contract of de aanschaf van een telefoon sturen we je direct door naar de site van de aanbieder in kwestie. Hier rond je de aanvraag af. Na ontvangst van de bevestiging heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je de aanvraag zonder opgaaf van reden annuleren. Gedurende de looptijd van het contract is de aanbieder jouw aanspreekpunt.

Voor vragen over het gebruik van onze website kun je kijken in de FAQ of contact met ons opnemen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.