Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2-klanten krijgen korting bij combinatie vast en mobiel

door Anniek Kruijer

tele2.gifTele2 geeft klanten korting die het abonnement voor vaste telefonie, internet en tv combineren met een mobiel abonnement. Abonnees ontvangen hierdoor 50 euro korting op een mobiel abonnement met toestel. De vaste klanten zijn via een e-mail geïnformeerd over de actie. KPN, Telfort, Ziggo en Vodafone belonen al langer hun quadplay klanten. 

Korting bij 2-jarig contract + smartphone

Alleen klanten die kiezen voor een 2-jarig mobiel abonnement in combinatie met een smartphone ontvangen 50 euro korting. Dit meldt de provider op de actiepagina. Vorige week introduceerde Tele2 nieuwe sim only's met grote databundels, maar hiervoor geldt de korting niet. De actie is op 26 februari gestart en duurt tot en met 16 maart.

internettennl-quadplay.jpg

Eigen 4G-netwerk

Tele2 geeft momenteel behoorlijke kortingen op abonnementen in combinatie met een smartphone. De iPhone 6 met 100 minuten/sms en 1 GB kost nu 29 euro per maand. Tele2 zet flink in op abonnementen met toestel omdat de provider in tegenstelling tot KPN, Vodafone en T-Mobile enkel een 4G-netwerk heeft. Zo weet de aanbieder zeker dat de klanten gebruikmaken van het eigen 4G-netwerk. Op het moment dat een smartphone de 4G frequenties van Tele2 niet ondersteunt, zal het netwerk in veel gevallen terugschakelen naar het 2G of 3G netwerk van T-Mobile, waar Tele2 nog steeds een overeenkomst mee heeft.

Quadplay KPN, Ziggo, Telfort en Vodafone

KPN, Vodafone, Ziggo en Telfort 'belonen' klanten al langer als zij hun vaste abonnement combineren met een mobiel abonnement. Bij KPN en Telfort ontvangen quadplay abonnees een korting op het maandbedrag, extra tv-zenders en meer data. Vodafone geeft een tv-themapakket en ook extra data. Uit cijfers van het Consumer Panel van Telecompaper blijkt dat momenteel 6 procent van alle Tele2-klanten vier diensten afnemen bij de provider. 

Je hebt al een Alles-in-1 Light abonnement van Tele2 voor 32 euro per maand.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie