Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2: introductie kortingsnummers en abonnement


Tele2 heeft per ingang van 1 februari de tarieven voor het bellen van vast naar mobiel gewijzigd. Tegelijkertijd zijn de Tele2 Kortingsnummers van start gegaan en heeft Tele2 Mobiel  een nieuw product gelanceerd.

 • Tariefswijziging vast-mobiel
  Evenals een aantal andere telecombedrijven heeft Tele2 haar tarieven voor het bellen van het vaste net naar een mobiele telefoon verlaagd. Een Tele2 Preselect beller kan voor €0,2004 per minuut naar een Tele2 Mobielklant bellen, terwijl hij in het weekend €0,1804 betaalt. Tele2 kent geen verschillende piek- en daltarieven. Naar KPN en Vodafone kost het €0,2124 door de week en op zaterdag en zondag is men €0,2054 kwijt. Het minst voordelig zijn de belletjes naar Telfort, Orange en T-Mobileklanten: €0,2344 (door de week) en €0,2214 (weekend). Klik hier voor een volledig overzicht van de nieuwe Tele2 tarieven, waar deze tevens  vergeleken kunnen worden met die van de andere aanbieders.
   
 • Tele2 Kortingsnummers vanaf de vaste aansluiting
  Vanaf 1 februari 2004 kan men 10 nummers binnen Nederland opgeven als Tele2 Kortingsnummer, waarvan 1 nummer een mobiel nummer mag zijn. Daarnaast kunnen 3 internationale nummers opgegeven worden. Op gesprekken naar Tele2 Kortingsnummers krijgt men ten opzichte van de Tele2 tarieven de volgende korting: binnen en buiten uw regio 15%,  naar mobiel10% en internationaal 35%. Het opgeven of wijzigen van Tele2 Kortingsnummers kan alleen via het gratis telefoonnummer 0800- 55 22 55 0.  De korting geldt 24 uur per dag en 7 dagen per week   geldt zowel over het minuut- en over het starttarief. Tele2 Kortingsnummers zijn alleen geldig voor particuliere klanten, ongeacht van welke dienst van Tele2 zij gebruik maken.  Het inbelnummer van Tele2 Internet kan overigens niet als Tele2 Kortingsnummer worden opgegeven.
   
 • Tele2 Mobiel introduceert nieuw product
  Tele2 heeft naast 'Beltegoed'  nu ook een Mobiel Abonnement. Voor €5 per maand kan men voor 20 cent tijdens de piekuren en voor 10 cent in de avonduren mobiel bellen ongeacht waar naar toe binnen Nederland. Sms'en kost 15 cent.  Dit abonnement is te allen tijde opzegbaar. Klik hier  voor een volledig overzicht van dit nieuwe abonnement, waar dit tevens vergeleken kan worden met de tarieven van de andere aanbieders.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie