Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tele2 geeft gratis HD Harddisk Recorder weg

door Jeanet Woldring 5 reacties

Tele2 is deze week gestart met een nieuwe campagne. Het gaat hier om een voordelig 3-in-1 pakket met ‘Internet, Bellen & TV’ waarbij snelle beslissers een gratis HD Harddisk Recorder krijgen. Hiermee staat Tele2 bovenaan in de TOP 5 op TOTAALWIJZER.

Triple play, waarmee men de beschikking krijgt over internet, telefonie en digitale televisie, gaat voor aanbieders steeds belangrijker worden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tele2 de lancering van HDTV via IPTV koppelt aan een totaalpakket en daar een grote publiciteitscampagne voor gaat voeren.

Tele2 goedkoopste op Totaalwijzer
Het nieuwe abonnement wordt gekoppeld aan de komst van HDTV bij Tele2. Het pakket is begin 2010 beschikbaar maar nu al  te bestellen. Het kost de eerste zes maanden € 24,95 per maand. Daarna gaat men maandelijks € 49,95 betalen. 

Consumenten die het pakket dit jaar bestellen, krijgen de HD Harddisk Recorder t.w.v. € 349,- er gratis bij. Met deze decoder kan men naast HDTV ook programma’s opnemen. 


De najaarsactie rond het 3-in-1 pakket wordt ondersteund met een landelijke campagne. 
Klik hier voor meer info en aanmelden Tele2 Internet+Bellen+TV

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (5)

Geplaatst door: zendman ()

gratis HDR recorder Dit is niet waar je krijgt dan een nieuw contrakt tot 2012
en je zit er dan voor een paar jaar aan vast ,afkopen kan ja als van je contrakt af wil kost het je 900 EURO of meer pas op ook als je niets ondertekent maar per telefoon zegt dat je de GRATIS HDR Recorder wilt ontvangen zit je er aan vast.
pas op pas op .Tele2 vertelt niets over deze werk wijze :mensen pas op met tele 2

Geplaatst door: Willem ()

Tele2 berekend de afstand tussen de wijkcentrale van KPN met het aansluitadres. Komt de kabellengte boven de 2,5 kilometer dan heeft het geen zin om de recorder te gebruiken. De bandbreedte is niet toereikend voor een goed opname resultaat.
Er wordt eind september / begin oktober wel een mogelijkheid geboden om op fiberspeed over te stappen zodat de bandbreedte geen belemmering mag zijn.

Geplaatst door: Peter Deelen ()

ik heb het ook bestel maar heb alleen de decorder gekregen maar geen recorder dus het is een lokkertje . ik begrijp niet dat zoiets mag. groetjes Peter deelen

Geplaatst door: M.Versteeg ()

Dit is wel waar,maar ik sprak eens een helpdeskmedewerker,en die zei dat je dan mogelijk die nieuwe decoder kreeg,en hij dan ven je zelf wordt,en dus niet meer in bruikleen is.
Maar ja dat is nog even twisten dus.
Hij wist het ook nog niet zeker.
Ik ben al jaren klant bij Tele2,en heb dit pakket gisteren besteld.
Als er optionele pakketten uitkomen,dan ga ik er zeker naar kijken welke ik er eventueel bij zou willen hebben.

Geplaatst door: Let OP! ()

LET OP:

"Geeft gratis weg"

wordt op de website van tele2 omgezet in:


"Gratis in Bruikleen!"

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie