Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile met goedkope 'Voordeelsim'

door Jeanet Woldring

Vanaf 19 oktober introduceert T-Mobile ‘Voordeelsim’, een Sim Only prijsplan voor iedereen die niet direct een nieuw toestel zoekt, maar wel wil besparen op belkosten. Het belangrijkste van dit product is de combinatie van belminuten en sms’jes in één abonnement. Klanten hebben de keuze uit vier abonnementen met verschillende verhoudingen in belminuten en sms’jes. Voordeelsim is verkrijgbaar vanaf € 6,45 per maand (100 belminuten/25 sms’jes).

Minder gauw nieuw toestel
Volgens T-Mobile vindt een steeds grotere groep mensen voordelig bellen en sms’en belangrijker dan telkens een nieuw toestel. 'Ze doen er gewoon langer mee of ze kopen een tweedehands toestel. Voor deze klanten is Voordeelsim extra aantrekkelijk omdat belminuten en sms’jes in één abonnement worden aangeboden, tegen voordelige tarieven.’

Voordeelsim
Voor consumenten is het erg onoverzichtelijk met welk abonnement je het voordeligst kunt bellen of sms’en, stelt de provider. Voordeelsim moet de keuze voor consumenten die geen nieuw toestel willen gemakkelijk maken, door bellen én sms’en vanuit één  abonnement aan te bieden. Voordeelsim is verkrijgbaar in vier abonnementen met verschillende verhoudingen in belminuten en sms’jes. De kosten variëren van € 6,45 (100 belminuten en 25 sms’jes) tot € 20,95 (500 belminuten en 150 sms’jes) per maand bij een 2-jaarscontract. 

TOP 5 Sim only
Alle 'Voordeelsim' abonnementen zijn vanaf 19 oktober terug te vinden in de Sim only vergelijking op Bellen.com. Of het goedkoopste abonnement in de TOP 5 komt, waar op minuuttarief wordt gesorteerd, kunt u vanaf die datum checken.   Vooralsnog ziet de Top 5 er als volgt uit. Hieruit blijkt dat Telfort weer terug is!


Telfort is terug van weggeweest, nadat de provider per 1 oktober de sim-only tarieven verlaagd heeft. Telfort is teruggekomen van een eerdere prijsverhoging en biedt tot het einde van dit jaar weer aantrekkelijke prijsvechterstarieven!
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie