Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile met goedkope abonnementen en SMS-bundels

Introduceert  volgende week nieuwe voordelige abonnementen en SMS-bundels.

Er komt een grotere diversiteit aan bundels, waardoor beter op maat gekozen kan worden. Zodoende kunnen klanten exact de bundel nemen die past bij hun belgedrag, waardoor men meer controle op de vaste kosten heeft.

Voortaan  geldt één vast tarief voor het bellen naar vaste én mobiele nummers buiten de bundel. Ook komen er nieuwe aanvullende Relax SMS-bundels waardoor veel meer tekstberichten verstuurd kunnen worden voor hetzelfde maandelijkse bedrag. 

Voor bestaande klanten verandert er niets, maar als zij dat willen, kunnen ze overstappen naar een nieuwe Relax belbundel met een gelijk of vergelijkbaar aantal minuten voor een doorgaans lager maandelijks bedrag. 'Zo levert dat bij een veelvoorkomend abonnement met 150 belminuten bijvoorbeeld al een besparing op van bijna 10% op de vaste maandelijkse belkosten', zegt Marketing Directeur Pim van der Feltz. 

T-Mobile, de derde mobiele aanbieder in Nederland met tweeëneenkwart miljoen klanten, komt met de nieuwe tariefstructuur omdat onderzoek heeft uitgewezen dat mobiele bellers graag controle willen hebben op hun vaste maandelijkse belkosten. Ook zouden klanten steeds beter zicht hebben op hun eigen belgedrag en daarom zijn de keuzemogelijkheden voor belbundels flink verruimd.

Nieuwe en bestaande klanten kunnen kiezen voor Relax belbundels in combinatie met een nieuw toestel of als zogenaamd SIM-only (abonnement zonder toestel) aanbod als zij al over een toestel beschikken. Wie voor SIM-only kiest, krijgt 50% korting op de maandelijkse minutenbundel. Gesprekken buiten de bundel kosten voortaan € 0,22 per minuut met een starttarief van 6 cent per gesprek. In combinatie met een nieuwe Relax belbundel kan ook een SMs-bundel worden gekozen. Daarmee is het mogelijk om binnen Nederland te sms-en vanaf 7 cent per bericht.

Op maandag 17 januari a.s. worden de exacte tarieven bekend gemaakt en staan de nieuwe abonnementen en SMS-bundels op Bellen.com in de Tariefvergelijking en in de Belwijzer .

Gepubliceerd: maandag 10 januari 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie