Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile maakt prijs iPhone3G S bekend

door Jeanet Woldring

De iPhone3G S is vanaf vandaag voor 0 euro op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Ook dit nieuwe model zal exclusief verkrijgbaar zijn in combinatie met een abonnement van T-Mobile.

Volgens T-Mobile was de introductie van de iPhone vorig jaar 'een geweldig moment'. Het toestel vloog de winkels uit en is naar eigen zeggen nog steeds een van de best verkopende mobiele telefoons. In combinatie met de iPhone abonnementen is de iPhone een enorme stimulans geweest voor het gebruik van mobiel internet.
 
iPhone3G S
De iPhone3G S is vanaf 26 juni 2009 beschikbaar in een 16GB en 32GB versie in zwart en wit. Nieuwe features van de iPhone3G S zijn onder andere een verbeterde 3.0-megapixelcamera voor foto en video, mms, een handige kompasfunctionaliteit, ‘Spotlight’ waarmee iPhone-bestanden op een snelle en overzichtelijke manier op het toestel worden weergegeven en ‘Altijd online’ waarmee de gebruiker automatisch berichten en updates ontvangt zonder dat het nodig is een applicatie te starten. De huidige iPhone3G 8GB blijft ongewijzigd in het assortiment en wordt per 26 juni in prijs verlaagd. De witte 16GB variant verdwijnt kennelijk. 

iPhone abonnementen
De iPhone3G S is verkrijgbaar in combinatie met de bestaande i-abonnementen van T-Mobile. Naast bellen en sms’en kan met deze abonnementen voor iPhone onbeperkt gebruik gemaakt worden van supersnel mobiel internet op de iPhone. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief. Het gebruik van mms valt buiten de i-abonnementen. Deze kosten 50 cent per bericht.

Voorverkoop vanaf 19 juni 2009
T-Mobile is vandaag gestart met de voorverkoop via de website en de 80 T-Mobile   Shops.  Via de e-shop van T-Mobile is de iPhone3G S direct aan te schaffen en via de winkels kan men eentje naar keuze reserveren. Hiertoe doet men een aanbetaling van 50 euro. Voor alle opties geldt dat uitlevering start vanaf 26 juni 2009 op volgorde van  bestelling. De levertijd is maximaal zes weken.

Start verkoop met 200 toestellen in Almere
Op 26 juni 2009 start T-Mobile de verkoop van iPhone3G S met een speciaal evenement nabij de T-Mobile Shop in Almere. Hier zullen 200 toestellen voor de eerste  kopers direct beschikbaar zijn. Meer details zullen in de loop van volgende week duidelijk worden.
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie