Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile maakt mobiel internetten goedkoper

T-Mobile introduceert met ingang van vandaag nieuwe voordeelbundels voor draadloos internet en verlaagt het standaard volume-tarief met 75%. Gebruikers kunnen voortaan kiezen voor volumebundels, tijdbundels of voor een flat fee.

De Internet Voordeelbundels kunnen naar behoefte gebruikt worden: mobiel internet via GPRS of bij een van de T-Mobile HotSpots. Ze zijn beschikbaar voor zakelijke gebruikers, maar ook voor consumenten met een T-Mobile abonnement. Gebruikers die overal willen internetten of e-mailen, kunnen kiezen voor een volumebundel (vanaf € 17,85 per maand voor 10 MB). Wie veel data in korte tijd wil versturen en ontvangen, zoals gebruikers die vaak op een HotSpot aanwezig zijn, kan het beste kiezen voor een tijdbundel (vanaf € 17,85 per maand voor 100 minuten). Intensieve gebruikers kunnen voortaan onbeperkt mobiel internetten voor € 59,50 per maand (flat fee).

Naast de introductie van Internet Voordeelbundels voert T-Mobile ook een standaard tijd-tarief in. Wie niet kiest voor een van de Internet Voordeelbundels, maar zonder verplichting toegang tot draadloos internet wil, betaalt  € 0,24 per minuut. Dit was nu 18 cent per minuut, maar er werd afgerekend per 15 minuten. Voortaan is het gros van de gebruikers dus goedkoper uit.

Daarnaast verlaagt T-Mobile het standaard volume-tarief met ruim 75%. Kiest iemand ervoor om af te rekenen op basis van volume, dan betaalt hij € 2,38 per MB of € 0,24 per 100 KB.

Gepubliceerd: dinsdag 5 april 2005

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie